Találatok a Kim Rasmussen címkére

Találatok száma: 120

Női kézi: fradisták és győriek nélküli válogatott keret

2018-01-16 14:32:46

Január 22-én egynapos összetartáson vesz részt a magyar női kézilabda-válogatott Siófokon. Kim Rasmussen szövetségi kapitány 17 játékost hívott be a keretbe. Ezúttal eltekintett a Bajnokok Ligája folytatására készülő ferencvárosiak és győriek szerepeltetésétől, inkább arra használja fel az alkalmat, hogy újabb játékosokat próbáljon ki.   

női kézilabda  magyar női kézilabda-válogatott  Kim Rasmussen  Aszma el-Gaui 

Női kézilabda: Évi 50-62 napot dolgozzon együtt a válogatott – Mocsai Lajos

2017-12-22 10:07:13

A női kézilabda-válogatottnak évi 50-62 napot kellene együtt dolgoznia, nyilatkozta Mocsai Lajos a Sport Tv Mai helyzet című műsorában. A Magyar Kézilabda-szövetség tiszteletbeli elnöke szerint harmonizálni kell a klubok és a válogatott közötti rendszeres kapcsolatot.

női kézilabda  Mocsai Lajos  MKSZ  Kim Rasmussen 

„Egy család vagyunk” – Rasmussent meghallgatta az MKSZ

2017-12-21 08:26:29

A Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége szerdán meghallgatta Kim Rasmussen szövetségi kapitány első beszámolóját a női világbajnokságról, és megkapta a válaszokat a kérdéseire.

Zsiga Gyula  MKSZ  Kim Rasmussen  magyar női kézilabda-válogatott  női kézilabda  női kézilabda-vb 

Női kézi: „Erősségünk, hogy sokan hozzá tudnak tenni a sikerhez”

2017-12-15 15:11:06

Pálinger Katalin, a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) alelnöke látott pozitívumokat a női válogatott játékában a németországi világbajnokságon, de elismerte, hogy ezeket árnyalja a 15. helyezés. A korábbi kapus a Sport Tv Mai helyzet című műsorában felidézte, hogy elsősorban a csapategység fejlődését akarta látni a magyarokon és ezt meg is kapta.

női kézi-vb  magyar női kézilabda-válogatott  Pálinger Katalin  Kim Rasmussen 

Rasmussen szerint megint tartanak tőlünk; így láttuk a magyar játékosokat

2017-12-12 11:14:00

Bár a legfontosabb mérkőzések még hátra vannak a németországi női kézilabda-világbajnokságból, a magyar válogatott már hazatért a tornáról, miután a nyolcaddöntőben kikapott a franciáktól. Kim Rasmussen szövetségi kapitány segítségével áttekintettük a legfontosabb tanulságokat, miközben kiosztottuk a bizonyítványt a magyar csapat játékosainak.

értékelés  női kézilabda-vb  női kézilabda  női kézi-vb  magyar női kézilabda-válogatott  Kim Rasmussen 

Női kézi-vb: Rasmussen előre érezte, hogy valami hiányzik

2017-12-10 20:19:02

Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint csapata túl ideges volt a franciák elleni világbajnoki nyolcaddöntő előtt (26–29), valamint tartott is kicsit az ellenféltől. Ezzel együtt úgy látja, a franciák megérdemelten jutottak tovább, mert okosabban játszottak.

női kézilabda-világbajnokság  női kézilabda  női kézi-vb  magyar női kézilabda-válogatott  Olivier Krumbhlz  Kim Rasmussen 

Női kézi-vb: Valós esélyünk van a franciák ellen – Rasmussen

2017-12-10 09:51:07

Itt már nincs hibázási lehetőség – a nyolcaddöntőkkel elkezdődik a kieséses szakasz a németországi női kézilabda-világbajnokságon. A magyar válogatott az olimpiai ezüstérmes franciákkal csap össze Lipcsében (kezdés: 17.30, Tv: Sport1, élőben az NSO-n), immár a kapitány Görbicz Anitával a fedélzeten. Kim Rasmussen szövetségi kapitány szerint ha a legjobbunkat nyújtjuk, nyerhetünk.

női kézilabda-világbajnokság 2017  női kézilabda-világbajnokság  női kézilabda  női kézi-vb  magyar női kézilabda-válogatott  Kovacsics Anikó 

