Találatok a Klivinyi Kinga címkére

Találatok száma: 51

Női kézi: nincs nagy gond az Eb-ről lemaradó Klivinyi vállával

2018-11-30 21:32:49

Az FTC válogatott balátlövője, Klivinyi Kinga vállsérülés miatt maradt le a franciaországi kézilabda Európa-bajnokságról. A játékos a fradi.hu-nak elárulta, hogy nem súlyos a sérülése, de nem jó érzés itthonról nézni a kontinenstornát.

női kézilabda Európa-bajnokság 2018 női kézilabda női kézi Eb Klivinyi Kinga

Női kézilabda: Klivinyi nem utazhat az Európa-bajnokságra

2018-11-25 14:21:45

A Möbelringen-kupa szombati, Franciaország elleni mérkőzésén vállsérülést szenvedett Klivinyi Kinga, az FTC balátlövője, aki nem utazhat el a november 29-én kezdődő Európa-bajnokságra. Ugyanakkor kedden csatlakozik a kerethez Lakatos Rita és Szalai Babett.

női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott Szalai Babett

Női kézi BL: Ezt nem is tudtam – Kovacsics az elképesztő statisztikájáról

2018-11-04 17:15:33

Az FTC-Rail Cargo Hungaria hazai pályán 33–30-ra legyőzte a Bietigheimet a női kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának negyedik fordulójában. Az NSO Tv stábja a mérkőzés után a ferencvárosi szurkolók előtt első BL-találatait szerző Klivinyi Kingával és a 15 gólos Kovacsics Anikóval beszélgetett.

videó női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda női kézi BL NSO Tv Kovacsics Anikó

Női kézi BL: A védekezésünkön javítani kell – Klivinyi

2018-10-06 19:50:42

Klivinyi Kinga, a Ferencváros női kézilabdacsapatának átlövője úgy véli: a védekezésükön javítaniuk kell azután, hogy pénteken 36–31-re kikaptak a román CSM Bucuresti otthonában a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

női kézi BL Klivinyi Kinga FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézilabda: három Klivinyi-gól, héttel nyert a Fradi

2018-08-23 18:27:31

Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata utolsó nyári felkészülési mérkőzésén 34–27-re nyert a GVM Europe-Vác otthonában. A fővárosiakhoz a nyáron az Érdtől érkező Klivinyi Kinga három gólt szerzett a találkozón – számolt be róla a fradi.hu.

női kézilabda Vác női kézilabda Klivinyi Kinga FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi: „A Ferencváros bedobott közénk egy kis kézigránátot”

2018-06-14 21:18:15

Öt játékos távozik és várhatóan ugyanennyi érkezik az Érd női kézilabdacsapatához. Minderről Tekauer Norbert elnök beszélt egy tévéműsorban, amelyből az is kiderült, hogy a Klivinyi Kinga körüli hercehurca alaposan rányomta a bélyegét az együttes előző szezonban nyújtott teljesítményére, de végül sikerült újra megszerezni a harmadik helyet a bajnokságban, immár sorozatban hatodszor.

Érd kézilabda női kézilabda kézilabda átigazolás Klivinyi Kinga FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi: Elek bízik benne, hogy Klivinyinek csak most jön a pályafutása csúcsa

2018-06-05 16:37:02

Elek Gábor, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának vezetőedzője a Sport Tv Mai helyzet című műsorában értékelte a mögöttünk hagyott szezont, és kitért a játékoskeret átalakulására.

női kézilabda kézilabda átigazolás Klivinyi Kinga FTC-Rail Cargo Hungaria Elek Gábor Andrea Penezic

Női kézi: öt játékos érkezését jelentette be a Fradi

2018-05-29 16:43:27

Öt játékossal erősíti meg a keretét az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata a következő szezonra. Klivinyi Kinga, Szemerey Zsófi és Farkas Kata mellett két montenegrói, Bobana Klikovac és Djurdjina Malovics is zöld-fehérbe öltözik. Emellett négy játékossal megegyeztek a hosszabbításról.   

női kézilabda kézilabda átigazolás Szemerey Zsófi Klivinyi Kinga Farkas Kata FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi: Klivinyi köszöni a csokikat, elköszönt az Érdtől

2018-05-28 19:46:18

A vállműtét utáni rehabilitációját töltő Klivinyi Kinga a nevét viselő Facebook-oldalon elköszönt az Érd női kézilabdacsapatának szurkolóitól, ezzel megerősítve távozását a klubtól.

Érd női kézilabda kézilabda átigazolás Klivinyi Kinga

Női kézilabda: Mayert és Klivinyit is megműtötték

2018-03-28 16:47:53

Két válogatott játékos, a fehérvári Mayer Szabina és az érdi Klivinyi Kinga is műtéten esett át a közelmúltban. A 30 éves beállónak porcműtétje volt, míg a 25 éves balátlövőnek a vállát operálták meg.

