Találatok a Klement Tibor címkére

Találatok száma: 22

Egykor az életét tette fel a focira, ma már látja a boldogulást nélküle

2015-06-03 22:31:38

Zöld-fehér melegítőben érkezik a beszélgetésre: noha távozása óta egyetlen mérkőzését látta az általa tíz évig vezetett Győri ETO-nak, haragról szó sincs élete legjelentősebb időszakának tárgya és alanya iránt. Klement Tibor ma is nyugodt, kiegyensúlyozott ember, nem máról holnapra kialakult filozófiája szerint ugyanis az embernek arra van ideje, amelyre szakít. Érdekes módon az egyéni sportágakra szakosodott GYAC elnökének manapság éppen a labdarúgásra van a legkevesebb ideje. Pedig egykor az életét tette fel rá.

Klement Tibor Győri ETO GYAC

Sportpolitika: Klement Tibor újra győri klubnál tűnt fel

2014-05-09 17:54:46

A Győri ETO ügyvezetői posztjáról októberben távozott Klement Tibor lett a Győri AC új elnöke. A klubot 2017-re Győr legnagyobb sportegyesületévé akarják fejleszteni – számolt be róla a kisalfold.hu.

Klement Tibor Győri AC

Válogatott: Klement szerint részben van igaza Szalainak

2013-10-15 12:30:05

Szalai Ádám kifakadásában a fő igazság a világversenyek selejtezői előtti célok irreális megfogalmazásának kritikája; az össznépi felháborodás megoldhat néhány problémát a magyar futballban, ahol előbb a küldetést kellene megfogalmazni, vagyis leszámolni a nagyhatalmi álmokkal, s először szakmailag központosítani kell a szigetként működő akadémiákat – véli a Digi Sport Reggeli Start című műsorának nyilatkozó győri klubvezető, Klement Tibor, aki tíz év után távozik az ETO menedzsmentjének éléről.

válogatott vb 2014 Szalai Ádám Klement Tibor

Győr: Klement Tibor megkönnyebbült

2013-10-10 09:20:14

A Győri ETO labdarúgócsapatánál kedden jelentették be, hogy Klement Tibor ügyvezető igazgató lemondott pozíciójáról, amit Tarsoly Csaba klubelnök elfogadott. A Nemzeti Sport a távozás okai iránt érdeklődött.

magyar foci focibajnokság NB I Klement Tibor Győri ETO

Győri ETO: egy évtized után távozik Klement Tibor

2013-10-08 17:17:29

A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO a hivatalos honlapján tette közzé, hogy Klement Tibor ügyvezető lemondott a pozíciójáról, Tarsoly Csaba klubelnök pedig eddigi munkáját értékelve és megbecsülve elfogadta a döntését.

magyar foci focibajnokság NB I Klement Tibor Győri ETO

Győri ETO: Simon Andrásnak keresi a klub a megoldást

2013-09-02 19:44:40

Ma éjfélig, az átigazolási időszak végéig eldőlhet Simon András, a labdarúgó NB I-ben szereplő bajnok Győri ETO játékosának sorsa.

Simon András Linas Pilibaitis Klement Tibor Kiss Máté Győri ETO

Győri ETO: Lázok ügyében egyelőre nincs megállapodás

2013-06-28 18:07:28

A Nemzeti Sport Online információi szerint Klement Tibor, a labdarúgó NB I-ben bajnok Győri ETO ügyvezetője és Haraszti Zsolt, a szintén élvonalbeli MVM Paks ügyvezetője mai nap tárgyaltak a Tolna megyeiek támadójának, Lázok János átigazolásával kapcsolatban, egyelőre azonban nem született megállapodás.

magyar átigazolás Paks Klement Tibor Haraszti Zsolt Győri ETO

Győri ETO: Had távozik, Martínez már az ETO Parkban edzett

2013-06-18 08:37:17

A tavasszal a Bp. Honvéd labdarúgócsapatában kitűnő teljesítményt nyújtó szélső, Leandro Martínez hétfőn már menedzserével Győrben tartózkodott, majd délután az ETO Parkban edzett – a kisalfold.hu úgy tudja, már megszületett a megállapodás.

magyar átigazolás felkészülés NB I Marián Had Leandro Martínez Klement Tibor

ETO: Burgosszal tulajdonképpen megegyeztünk - Klement

2013-06-05 19:28:06

Hat-hét távozó és öt érkező játékossal számol a magyar bajnok Győri ETO labdarúgócsapatánál Klement Tibor ügyvezető igazgató. A klubvezető megerősítette a Nemzeti Sport több, korábban megjelent információját: az ETO valóban megszerezné Lencse Lászlót, Lázok Jánost és Leandro Martínezt, Rafael Burgos szinte bizonyosan Győrbe költözik. Erősítési hullám BL-selejtező előtt.

