Találatok a Kim Rasmussen címkére

Találatok száma: 133

Női kézi: Pálos-Bognár, Kovács Anna és Such is Rasmussen keretében

2018-05-16 12:43:51

Kim Rasmussen szövetségi kapitány kihirdette keretét a magyar női kézilabda-válogatott idénybeli utolsó két Európa-bajnoki selejtezőjére. Amennyiben az együttes begyűjti a két pontot Koszovóban, biztosítja Eb-részvételét, míg a fehéroroszok elleni hazai sikerrel a mieink csoportelsőségüket is biztossá tennék.

női kézilabda női kézi Eb-selejtező magyar női kézilabda-válogatott Such Nelli Pálos-Bognár Barbara Kovács Anna

Rasmussen: Ezerszer inkább ez, mint hogy a nappalimban üljek

2018-04-17 15:18:41

A magyar női kézilabda-válogatott új védekezési szisztémát is gyakorolt a szokásos havi összetartáson.

magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen

Női kézi: 34 játékossal készül együtt az A- és a B-keret

2018-04-09 14:02:27

Kétnapos összetartáson vesznek részt április 16-án és 17-én a magyar női kézilabda-válogatott tagjai. Kim Rasmussen szövetségi kapitány az A-keretbe 19, míg a B-be 15 játékost hívott meg – számolt be róla a szövetség hivatalos honlapja.

női kézilabda-válogatott női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott kézilabda Kim Rasmussen

Női kézi: Mindenki tudja, hol helye, és mi a feladata – Rasmussen

2018-03-27 20:12:43

Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a Sport TV Harmadik Félidő című műsorában beszélt a Hollandok elleni győzelem jelentőségéről. Dicsérte Kiss Évát, valamint Háfra Noémit, és elmondta, mikor lesz tökéletes a kommunikáció közte és a klubedzők között.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Kiss Éva Kim Rasmussen Háfra Noémi

Női kézi: „Tizenhatan tudunk csak nyerni, nem hárman-négyen”

2018-03-24 20:05:20

A vasárnapi, Hollandia elleni Európa-bajnoki selejtezőre rég nem látott fiatal magyar női kézilabda-válogatott készül: a mezőnyjátékosok átlagéletkora alig több 23 évnél, így nem csoda, hogy egyelőre az a kérdés, Kovacsics Anikó mellé kik nőhetnek fel vezéregyéniséggé. A szombati edzés alapján vannak esélyes jelöltek.

női kézilabda Eb-selejtező Magyarország Kim Rasmussen Hollandia

Női kézi: „A végén benne volt a fejekben Tomori elvesztése”

2018-03-23 00:28:09

A magyar női kézilabda-válogatott előbb elbúcsúztatta a nemzeti csapattól visszavonuló Görbicz Anitát, majd egy végletekig kiélezett meccsen megszorongatta Hollandiát, de 19–18-ra kikapott a legutóbbi vb bronzérmesétől. A vereségnél fájóbb, hogy Tomori Zsuzsanna az utolsó percekben súlyos térdsérülést szenvedett. A találkozó után Kim Rasmussen szövetségi kapitány mellett Bódi Bernadett és Bíró Blanka is értékelt.

női kézilabda Eb-selejtező női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott holland női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna Kim Rasmussen

Rasmussen: Már hozzászoktam, hogy sorra dőlnek ki a játékosaim

2018-03-20 08:37:30

Kim Rasmussen szövetségi kapitánynak most kell elkezdenie építeni a jövő csapatát, de azt mondja, megvannak a vezéregyéniségek és a tehetséges fiatalok egyaránt.

női kézilabda-válogatott női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen

Női kézi: 9 fradista, 4-4 győri és érdi a válogatott keretében

2018-03-07 10:34:16

Kim Rasmussen szövetségi kapitány kijelölte a magyar női kézilabda-válogatott 21 fős keretét a Hollandia elleni március végi Európa-bajnoki selejtezőkre. A győri és eindhoveni találkozókra 16-16 játékos nevezhető – olvasható a szövetség honlapjának szerdai hírében.

női kézilabda Eb-selejtező női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen

Női kézi: győriek és fradisták nélküli keret, egy újonccal

2018-02-23 17:54:24

A március 22-i és 25-i, Hollandia elleni Európa-bajnoki selejtezők előtt március 5-én Telkiben egynapos összetartáson vesz részt a magyar női kézilabda-válogatott, amelynek 23 fős keretébe ezúttal a Bajnokok Ligájában nem szereplő együttesek legjobbjait hívta meg Kim Rasmussen szövetségi kapitány. A Győr és az FTC játékosai a sűrű versenyprogram miatt a hivatalos válogatott napokon kívül összehívott extra összetartásra pihenőt kaptak. A névsorban egy újoncot találunk, a Vác jobbszélsőjét, Diószegi Nikolettet.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen

Női kézi: „Bízom benne, hogy Tomori készen áll a vezérszerepre”

