Találatok a KPMG címkére

Találatok száma: 4

Serie A: bajban a Juventus, megsértette a pénzügyi fair playt?

2020-01-15 14:56:17

A francia RMC rádióállomás információi szerint az olasz bajnok Juventus labdarúgócsapata megsértette az európai szövetség (UEFA) pénzügyi fair playre vonatkozó előírását. Az RMC birtokába jutott a KPMG könyvvizsgáló cég 2018–2019-es idényre vonatkozó – egyelőre nem publikus – beszámolója, ami szerint a torinói klub gazdasági problémákkal küzd.

pénzügyi fair play olasz foci UEFA Serie A RMC KPMG

Labdarúgás: a Manchester City a világ legértékesebb klubja

2019-01-15 11:55:07

A KPMG könyvvizsgáló cég legfrissebb elemzése szerint a Manchester City a világ legértékesebb labdarúgóklubja, a játékosok között a brazil Neymar értéke a legmagasabb, a bérköltségek tekintetében pedig az FC Barcelona a rekorder több mint félmilliárd eurós kiadással.

Neymar Manchester City Lionel Messi Kylian Mbappé KPMG Barcelona

Átigazolások: a KPMG szerint a Benfica a piac legnagyobb nyertese

2017-09-05 15:35:02

A KPMG könyvvizsgáló cég tanulmánya szerint – két idény adatait vizsgálva – az európai labdarúgóklubok közül a Benfica az átigazolási piac legnagyobb nyertese.

nemzetközi átigazolás nemzetközi átigazolás Sevilla Schalke Porto Olympique Marseille

Topklubok: már a Real sem tudja tartani a lépést az MU-val

2017-05-30 19:38:21

A Manchester United az első klub, amelynek becsült cégértéke meghaladja a 3 milliárd eurót – derül ki a KPMG idén második alkalommal megjelenő, „Football Club's Valuation: The European Elite 2017” című tanulmányából, amely szerint (tavalyhoz hasonlóan) az MU, a Real Madrid és a Barcelona a három legértékesebb futballklub kontinensünkön. Ám míg egy évvel ezelőtt az MU és a Real holtversenyben állt az élen, most az angolok már egyedül vezetnek.

futballgazdaság Real Madrid Manchester United KPMG