Találatok a Kristaps Porzingis címkére

Találatok száma: 8

NBA: nagy botrány a Dallas újonnan cserélt sztárja körül

2019-04-05 14:42:33

Szövevényes erőszakolási ügybe keveredett a két hónappal ezelőtt a Dallas Maverickshez cserélt Kristaps Porzingis.

New York Knicks NBA Kristaps Porzingis Itt van Amerika Dallas Mavericks

NBA: Eléri egy franchise-játékos szintjét – Nowitzki örül új társának

2019-02-08 12:12:55

Átfogó csereüzlet keretében hagyta ott New Yorkot Kristaps Porzingis, az NBA egyik nagyszerű, de sérült magasembere, aki sokra viheti Luka Doncic oldalán.

New York Knicks NBA Kristaps Porzingis Itt van Amerika Dirk Nowitzki Dallas Mavericks

NBA: furcsa csere, elpasszolta legnagyobb sztárját a Knicks

2019-02-01 07:32:34

Meglepő cserét hajtott végre csütörtök este az NBA-ben szereplő New York Knicks és a Dallas Mavericks – előbbi elpasszolta többek között a legnagyobb sztárját, Kristaps Porzingist.

csere New York Knicks NBA Kristaps Porzingis DeAndre Jordan Dallas Mavericks

NBA: a Cleveland és a Golden State is óriási verést kapott

2018-02-07 07:14:39

Ama ritka játéknapok egyikén van túl az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA), amelyen a korszak két meghatározó csapata egyaránt súlyos vereséget szenved: a Cleveland Cavaliers katasztrofális második félidőt követően 116–98-ra kikapott az Orlando Magic vendégeként, míg a címvédő Golden State Warriors hazai környezetben maradt alul 125–105-re a négyes vereségszériából érkező Oklahoma City Thunderrel szemben. A Keleti főcsoport rangadóján is meglepően nagy volt a különbség: a Toronto Raptors hússzal verte az éllovas Boston Celtics legénységét.

kosárlabda NBA Kristaps Porzingis Golden State Warriors Cleveland Cavaliers

Kosár Eb: generációváltás! – a jövő sztárjai már megérkeztek

2017-08-28 22:48:50

Nincs már Dirk Nowitzki, a válogatottól visszavonult Tony Parker, és a spanyolok aranygenerációja is fogyatkozik, Európa azonban ontja magából az olyan játékosokat, akik joggal pályáznak arra, hogy az előbb említettekhez hasonló karriert fussanak be. Az augusztus 31-én kezdődő kosárlabda Európa-bajnokságon is számos fiatal játékosra érdemes odafigyelni. Szubjektív listánk azokat a 24 éven aluli játékosokat mutatja be, akik hosszú évekig meghatározó alakjai lehetnek a sportágnak, és már ezen az Eb-n is nagyot alkothatnak.

férfi kosárlabda Európa-bajnokság férfi kosár Eb Luka Doncic Kristaps Porzingis Dario Saric

Fotó: Neymar új meze a bokájáig ér

2017-05-08 10:16:49

Nem akárkivel találkozott az NBA-ben szereplő New York Knicks kosárlabdázója, Kristaps Porzingis. A 221 centiméter magas center Neymarral, a Barcelona labdarúgójával futott össze. S ha már úgy alakult, a két sztár mezt is cserélt egymással. Van egy olyan érzésünk, hogy nem sokat fogják hordani az ajándékba kapott szerelést...

Neymar New York Knicks Kristaps Porzingis Barcelona

Kép: Griezmann eltörpül a Knicks sztárcentere mellett

2016-12-23 13:36:05

Az Atlético Madrid sztárcsatára, Antoine Griezmann az Egyesült Államokban pihente ki az év fáradalmait, de a sporttól ott sem tudott elszakadni.

Serge Ibaka Orlando Magic Nikola Vucsevics New York Knicks NBA Kristaps Porzingis

Tessék követni! Húszévesen megőrjíti a világ egyik legnagyobb városát

2016-01-21 07:10:41

New York, 19.28, Madison Square Garden. A Knicks a Utah Jazzt fogadja, a hangosbemondó a hazai játékosok nevét sorolja. Életem első NBA-meccsén nem lepődöm meg azon, hogy a kétszeres olimpiai bajnok sztár, Carmelo Anthony nevének elhangzásakor felrobban az aréna. Aztán jön még egy név, Kristaps Porzingisé, és a csarnok újra felrobban. Ki ez a srác?

Utah Jazz New York Knicks NBA Kristaps Porzingis Carmelo Anthony