Találatok a Kim Rasmussen címkére

Találatok száma: 249

Kézilabda: eltiltás és pénzbírság – döntöttek Rasmussen büntetéséről

2020-02-10 20:12:38

Kim Rasmussen átszámítva másfél millió forintnyi összeget köteles fizetni a Nemzetközi Kézilabda-szövetségnek (IHF), miután a decemberi női világbajnokságon élesen kritizálta a zsűrit és a játékvezetőket a magyar válogatott Románia elleni mérkőzése után. Ezen felül visszamenőleges hatállyal két hónapra tiltották el, amit már le is töltött.

női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott MKSZ Kim Rasmussen IHF

Női kézi: a Danyi, Elek páros veszi át a válogatottat

2020-01-16 11:29:22

A Magyar Kézilabda-szövetség hivatalosan is bejelentette, hogy a Danyi Gábor, Elek Gábor kettős veszi át a női válogatott irányítását 2020. március 31-ig. A Bajnokok Ligája-címvédő Győr, valamint a Ferencváros vezetőedzője együtt látja el a szövetségi kapitányi feladatokat a március 20–22-én sorra kerülő győri olimpiai selejtezőtornán, valamint azt követően a Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőkön.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott kézilabda Kim Rasmussen Elek Gábor Danyi Gábor

Női kézi: Pálinger szerint a sértettség beszél Rasmussenből

2020-01-14 13:01:38

A Magyar Kézilabda-szövetség női szakágért felelős alelnöke, Pálinger Katalin szerint az elnökségnek nem volt más választása, mint meneszteni Kim Rasmussent a női válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, a dán edzőből pedig csak a sértettség beszél.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Pálinger Katalin Kim Rasmussen

Női kézi: Nem fejezhetem be a munkát, amit elkezdtem – Rasmussen

2020-01-12 16:13:34

Először adott hosszabb interjút Kim Rasmussen azóta, hogy felmentették a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. A dán tréner sajnálja, hogy nem fejezheti be a megkezdett munkát, és nem vezetheti a csapatot az olimpiai selejtezőn, azt pedig cáfolta, hogy elvesztette volna a játékosok bizalmát.

női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen

Női kézi: a dánok is elköszöntek szövetségi kapitányuktól

2020-01-09 10:14:36

A Dán Kézilabda-szövetség szerdán szerződést bontott a női válogatott szövetségi kapitányával, Klavs Bruun Jörgensennel – derült ki a szervezet hivatalos honlapjáról.

Klavs Brunn Jörgensen Kim Rasmussen Dánia kézilabda

Női kézi: Csalódott vagyok, de az élet megy tovább – Rasmussen

2020-01-08 17:22:21

Közösségi oldalán írt búcsúüzenetet Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott távozó szövetségi kapitánya. A kedden menesztett dán tréner úgy fogalmazott: csalódott, mert nem fejezhette be, amit elkezdett, de az élet megy tovább.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen

Női kézilabda: reagált a szövetség Kim Rasmussen szavaira

2020-01-08 11:24:48

A Magyar Kézilabda-szövetség nevében Novák András, a szervezet operációs vezetője reagált a Nemzeti Sportnak Kim Rasmussen, az állásából felmentett női szövetségi kapitány dán TV2-nek tett nyilatkozatára.

női kézilabda-válogatott Novák András Magyar Kézilabda-szövetség Kim Rasmussen

Női kézi: Rasmussen szerint az IHF szankciója csak ürügy volt a menesztésére

2020-01-07 23:25:45

Mint beszámoltunk róla, a Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége úgy határozott, hogy felmenti Kim Rasmussent a női válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. A dán szakember nyaralás közben értesült a hírről, és nem érti, hirtelen miért változott meg az MKSZ megítélése a munkájával kapcsolatban, amikor tavaly megegyeztek a hosszabbításról. Úgy gondolja, könnyű ráfogni a nemzetközi szövetség felfüggesztésére a menesztését. 

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott MKSZ Kim Rasmussen IHF

Női kézi: Danyi vállalná a kapitányi beugrást Elekkel

2020-01-07 19:10:23

Az M4 Sport röviden megszólaltatta Danyi Gábort és Elek Gábort, azt a két szakembert, akit a Magyar Kézilabda-szövetség a kedden felmentett Kim Rasmussen szövetségi kapitány utódjának szemelt ki a női válogatott irányítására. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke támogatja Danyi kinevezését.

magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen Elek Gábor Danyi Gábor Bartha Csaba

Női kézilabda: felmentette Kim Rasmussen kapitányt az MKSZ

2020-01-07 17:00:11

A Magyar Kézilabda-szövetség Elnöksége 2020. január 7-i hatállyal felmentette tisztségéből Kim Rasmussent, a magyar női válogatott szövetségi kapitányát – derül ki a szövetség honlapjának kedd délutáni közleményéből.

magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen Elek Gábor Danyi Gábor

Tomori Zsuzsanna: Jövőkép van, csak a tapasztalat és az önbizalom hiányzik

2020-01-03 18:14:33

Csak úgy tudhatja meg bárki is, milyen az olimpia, ha a helyszínen szembesül vele – vallja a klasszis átlövő, Tomori Zsuzsanna, aki szerint reális és sikeres jövőképe van a fiatal magyar női kézilabda-válogatottnak.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna Siófok kézilabda NS Hosszabbítás Kim Rasmussen