Érd kézilabda női kézilabda Mayer Szabina Klivinyi Kinga Alba Fehérár

Női kézi: Klivinyi nem tudott csatlakozni a válogatott kerethez

2018-03-18 22:05:39

Megkezdte felkészülését Győrben a magyar női kézilabda-válogatott a Hollandia elleni Európa-bajnoki selejtezőkre. A keret ezúttal 20 tagú, az előzetesen kihirdetett csapathoz képest Klivinyi Kinga vállsérülése miatt nem tudott csatlakozni a csapathoz, míg a ferencvárosi Mészáros Rea helyett az érdi Szabó Laura kapott meghívót.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Klivinyi Kinga

Női kézi-vb: Mörk és Oftedal az egyéni ranglisták élén

2017-12-17 20:27:06

Nora Mörk lett a németországi női kézilabda-világbajnokság gólkirálynője, míg a legtöbb gólpasszt a szintén győri Stine Oftedal adta.

női kézilabda-világbajnokság 2017 női kézilabda-világbajnokság női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Stine Oftedal

Női kézi-vb: A küzdés megvolt, de valami tényleg hiányzott – Kovacsics

2017-12-03 21:13:29

Kovacsics Anikó szerint sok energiát kivett belőlünk, hogy míg mi megszenvedtünk minden egyes találatért, addig a svédek sorra lőtték a könnyű gólokat. Kim Rasmussen szövetségi kapitány arról beszélt a 25–22-re elveszített világbajnoki csoportmeccs után, hogy talán csak egy kis sikerélmény hiányzik a magyar női kézilabda-válogatottnak, hogy lendületbe jöjjön. Utóbbi Klivinyi Kingának már összejött, aki összeszedte magát a rosszabbul sikerült első találkozó után.

női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Kovacsics Anikó Klivinyi Kinga

Női kézi-vb: Görbicz csak egyvalamit ígérhet; Tomorival nem kockáztatunk

2017-11-29 10:42:19

A Magyar Kézilabda-szövetség sajtótájékoztatót tartott a december 1-jén rajtoló női világbajnokság előtt, amelyen a végleges utazó keretre még nem derült fény, de Kim Rasmussen szövetségi kapitány hangsúlyozta, Tomori Zsuzsannával nem fognak kockáztatni. Görbicz Anita csapatkapitány nem fogalmazott meg konkrét elvárást a szerepléssel kapcsolatban, inkább a csapat hozzáállásáról beszélt.

női kézilabda-világbajnokság 2017 női kézilabda-világbajnokság női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Klivinyi Kinga

Női kézi: Klivinyi elrepült, két opciója maradt a Fradinak

2017-08-16 16:23:14

Nem lesz az orosz Zvezda Zvenyigorod ellen már az ötödik felkészülési meccsét játszó FTC kézilabdázója Klivinyi Kinga.

női kézilabda kézilabda átigazolás Klivinyi Kinga FTC-Rail Cargo Hungaria

Ki pótolja Zácsikot a Ferencvárosban?

2017-08-10 10:25:21

A Ferencváros női kézilabdacsapata napokon belül megoldhatja az eligazoló Zácsik Szandra pótlását Klivinyi Kingával vagy Háfra Noémivel, de még Szucsánszki Zita is visszatérhet – van néhány lehetőség.

kézilabda átigazolás Zácsik Szandra Klivinyi Kinga Háfra Noémi FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi: Klivinyi Kinga nem lesz a Fradi játékosa

2017-07-25 16:21:06

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Ferencváros női kézilabdacsapata az Érd válogatott átlövőjével, Klivinyi Kingával szerette volna pótolni a várhatóan a Budaörshöz igazoló, ugyancsak válogatott átlövő Szöllősi-Zácsik Szandrát. Klivinyi tervezett klubváltása azért hiúsult meg, mert az érdiek nem fogadták el a zöld-fehérek ajánlatát.

Érd kézilabda női kézilabda kézilabda Zácsik Szandra Klivinyi Kinga FTC női kézilabda

Női kézilabda: Zácsik távozhat a Fraditól, Klivinyi érkezhet

2017-07-23 15:12:55

A Nemzeti Sport értesülései szerint távozhat a Ferencváros női kézilabdacsapatától a válogatott balátlövő, Zácsik Szandra, akinek a helyére az érdi Klivinyi Kingát szerződtetnék a zöld-fehérek. Egyelőre azonban mindkét játékost szerződés köti klubjához.

női kézilabda kézilabda átigazolás Zácsik Szandra Klivinyi Kinga Ferencváros kézilabda

Női kézi NB I: Klivinyi Kinga is hosszabbított az Érddel

2017-01-26 16:26:42

Mireya González után Klivinyi Kinga is meghosszabbította szerződését a női kézilabda NB I-ben szereplő Érddel, így a magyar válogatott átlövő is az együttes tagja lesz a következő idényben.

Érd kézilabda Érd szerződéshosszabbítás Mireya González Klivinyi Kinga