Találatok a Lasa Dvali címkére

Találatok száma: 13

FTC: az idényben már nem játszhat a válogatott védő

2020-02-22 11:49:57

Műteni kell a Ferencvárosban futballozó Lasa Dvalit, aki ebben az idényben már nem léphet pályára.

NB I Lasa Dvali Grúzia Fradi Ferencváros FTC

El: Dvali helyett Frimpong a Fradiban a Ludogorec ellen – kezdőcsapatok

2019-10-03 17:41:56

Szerhij Rebrov és Sztaniszlav Gencsev is kijelölte kezdőcsapatát a Ferencváros–Ludogorec Európa-liga-csoportmérkőzésre. A várakozásokkal ellentétben a magyar csapat kezdőjében Abraham Frimpong is helyet kapott.

Ludogorec Lasa Dvali Fradi Ferencváros FTC Európa-liga

El: Tudom, milyen nagy dolog lenne a csoportkörbe jutni – Rebrov

2019-08-21 19:09:21

Csütörtökön már a csoportkörbe jutásért lép pályára a Ferencváros a litván Suduva otthonában az Európa-liga selejtezőjében. Szerhij Rebrov, az FTC vezetőedzője nem álmodozik, de tisztában van azzal, mekkora szó lenne csapatának a továbblépés. Egyelőre ötven-ötven százalék esélyt ad a két együttesnek.

Szerhij Rebrov Suduva Litvánia Lasa Dvali Fradi Ferencváros

FTC: Bizonyítottuk, hogy jobb csapat vagyunk a Vallettánál – Dvali

2019-07-27 09:13:56

Először mindenki neki adta a Valletta FC ellen 3–1-re megnyert BL-selejtező első gólját, kiderült azonban, hogy öngól volt, ám a grúz védő egyáltalán nem csalódott, a lényeg ugyanis a győzelem.

Valletta Lasa Dvali Ferencváros FTC Bajnokok Ligája BL-selejtező

FTC: Nem akarunk csúnya meccset játszani – Dvali

2019-07-12 10:41:04

A topsport.bg a Ferencváros grúz válogatott játékosát, Lasa Dvalit idézi a Ludogorec elleni BL-selejtező kapcsán. A védő a visszavágóról szólva elmondta, hogy a 2–1-es siker ellenére idegenben is támadni szeretnének, és fontos lesz a labdabirtoklás.

Lasa Dvali Ferencváros FTC Bajnokok Ligája

FTC: Dvalira fontos szerep hárulhat a Ludogorec ellen

2019-06-24 17:15:05

A 24 éves grúz válogatott védő, Lasa Dvali fél évvel ezelőtt érkezett a Ferencvároshoz, így most első alkalommal vehet részt nyári edzőtáborban – igaz, csapattársai jelentős része már korábban is részt vett egy 12 napos összetartáson. Lasa Dvali elárulta, a zöld-fehérek BL-selejtezős ellenfeléül sorsolt Ludogorec játékosait ismeri, így külön szerepet kaphat az ellenük való felkészülés során.

FTC Bajnokok Ligája BL-selejtező BL Ferencváros Lasa Dvali

Az NB I versenyképes lett Kelet-Közép-Európában!

2019-03-04 15:27:10

Az elmúlt hetekben egyre több cikk foglalkozott azzal és itt, az NSO piacelemzésében is téma volt, hogy ezen a télen a korábbi néhány átigazolási időszakhoz képest egyre értékesebb futballisták szerződtek az NB I-be. Úgy gondolom, aktív piaci szereplőként nekem is érdemes foglalkoznom a jelenséggel, megvilágítva az okokat, elgondolkodva a további előrelépési lehetőségeken – Paunoch Péter blogja, a játékosügynök szemével.

scout játékospiac Paunoch Péter NB I Mikalaj Szihnyevics Lasa Dvali

FTC: Hajnal elmondta, mi a célja a Fradinak az új igazolásokkal

2019-01-30 18:29:11

Magas, jó felépítésű, fizikailag erős játékosokkal kívánta megerősíteni a keretét a téli átigazolási időszakban a Ferencváros labdarúgócsapata – ez derült ki Hajnal Tamás nyilatkozatából, amelyet a sportkoordinátor a klub hivatalos YouTube-csatornájának, a FradiMédiának adott.

magyar átigazolás NB I Mikalaj Szihnyevics Lasa Dvali Ihor Haratin Hajnal Tamás

FTC: grúz válogatott védőt szerződtettek – hivatalos

2019-01-18 10:07:07

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos oldalán, a fradi.hu-n jelentette be, hogy mindenben megegyezett a grúz válogatott középhátvéddel, Lasa Dvalival, akinek lehetséges érkezéséről a Nemzeti Sport Online számolt be először, éppen egy héttel ezelőtt.

nemzetközi átigazolás magyar átigazolás NB I Lasa Dvali FTC

FTC: szlovák kiszemelt Lengyelországból – sajtóhír

2019-01-14 09:35:18

Több lengyel forrás, köztük a wislaportal.pl is arról számolt be, hogy a Ferencváros labdarúgócsapata érdeklődik a Wisla Kraków szlovák szélsője, Martin Kostál iránt.

magyar átigazolás Martin Kostál Lasa Dvali Fradi Ferencváros FTC

FTC: megvan a megállapodás a grúz válogatott védővel – sajtóhír

2019-01-12 16:30:02

Pénteken elsőként a Nemzeti Sport Online jelezte, hogy a Ferencváros lehet az egyik kérője a lengyel élvonalbeli Pogon Szczecinben szereplő grúz válogatott Lasa Dvalinak. A pogonsportnet.pl szerint már létre is jött a megállapodás, a védő Magyarországra igazol.

magyar átigazolás Pogon Szczecin NB I átigazolás Lasa Dvali Fradi Ferencváros

FTC: Rebrov korábbi csapata is vinné a válogatott kiszemeltet

2019-01-12 10:47:20

Pénteken elsőként a Nemzeti Sport Online jelezte, hogy a Ferencváros lehet az egyik kérője a lengyel élvonalbeli Pogon Szczecinben szereplő grúz válogatott Lasa Dvalinak. Információnkat azóta több lengyel portál is átvette, vagy éppen megerősítette, illetve egyéb információkkal is szolgáltak a labdarúgóval kapcsolatban.

magyar átigazolás Pogon Szczecin NB I Lasa Dvali Ferencváros FTC

NB I: válogatott kiszemelt Lengyelországból – Fradi vagy Vidi?

2019-01-11 12:10:08

A Nemzeti Sport Online lengyel kollégáktól úgy értesült, hogy a Pogon Szczecin 23 éves, 12-szeres grúz válogatott védője, Lasa Dvali iránt Magyarországról érdeklődnek.

Lasa Dvali Ferencváros FTC NB I Pogon Szczecin magyar átigazolás