Találatok a Kimmer Coppejans címkére

Találatok száma: 4

Davis-kupa: Kellett a páros is, hogy jobban érezzem a pályát – Balázs

2020-03-07 18:16:39

Miután a párosoknál hátrányból fordítva nyertek a belgák, Balázs Attilának győzelmi kényszer alatt kellett pályára lépnie a tegnap Fucsovics Mártontól vereséget szenvedő Kimmer Coppejans ellen a tenisz Davis-kupa döntőjéért selejtező Magyarország–Belgium összecsapás negyedik mérkőzésén. A magyar éljátékos pedig tökéletesen meg is felelt a kihívásnak: nagyszerű játékkal felülmúlta ellenfelét. Balázs így értékelt a meccse (egészen pontosan Fucsovics Márton első játszmája) után.

videó magyar tenisz válogatott magyar tenisz belga tenisz válogatott belga tenisz NSO Tv

Éles lesz az utolsó meccs: Balázs szenzációs játékkal győzött

2020-03-07 14:32:53

Miután a párosoknál hátrányból fordítva nyertek a belgák, Balázs Attilának győzelmi kényszer alatt kellett pályára lépnie a tegnap Fucsovics Mártontól vereséget szenvedő Kimmer Coppejans ellen a tenisz Davis-kupa döntőjéért selejtező Magyarország–Belgium összecsapás negyedik mérkőzésén. A magyar éljátékos pedig tökéletesen meg is felelt a kihívásnak: nagyszerű játékkal felülmúlta ellenfelét.

magyar tenisz válogatott magyar tenisz belga tenisz válogatott belga tenisz Kimmer Coppejans Davis-kupa

Tenisz: Balázs a 13. kiemelttel már nem bírt Murciában

2019-04-10 15:52:29

Balázs Attila három játszmában kikapott a 13. kiemelt belga Kimmer Coppejanstól a murciai salakpályás challenger tenisztorna második fordulójában.

Balázs Attila Kimmer Coppejans tenisz