Női kézi: Rasmussen 67 játékost tesztelt, több segítség kell a fiataloknak

2019-12-22 09:32:13

Mint ismert, Magyarország a 14. helyen végzett a múlt vasárnap véget ért női kézilabda-világbajnokságon. Zsiga Gyula, a Magyar Kézilabda-szövetség szakmai igazgatója a DIGI Sport híradójának azt mondta: nem a keret összetételével volt gond, hanem azzal, hogy a fiatalok az oldalvonalról egyes helyzetekben nem kaptak elegendő segítséget.

női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Zsiga Gyula Kim Rasmussen

Női kézi: „Kevés dologban vesszük fel a versenyt a nemzetközi elittel”

2019-12-19 13:35:17

„Van egy olyan állandó változás az életünkben, ami miatt vissza kell menni az alapokhoz. Nagyon nehéz taktikailag továbblépni, amikor ilyen jellegű rotáció van magában az emberanyagban” – mondta a női kézilabda-válogatott másodedzője, Siti Beáta a nemzeti csapat összetételével kapcsolatban. A világbajnoki szereplésről, Kim Rasmussen felfüggesztéséről és a kapitánykérdésről is szó volt a Digi Sport reggeli műsorában.

női kézilabda-válogatott női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Siti Bea Kim Rasmussen

Női kézi: Csík János azt hitte, Kim Rasmussen lemond

2019-12-17 13:08:37

Csík János a női kézilabda-világbajnokság kapcsán elmondta a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban, hogy nem a román meccs végjátékán múlt, hogy egy góllal kikaptunk, szerinte túl sokat beszélnek arról, hogy Kim Rasmussent kiállították. A korábbi szövetségi kapitány úgy gondolja, a magyaroknak magyar edző kellene, és a magyar fiatal játékosoknak több esélyt kell adni az itthoni bajnokságban.

női kézilabda-világbajnokság női kézi magyar női kézilabda-válogatott kézilabda Reggeli Start Kim Rasmussen

Női kézi-vb: „Támadóhiba volt!”– a román kapitány kiáll Rasmussen mellett

2019-12-16 14:11:54

A román női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Tomas Ryde megérti, miért volt a magyar válogatottat irányító Kim Rasmussen ideges a két csapat világbajnoki mérkőzésének hajrájában, és maga is elismerte, a játékvezetők több esetben is a javukra tévedtek. A dán szakember sajtótájékoztatón használt szavait nem tartja ő sem helyesnek, de súlyosnak érzi, hogy emiatt azonnali hatállyal felfüggesztették.

román női kézilabda-válogatott női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Tomas Ryde

Női kézi-vb: Rasmussen mindenkitől elnézést kért, de van egy félelme

2019-12-15 07:25:48

Mint beszámoltunk róla, a Nemzetközi Kézilabda-szövetség végrehajtó bizottsága azonnali hatállyal felfüggesztette a magyar válogatott szövetségi kapitányát, Kim Rasmussent a románok ellen elvesztett mérkőzés után tett kirohanása miatt, és fegyelmi eljárást indított ellene. Már idéztük a dán szakember első reakcióját, azóta valamivel bővebben is kifejtette a véleményét. Először is minden érintettől elnézést kért, ugyanakkor attól is tart, hogy nem lesz igazságos az IHF által elindított fegyelmi eljárás.

női kézilabda-világbajnokság 2019 női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen

Női kézi-vb: az IHF azonnali hatállyal felfüggesztette Rasmussent

2019-12-14 14:56:13

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) pénteki közleményében már jelezte, hogy a nemzetközi szövetség fegyelmi eljárás alá vonta női válogatottunk szövetségi kapitányát, Kim Rasmussent. Az IHF azóta szintén hírt adott az ügyről, melyből kiderült, hogy a végrehajtó bizottság december 10-i ülésén azonnali hatállyal felfüggesztette a dán edzőt, és eltiltotta minden kézilabdával kapcsolatos tevékenységtől, nemzeti és nemzetközi szinten egyaránt.

női kézilabda-világbajnokság 2019 női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen

Női kézi: a magyar szövetség később dönt Rasmussen sorsáról

2019-12-13 15:50:07

Rövid közleményt adott ki a Magyar Kézilabda-szövetség pénteken. A kommünikéből kiderül, hogy Kim Rasmussen szövetségi kapitányt meghallgatta az MKSZ, sorsáról később születik döntés, amit befolyásolhat, hogy az IHF fegyelmi eljárás alá vonta a szakembert.

női kézilabda-világbajnokság 2019 női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen

Bizonyítványosztás: így láttuk mi és így látták olvasóink női kéziseink vb-szereplését

2019-12-11 04:14:17

Rengeteg tanulsággal szolgált a 14. helyen végző magyar női kézilabda-válogatott számára a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokság – az adódó problémákat és hiányosságokat az ötkarikás álmok esetleges életben maradása sem fedheti el.

női kézilabda-világbajnokság 2019 női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen

Női kézi-vb: Nem kérdés, hogy Rasmussen hibázott – Pálinger

2019-12-11 18:23:54

Pálinger Katalin elismerte, hogy Kim Rasmussen hibázott a világbajnokságon, de a szövetség női szakágért felelős szakmai alelnöke kiáll a korábbi döntései mellett, és azt is elmondta, nem volt reális elvárás a legjobb nyolcba jutás, de megvolt az oka rá, hogy ezt kommunikálja. Ha Pálingeren múlik, marad a dán kapitány.

női kézi-vb Pálinger Katalin Kim Rasmussen