Találatok a Lech címkére

Találatok száma: 6

Lech: Kádár Tamás húzhatja keresztül az edző tervét

2016-11-11 11:15:18

Miután elégedett a jelenlegi keret erősségével, nem tervez erősítést a téli átigazolási időszakban Nenad Bjelica, a Lech Poznan horvát vezetőedzője. Elképzelését Kádár Tamás miatt kellhet újragondolnia.

nemzetközi átigazolás magyar átigazolás légiósok Lech Poznan Lech Kádár Tamás

El: Az elmúlt hetekhez képest jól játszottunk – Pető

2015-08-20 23:51:15

A lengyel Lech Poznan hazai pályán 3–0-s, sima győzelmet aratott a súlyos válságban levő Videoton ellen a labdarúgó Európa-liga rájátszáskörében. A Lech edzője, Maciej Skorza arra figyelmeztet, nem dőlt még el minden.

Videoton Pető Tamás Maciej Skorza Lech Poznan Lech El-selejtező

Gladbach: öt meccsen figyelték Lovrencsicset és poznani társát

2014-06-11 07:16:41

A német Bild mai kiadása arról számolt be, hogy a Lech Poznan utóbbi öt bajnokiját a felsőházi rájátszásban a helyszínen tekintette meg a Borussia Mönchengladbach labdarúgócsapatának megfigyelője, aki Lovrencsics Gergőre (25) és Lukasz Teodorczykra (23) volt kíváncsi.

nemzetközi átigazolás magyar átigazolás légiósok Mönchengladbach Lovrencsics Gergő Lech Poznan

Mönchengladbach: előrehaladott tárgyalásban vannak Lovrencsiccsel - sajtóhír

2014-05-14 07:46:24

A több kérő közül a Borussia Mönchengladbach van a legelőrehaladottabb tárgyalásban a Lech Poznannal, valamint az együttes labdarúgójával, Lovrencsics Gergővel – számolt be róla a poznan.sport.pl.

nemzetközi átigazolás magyar átigazolás légiósok Mönchengladbach Lovrencsics Gergő Lech Poznan

Lech: „Lovrencsics formája messze van az elvárásoktól”

2013-08-07 16:59:35

Továbbra is kérdéses Lovrencsics Gergő játéka a lengyel Lech Poznan labdarúgócsapatának Európa-liga-selejtezőjén – a magyar válogatott szélsője a Zaglebie Lubin ellen sérült meg a hétvégén. A Lech kommunikációs és marketingigazgatója, Bartosz Skwiercz elmondta: a szélső pályára lépése egészségi állapota és formája miatt is kérdéses.

légiósok Lovrencsics Gergő Lech Poznan Lech

Félbe kellett volna szakítani a meccset - Delneri

2010-12-02 09:42:09

Luigi Delneri, a Juventus vezetőedzője szerint a kedvezőtlen időjárás miatt félbe kellett volna szakítani csapata Lech Poznan elleni Európa-liga-mérkőzését. A szakember ugyanakkor amondó, nem a lengyelországi döntetlen okozta a „zebrák" korai búcsúját a sorozattól.

labdarúgás Luigi Delneri Lech Juventus Artjoms Rudnevs