Találatok a Kim Rasmussen címkére

Találatok száma: 140

Kim Rasmussen: Ha a gyerekeim azt szeretnék, hogy otthagyjam a munkámat, megtenném

2018-08-23 17:39:56

Új oldaláról ismertük meg a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányát, amikor meglestük egyik kedvenc időtöltése közben. Kim Rasmussen képes heti hosszú órákat is golfozással tölteni, mégsem elégedett a fejlődésével. A dán edzővel beszélgetve az itteni élete mellett egy családi tragédia is szóba került.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Sportkrém Kim Rasmussen

Már most magas hőfokon zajlik a munka a női kéziválogatottnál

2018-07-23 09:08:17

Vasárnap edzőtáborba indult a magyar női kézilabda-válogatott, hogy az elkövetkező egy hétben a törökországi Belekben készüljön a decemberi, franciaországi Európa-bajnokságra. Kim Rasmussen szövetségi kapitány huszonkét játékost vitt magával, akik klubjukkal csak most kezdték el a felkészülést a következő idényre.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen

Női kézi: Rasmussen kihirdette Törökországba utazó keretét

2018-07-18 16:28:04

Július 22. és 28. között a törökországi Belekben edzőtáborozik a magyar női kézilabda-válogatott. Kim Rasmussen szövetségi kapitány 22 játékost hívott meg az összetartásra – adta hírül a hazai szövetség.

magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen női kézilabda

Női kézi Eb: Eljutottunk odáig, hogy senki nem becsül le minket – Rasmussen

2018-06-12 13:29:35

Mint megírtuk, az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) kedd délben Párizsban kisorsolta az év végi franciaországi női Európa-bajnokság csoportbeosztását. Kim Rasmussen, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a sorsolás után elmondta, hogyan látja a mieink esélyeit a tornán.

női kézilabda Eb női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott kézilabda Kim Rasmussen

Kim Rasmussen: Ebben a szezonban sokat léptünk előre

2018-06-04 08:05:21

Kim Rasmussen szövetségi kapitány szerint a magyar női kézilabda-válogatott jó irányba halad, ráadásul Görbicz Anita búcsúja után is van igazi vezéregyénisége.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott kézilabda Kim Rasmussen

Női kézi: Nehéz a magyar csapat ellen játszani – Rasmussen

2018-06-03 20:00:31

Nehéz a magyar csapat ellen játszani, van koncepciója, és bár fiatalok a játékosok, küzdenek és használják a fejüket is – mondta Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott dán szövetségi kapitánya vasárnap az M1 aktuális csatornán, miután együttese szombaton 30–22-re legyőzte Fehéroroszországot, így csoportelsőként jutott ki az őszi franciaországi Európa-bajnokságra.

női kézilabda női kézi magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen

Női kézi: újoncot is avat a válogatott Koszovó ellen

2018-05-30 09:12:26

A magyar női kézilabda-válogatott szerda este Koszovó ellen lép pályára  a franciaországi Európa-bajnokság selejtezőjének 5. fordulójában, és egy győzelemmel biztossá teheti részvételét a decemberi kontinenstornán, majd szombaton Kecskeméten Fehéroroszország ellen a csoportelsőséget is megszerezheti. A tizennyolcas keretünkből ketten nem utaztak el a mérkőzésre: a ferencvárosi kapus, Bíró Blanka, aki a térdét fájlalja (de szombaton már játszhat) és a békéscsabai átlövő, Walfisch Mercédesz, aki beugróként érkezett az edzőtáborba Szöllősi-Zácsik Szandra helyére.

női kézilabda női kézi Eb-selejtező magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen

Női kézi: Pálos-Bognár, Kovács Anna és Such is Rasmussen keretében

2018-05-16 12:43:51

Kim Rasmussen szövetségi kapitány kihirdette keretét a magyar női kézilabda-válogatott idénybeli utolsó két Európa-bajnoki selejtezőjére. Amennyiben az együttes begyűjti a két pontot Koszovóban, biztosítja Eb-részvételét, míg a fehéroroszok elleni hazai sikerrel a mieink csoportelsőségüket is biztossá tennék.

női kézilabda női kézi Eb-selejtező magyar női kézilabda-válogatott Such Nelli Pálos-Bognár Barbara Kovács Anna

Rasmussen: Ezerszer inkább ez, mint hogy a nappalimban üljek

2018-04-17 15:18:41

A magyar női kézilabda-válogatott új védekezési szisztémát is gyakorolt a szokásos havi összetartáson.

magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen

Női kézi: 34 játékossal készül együtt az A- és a B-keret

2018-04-09 14:02:27

Kétnapos összetartáson vesznek részt április 16-án és 17-én a magyar női kézilabda-válogatott tagjai. Kim Rasmussen szövetségi kapitány az A-keretbe 19, míg a B-be 15 játékost hívott meg – számolt be róla a szövetség hivatalos honlapja.

