Találatok a Lengyel Roland címkére

Találatok száma: 7

NB II: új feladatot kapott a Nyíregyháza leváltott edzője

2020-04-29 14:11:06

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Mint beszámoltunk róla, Lengyel Roland helyét Gálhidi György vette át a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus vezetőedzői posztján. Azóta eldőlt, hogy Lengyel Roland is marad a szabolcsiak kötelekében, a Bozsik Akadémia egyik edzője lesz – számolt be róla a klub honlapja.

labdarúgó NB II Nyíregyháza NB II Lengyel Roland

NB II: Gálhidi György lett a Nyíregyháza vezetőedzője

2020-04-27 18:48:26

A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus a hivatalos honlapján jelentette be, hogy visszatért a klubhoz Gálhidi György és Sándor István.

Sándor István Nyíregyháza Spartacus Nyíregyháza NB II Lengyel Roland Gálhidi György

„Központilag lebutított meccs” – a legjobb NB II-es értékelések

2020-03-23 12:45:28

Olvasóink kedvelt időtöltése – a hozzászólások legalábbis erről tanúskodnak – a labdarúgó NB II meccsei után adott edzői nyilatkozatok böngészése. A koronavírus-járvány okozta kényszerszünetben kigyűjtöttünk néhányat az aktuális idény eddigi 28 fordulója során a Nemzeti Sportnak adott legfrappánsabb, legmeglepőbb, illetve legviccesebb szakvezetői értékelések közül. Önnek melyik volt a kedvence?

nyilatkozatok labdarúgó NB II koronavírus karantén Zoran Szpisljak Szeged-Csanád

NB II: Lengyel Roland irányítja a bajnokság végéig a Szparit

2019-11-12 22:20:49

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 A bajnokság befejezéséig a múlt hét óta megbízott edzőként ténykedő Lengyel Roland lesz a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. Szatke Zoltán pályaedző, Ambrusz Árpád asszisztensedző lesz – számolt be róla a klub honlapja.

labdarúgó NB II Szatke Zoltán Nyíregyháza Spartacus Nyíregyháza NB II Lengyel Roland

NB II: Szpisljak elődje irányítja a Nyíregyházát a hétvégén

2019-11-07 18:57:37

Lengyel Roland irányítja a Nyíregyháza Spartacust a hétvégi, Szeged elleni mérkőzésen – derült ki az NB II-es labdarúgócsapat honlapjának csütörtöki híréből.

Zoran Szpisljak Szatke Zoltán Nyíregyháza NB II Lengyel Roland

NB II: kulcsjátékosok térhetnek vissza a Szpariba

2018-11-25 01:30:30

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Jól jött a válogatott mérkőzések miatti szünet a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyházának, hiszen Pekár László, Rezes László és Jova Levente is felépült ezen időszak alatt, rájuk így számíthat Lengyel Roland vezetőedző a vasárnapi, Soroksár elleni bajnokin – számolt be róla a szabolcsi klub honlapja.

sérülés labdarúgó NB II Rezes László Pekár László Nyíregyháza Spartacus Nyíregyháza

NB II: megvan, ki irányítja az ősszel a Nyíregyházát

2018-10-10 11:05:58

A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus bejelentette, az őszi szezon végéig Lengyel Roland irányítja az együttest.

Nyíregyháza NB II Lengyel Roland Bozsik József