Női kézi-vb: Talán most átestem a holtponton – Szöllősi-Zácsik

2017-12-08 20:39:30

A Csehország elleni győzelemben a siker tényén kívül az is örömteli volt, hogy olyan játékosok tudtak hozzátenni a magyar női kézilabda-válogatott teljesítményéhez, akik eddig különböző okokból adósak maradtak ezzel. Zácsik Szandra reméli, átesett a holtponton, míg a padról beszálló Mészáros Reát a társak is húzták magukkal. Kim Rasmussen szövetségi kapitány elmondta, ha nagyon fontos meccsről lett volna szó, Görbicz Anita valószínűleg játszott volna.

női kézilabda-világbajnokság 2017  női kézilabda-világbajnokság  női kézilabda  női kézi-vb  magyar női kézilabda-válogatott  Szöllősi-Zácsik Szandra 

Női kézi-vb: legyőztük a cseheket is, harmadikként megyünk tovább

2017-12-08 19:27:07

A Németországban zajló női kézilabda-világbajnokság B-csoportjának 5. fordulójában a magyar válogatott 30–29-re legyőzte Csehországot, így a harmadik helyen jutott be a legjobb 16 közé.

női kézilabda-világbajnokság 2017  női kézilabda-világbajnokság  női kézilabda  női kézi-vb  magyar női kézilabda-válogatott  Magyarország–Csehország 

Női kézi-vb: zárul a csoportkör – kit kapunk a 16 között?

2017-12-07 21:04:26

Csehország ellen zárja a csoportkört a magyar női kézilabda-válogatott a németországi világbajnokságon (kezdés: 18.00, Tv: Sport1, élőben az NSO-n). Ha nem kapunk ki, akkor harmadikként végzünk a csoportban, és az A-csoport második helyezettjével (Szlovénia, Franciaország vagy Spanyolország) találkozunk a nyolcaddöntőben. Ha a csehek nyernek, akkor magyar–román mérkőzést rendeznek a legjobb 16 között.

női kézilabda-világbajnokság 2017  női kézilabda-vb  női kézilabda  női kézi-vb  magyar női kézilabda-válogatott  Kim Rasmussen 

Női kézi-vb: Kellett már egy ilyen mérkőzés – Kovacsics

2017-12-07 17:22:50

Felszabadult és boldog magyar játékosok értékeltek a Lengyelország elleni győztes csoportmérkőzés után a németországi női kézilabda-világbajnokságon. A nyolc gólig jutó Kovacsics Anikónak már nagyon kellett egy ilyen meccs, Bíró Blanka a második félidő elejét emelte ki, Szucsánszki Zitát a végén elvitte a lelkesedés, míg Kim Rasmussen korábbi csapata miatt nem tudott felhőtlenül örülni a nyolcaddöntőbe jutásnak.

női kézilabda-vb  női kézilabda  női kézi-vb  magyar női kézilabda-válogatott  Szucsánszki Zita  Kovacsicz Mónika 

Női kézi-vb: a magyar csapat legyőzte Lengyelországot

2017-12-07 15:26:06

A Németországban zajló női kézilabda-világbajnokság B-csoportjának 4. fordulójában a magyar válogatott 31–28-ra legyőzte Lengyelországot, ezzel gyakorlatilag biztosította helyét a nyolcaddöntőben.

női kézilabda-világbajnokság 2017  női kézilabda-világbajnokság  női kézilabda  női kézi-vb  magyar női kézilabda-válogatott  Magyarország–Lengyelország 

Magabiztos siker a lengyelek ellen, készülhetünk a nyolcaddöntőre

2017-12-07 13:19:49

A Németországban zajló női kézilabda-világbajnokság B-csoportjának 4. fordulójában a magyar válogatott 31–28-ra legyőzte Lengyelországot, ezzel biztosította a helyét a nyolcaddöntőben.

női kézilabda-világbajnokság 2017  női kézilabda-világbajnokság  női kézilabda  női kézi-vb  magyar női kézilabda-válogatott  Magyarország–Lengyelország 

Hatvan percig nincs barátság – Rasmussen korábbi csapata ellen a nyolcaddöntőért

2017-12-07 08:17:11

A szerdai szünnapot követően Lengyelországgal játszik kora délután (kezdés: 14.00, Tv: Sport1, élőben az NSO-n) a magyar női kézilabda-válogatott a németországi világbajnokságon. Kim Rasmussen jól ismeri az ellenfelet, hiszen kétszer is vb-negyedik helyig vezette a csapatot, a mostani kapitánnyal, Leszek Krowickivel azonban némileg átalakult a lengyelek játéka. Ami biztos, hogy győzelemmel bebiztosíthatnánk a nyolcaddöntős szereplésünket, míg a harmadik helynél már nem végezhetünk előrébb a csoportban.