női kézilabda-válogatott női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott kézilabda Kim Rasmussen

Női kézi: Mindenki tudja, hol helye, és mi a feladata – Rasmussen

2018-03-27 20:12:43

Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a Sport TV Harmadik Félidő című műsorában beszélt a Hollandok elleni győzelem jelentőségéről. Dicsérte Kiss Évát, valamint Háfra Noémit, és elmondta, mikor lesz tökéletes a kommunikáció közte és a klubedzők között.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Kiss Éva Kim Rasmussen Háfra Noémi

Női kézi: „Tizenhatan tudunk csak nyerni, nem hárman-négyen”

2018-03-24 20:05:20

A vasárnapi, Hollandia elleni Európa-bajnoki selejtezőre rég nem látott fiatal magyar női kézilabda-válogatott készül: a mezőnyjátékosok átlagéletkora alig több 23 évnél, így nem csoda, hogy egyelőre az a kérdés, Kovacsics Anikó mellé kik nőhetnek fel vezéregyéniséggé. A szombati edzés alapján vannak esélyes jelöltek.

női kézilabda Eb-selejtező Magyarország Kim Rasmussen Hollandia

Női kézi: „A végén benne volt a fejekben Tomori elvesztése”

2018-03-23 00:28:09

A magyar női kézilabda-válogatott előbb elbúcsúztatta a nemzeti csapattól visszavonuló Görbicz Anitát, majd egy végletekig kiélezett meccsen megszorongatta Hollandiát, de 19–18-ra kikapott a legutóbbi vb bronzérmesétől. A vereségnél fájóbb, hogy Tomori Zsuzsanna az utolsó percekben súlyos térdsérülést szenvedett. A találkozó után Kim Rasmussen szövetségi kapitány mellett Bódi Bernadett és Bíró Blanka is értékelt.

női kézilabda Eb-selejtező női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott holland női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna Kim Rasmussen

Rasmussen: Már hozzászoktam, hogy sorra dőlnek ki a játékosaim

2018-03-20 08:37:30

Kim Rasmussen szövetségi kapitánynak most kell elkezdenie építeni a jövő csapatát, de azt mondja, megvannak a vezéregyéniségek és a tehetséges fiatalok egyaránt.

női kézilabda-válogatott női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen

Női kézi: 9 fradista, 4-4 győri és érdi a válogatott keretében

2018-03-07 10:34:16

Kim Rasmussen szövetségi kapitány kijelölte a magyar női kézilabda-válogatott 21 fős keretét a Hollandia elleni március végi Európa-bajnoki selejtezőkre. A győri és eindhoveni találkozókra 16-16 játékos nevezhető – olvasható a szövetség honlapjának szerdai hírében.

női kézilabda Eb-selejtező női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen

Női kézi: győriek és fradisták nélküli keret, egy újonccal

2018-02-23 17:54:24

A március 22-i és 25-i, Hollandia elleni Európa-bajnoki selejtezők előtt március 5-én Telkiben egynapos összetartáson vesz részt a magyar női kézilabda-válogatott, amelynek 23 fős keretébe ezúttal a Bajnokok Ligájában nem szereplő együttesek legjobbjait hívta meg Kim Rasmussen szövetségi kapitány. A Győr és az FTC játékosai a sűrű versenyprogram miatt a hivatalos válogatott napokon kívül összehívott extra összetartásra pihenőt kaptak. A névsorban egy újoncot találunk, a Vác jobbszélsőjét, Diószegi Nikolettet.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen

Női kézi: „Bízom benne, hogy Tomori készen áll a vezérszerepre”

2018-02-13 23:41:33

Az egynapos válogatott összetartás után Kim Rasmussen szövetségi kapitány elmondta, vezérszerepet szán Tomori Zsuzsannának.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott kézilabda Tomori Zsuzsanna Kim Rasmussen Győri Audi ETO KC

Női kézi: mindenki csupa mosoly volt a magyar válogatott edzésén

2018-02-12 21:03:20

Telkiben találkozott a magyar női kézilabda-válogatott kerete a szokásos összetartás keretén belül. Az edzés során előkerült a teremfutball-labda is, a játékosok és vezetők rendkívül jó hangulatú eseményen vettek részt a képek tanúsága szerint.

női kézilabda válogatott magyar női kézilabda-válogatott kézilabda Kim Rasmussen

Női kézi: Fantasztikus képességű játékosokat látok – Rasmussen

2018-01-23 09:19:55

A magyar női kézilabda-válogatott egynapos villámösszetartásán kiderült, van kikkel felfrissíteni a keretet, ha Kim Rasmussen kapitány nekifog a kisebb vérátömlesztésnek.

magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen női kézilabda