2018-02-13 23:41:33

Az egynapos válogatott összetartás után Kim Rasmussen szövetségi kapitány elmondta, vezérszerepet szán Tomori Zsuzsannának.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott kézilabda Tomori Zsuzsanna Kim Rasmussen Győri Audi ETO KC

Női kézi: mindenki csupa mosoly volt a magyar válogatott edzésén

2018-02-12 21:03:20

Telkiben találkozott a magyar női kézilabda-válogatott kerete a szokásos összetartás keretén belül. Az edzés során előkerült a teremfutball-labda is, a játékosok és vezetők rendkívül jó hangulatú eseményen vettek részt a képek tanúsága szerint.

női kézilabda válogatott magyar női kézilabda-válogatott kézilabda Kim Rasmussen

Női kézi: Fantasztikus képességű játékosokat látok – Rasmussen

2018-01-23 09:19:55

A magyar női kézilabda-válogatott egynapos villámösszetartásán kiderült, van kikkel felfrissíteni a keretet, ha Kim Rasmussen kapitány nekifog a kisebb vérátömlesztésnek.

magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen női kézilabda

Női kézi: fradisták és győriek nélküli válogatott keret

2018-01-16 14:32:46

Január 22-én egynapos összetartáson vesz részt a magyar női kézilabda-válogatott Siófokon. Kim Rasmussen szövetségi kapitány 17 játékost hívott be a keretbe. Ezúttal eltekintett a Bajnokok Ligája folytatására készülő ferencvárosiak és győriek szerepeltetésétől, inkább arra használja fel az alkalmat, hogy újabb játékosokat próbáljon ki.   

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen Aszma el-Gaui

Női kézilabda: Évi 50-62 napot dolgozzon együtt a válogatott – Mocsai Lajos

2017-12-22 10:07:13

A női kézilabda-válogatottnak évi 50-62 napot kellene együtt dolgoznia, nyilatkozta Mocsai Lajos a Sport Tv Mai helyzet című műsorában. A Magyar Kézilabda-szövetség tiszteletbeli elnöke szerint harmonizálni kell a klubok és a válogatott közötti rendszeres kapcsolatot.

női kézilabda Mocsai Lajos MKSZ Kim Rasmussen

„Egy család vagyunk” – Rasmussent meghallgatta az MKSZ

2017-12-21 08:26:29

A Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége szerdán meghallgatta Kim Rasmussen szövetségi kapitány első beszámolóját a női világbajnokságról, és megkapta a válaszokat a kérdéseire.

Zsiga Gyula MKSZ Kim Rasmussen magyar női kézilabda-válogatott női kézilabda női kézilabda-vb

Női kézi: „Erősségünk, hogy sokan hozzá tudnak tenni a sikerhez”

2017-12-15 15:11:06

Pálinger Katalin, a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) alelnöke látott pozitívumokat a női válogatott játékában a németországi világbajnokságon, de elismerte, hogy ezeket árnyalja a 15. helyezés. A korábbi kapus a Sport Tv Mai helyzet című műsorában felidézte, hogy elsősorban a csapategység fejlődését akarta látni a magyarokon és ezt meg is kapta.

női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Pálinger Katalin Kim Rasmussen

Rasmussen szerint megint tartanak tőlünk; így láttuk a magyar játékosokat

2017-12-12 11:14:00

Bár a legfontosabb mérkőzések még hátra vannak a németországi női kézilabda-világbajnokságból, a magyar válogatott már hazatért a tornáról, miután a nyolcaddöntőben kikapott a franciáktól. Kim Rasmussen szövetségi kapitány segítségével áttekintettük a legfontosabb tanulságokat, miközben kiosztottuk a bizonyítványt a magyar csapat játékosainak.

értékelés női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen

Női kézi-vb: Rasmussen előre érezte, hogy valami hiányzik

2017-12-10 20:19:02

Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint csapata túl ideges volt a franciák elleni világbajnoki nyolcaddöntő előtt (26–29), valamint tartott is kicsit az ellenféltől. Ezzel együtt úgy látja, a franciák megérdemelten jutottak tovább, mert okosabban játszottak.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Olivier Krumbhlz Kim Rasmussen

Női kézi-vb: Valós esélyünk van a franciák ellen – Rasmussen

2017-12-10 09:51:07

Itt már nincs hibázási lehetőség – a nyolcaddöntőkkel elkezdődik a kieséses szakasz a németországi női kézilabda-világbajnokságon. A magyar válogatott az olimpiai ezüstérmes franciákkal csap össze Lipcsében (kezdés: 17.30, Tv: Sport1, élőben az NSO-n), immár a kapitány Görbicz Anitával a fedélzeten. Kim Rasmussen szövetségi kapitány szerint ha a legjobbunkat nyújtjuk, nyerhetünk.

női kézilabda-világbajnokság 2017 női kézilabda-világbajnokság női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Kovacsics Anikó