női kézilabda-világbajnokság 2017  női kézilabda-világbajnokság  női kézilabda  női kézi-vb  magyar női kézilabda-válogatott  Leszek Krowicki 

Női kézi-vb: Rasmussen nem úszta meg a fekvőtámaszt

2017-12-06 18:58:15

Már Szucsánszki Zitával a fedélzeten edzett szerdán a Lengyelország ellen készülő magyar női kézilabda-válogatott.

női kézilabda-világbajnokság  női kézilabda  női kézi-vb  magyar női kézilabda-válogatott  Szucsánszki Zita  Kim Rasmussen 

Női kézi-vb: Rasmussen elégedett a hozzáállással

2017-12-05 16:32:59

Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya elégedetten nyilatkozott a hozzáállásról és a védekezésről, miután csapata 33–15-re legyőzte Argentínát a németországi világbajnokság keddi játéknapján.

női kézilabda-világbajnokság 2017  női kézilabda-világbajnokság  női kézilabda  női kézi-vb  magyar női kézilabda-válogatott  Kim Rasmussen 

Női kézi-vb: edzés helyett pihenőt adott Rasmussen a csapatnak

2017-12-04 13:30:46

Labdás edzés helyett stuttgarti városnézés lesz a magyar női kézilabda-válogatott programja hétfő délután, a németországi világbajnokság szünnapján.

női kézilabda-világbajnokság  női kézi-vb  magyar női kézilabda-válogatott  Kim Rasmussen 

Női kézi-vb: A küzdés megvolt, de valami tényleg hiányzott – Kovacsics

2017-12-03 21:13:29

Kovacsics Anikó szerint sok energiát kivett belőlünk, hogy míg mi megszenvedtünk minden egyes találatért, addig a svédek sorra lőtték a könnyű gólokat. Kim Rasmussen szövetségi kapitány arról beszélt a 25–22-re elveszített világbajnoki csoportmeccs után, hogy talán csak egy kis sikerélmény hiányzik a magyar női kézilabda-válogatottnak, hogy lendületbe jöjjön. Utóbbi Klivinyi Kingának már összejött, aki összeszedte magát a rosszabbul sikerült első találkozó után.

női kézilabda-vb  női kézilabda  női kézi-vb  magyar női kézilabda-válogatott  Kovacsics Anikó  Klivinyi Kinga 

Női kézi-vb: Mindenben az ellenkezője történt, mint amit kértem – Rasmussen

2017-12-02 22:46:27

Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a norvégok elleni vesztes világbajnoki nyitány után értetlenségének adott hangot, amiért nem tudtuk betartani az első félidőben a megbeszélt taktikát. Görbicz Anita szerint hamar el kell felejtenünk ezt a meccset, míg Bódi Bernadett már előre tekint, mint mondja, mindenkinek vért kell innia, és úgy kell kiállnunk a svédek ellen, hogy mindenáron meg akarjuk nyerni a meccset.

női kézilabda-világbajnokság 2017  női kézilabda-világbajnokság  női kézilabda  női kézi-vb  magyar női kézilabda-válogatott  Norvégia 

„Játékosként is inkább tettem a dolgomat csendben, nem voltam celeb”

2017-12-02 10:55:14

Siti Beáról közismert, hogy az elmúlt 25 év egyik legjobb magyar irányítója volt, nyert BL-t, Eb-t, van ezüstje olimpiáról és világbajnokságról. Hogy Karl Erik Böhn, Hajdu János, az Elek Gábor, Ambros Martín duó és most Kim Rasmussen mellett a női kézilabda-válogatott másodedzője, s a Nemzeti Kézilabda Akadémián serdülő lánycsapatot irányít. Ezúttal azonban nem a dicső múltról meg a kezdődő vb-ről beszélgettünk vele, hanem ezek kapcsán fontosabb kérdésekről: hogyan érdemes embereket nevelni; kell-e félni attól, hogy hibázunk; hogyan egyensúlyozzon ambíció és boldogság között az, aki annak örül igazán, ha másoknak segíthet. No meg Siti Beáról.

női kézilabda  magyar női kézilabda-válogatott  Siti Bea  Kim Rasmussen