magyar átigazolás Rafael Burgos NB I Lázok János Lencse László Leandro Martínez

ETO: négy-hat új játékossal erősítenének a BL-selejtezőre

2013-05-30 18:43:47

Saját nevelésű fiatalokra és minőséget képviselő új idegenlégiósokra építené Bajnokok Ligája-selejtezőkre készülő keretét a harminc év után újra bajnoki címet nyert Győr labdarúgócsapata. Klement Tibor, a Rába-parti klub ügyvezető igazgatója a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta: sikeres és a csapat céljainak is megfelelő nemzetközi szereplésnek azt tekintené, ha a Győr bejutna az Európa-liga csoportkörébe. Ehhez négy-hat új játékost igazolnának.  

magyar átigazolás NB I Klement Tibor Győri ETO

ETO: Alekszidze abbahagyhatja, Trajkovics hosszabbíthat

2013-05-30 08:50:48

Még be sem fejeződött az idény, a bajnok Győri ETO labdarúgócsapatánál már a következőt tervezik. Fókuszba kerültek a játékosmozgások és a nyári erősítések, Rati Alekszidze arról nyilatkozott a Nemzeti Sportnak, hogy valószínűleg befejezi a pályafutását, míg Nikola Trajkovics hosszabbíthat a zöld-fehérekkel.

magyar átigazolás Rati Alekszidze Nikola Trajkovics NB I Klement Tibor Győri ETO

Burgost is szívesen látnák Győrben Coulibalyval

2013-05-29 09:10:39

Adamo Coulibalyval és Rafael Burgosszal erősítené meg keretét az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot megnyerő Győri ETO, amelynek célja a Bajnokok Ligájában a csoportkörbe kerülés.

Rafael Burgos Klement Tibor Győri ETO Adamo Coulibaly

Győri ETO: Lencse Lászlóról továbbra sem mondtak le

2013-01-16 13:44:03

Klement Tibor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO ügyvezető igazgatója a Magyar Labdarúgás Fórumán a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy még négy futballistát szeretnének igazolni, és továbbra sem mondtak le Lencse László megszerzéséről.

magyar átigazolás labdarúgás NB I Lencse László Klement Tibor Győri ETO

Győr: a két próbázó közül választanak Völgyi mellé

2013-01-16 09:40:56

Klement Tibor,  a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO ügyvezetője a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy a szlovák Marián Had és a szerb Joszip Projics közül választanak bal oldali hátvédet Völgyi Dániel mellé.

magyar átigazolás labdarúgás Völgyi Dániel NB I Klement Tibor Győri ETO

Itt az új ETO-center? A Grasshoppers csatára érkezik

2013-01-15 19:42:50

A Győri ETO FC hivatalos honlapján jelentette be, hogy próbajátékra érkezik a svájci Grasshoppers csatára, a portugál Joao Paiva, illetve a szerb balhátvéd, Joszip Projics.

magyar átigazolás magyar foci labdarúgó NB I labdarúgás Youssef Sekour Valentin Babic

Győr: előre nem tervezett külföldi edzőtábor a képben

2013-01-14 22:36:04

Valószínűleg egy terven felül szereplő edzőtáborral bővül a csapat programja – nyilatkozta az eto.hu megkeresésére Klement Tibor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO ügyvezető igazgatója.

labdarúgó NB I labdarúgás Klement Tibor Győri ETO

Győr: a legnagyobb klubok társaságába került Pintér csapata

2010-08-30 12:11:03

Az eto.hu tájékoztatása szerint a Győri ETO FC felvételt nyert az európai klubok szervezetébe, az ECA-be (European Club Association).

Klement Tibor Győr ECA

Kink szinte biztosan a Championshipben folytatja

2010-07-10 18:23:54

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 Észt lapértesülés szerint a Győri ETO labdarúgója, Tarmo Kink szinte biztosan az angol másodosztály egyik élcsapatánál folytatja pályafutását – ezt a válogatott középpályás ügynöke, Marko Välja mondta el az egyik észt internetes portálnak, a sport.err.ee oldalnak.

Tarmo Kink Klement Tibor Győri ETO Championhsip

Győr: ingyenes a belépés a Fehérvár elleni Ligakupa-meccsre

2009-04-14 04:00:23

Győrben szeretnék, ha minél több szurkoló támogatná a csapatot a Fehérvár elleni labdarúgó Ligakupa-visszavágón, ezért a klubvezetés úgy döntött, hogy a szurkolók ingyen tekinthetik meg a holnapi mérkőzést.

Győr Klement Tibor