Találatok a karambol címkére

Találatok száma: 9

Schalke: a „csodagyerek” is kocsit tört, 126 milliós kár

2016-01-19 13:12:12

Max Meyer, a Bundesligában szereplő Schalke 20 esztendős labdarúgója igen aktívan indította a 2016-os esztendőt: az egyik legtehetségesebb német fiatalnak tartott játékos Miamiban töltött vakációján összetört egy Lamborghinit.

német labdarúgás német foci karambol autóbaleset Schalke 04 Schalke

Írország: karambol – O’Neill és Keane is az autóban volt

2015-06-10 11:20:49

Az ír labdarúgó-válogatott a hivatalos Twitter-oldalán erősítette meg a sajtóhírt, mely szerint a csapat edzői stábja Dublintól nem messze karambolozott az autópályán.

ír válogatott Írország karambol autóbaleset Roy Keane Martin O'Neill

Videó: szinte a komplett mezőny elesett a BMX-döntőn

2014-07-28 21:17:02

A rotterdami UCI BMX-világbajnokság férfi döntőjében elképesztő ütközés alakította ki a végső sorrendet. Ugyanis az ausztrál Sam Willoughby-nak lényegében nem maradt ellenfele, miután a második kanyarban a végső győzelemre is esélyes Connor Fields túl erőszakosan próbált a külső ívről betörni. Elesett, ráadásul a nyolc fős mezőnyből további öt versenyzőt is kiütött. A hölgyek döntőjében nem volt esés, de meglepetés sem született: az állandó favorit kolumbiai Mariana Pajon már a rajtgépből is elsőként jött el, az előnye pedig folyamatosan nőtt a verseny során. Érdekesség, hogy 27 másodperc alatti idejével a férfiaknál ezüstérmet kapott volna!

világbajnokság kerékpár karambol Sam Willoughby Mariana Pajon BMX

Videó: „tetőn” csúszott végig a célegyenesen a WSR-pilóta

2014-04-12 17:39:57

A Reanult-világsorozat (WSR) monzai első futamának elején borzasztóan nagyot bukott Marco Sörensen, miután a célegyenesben Jazeman Jaafar megforgatta. A Tech 1 Racing pilótája egyből felborult, majd fejtetőn csúszott a boxutca kijáratáig.

videó karambol autósport Renault

Beckham és fia karambolozott: megúszták, az autó nem

2013-10-28 11:55:04

David Beckham a hétvégén összetörte autóját, miután 76 ezer dolláros Range Roverével Los Angeles-i otthona előtt karambolozott egy másik gépjárművel. A futballista mellett fia, a 14 éves Brooklyn is az autóban ült, de a bekötött biztonsági öveknek köszönhetően mindketten megúszták ép bőrrel, az autóról ez nem mondható el.

karambol PSG Los Angeles David Beckham

Landoló ejtőernyős gázolta el a baseballjátékost - videó

2013-07-22 10:50:42

Sok furcsa és különös körülmények között elszenvedett sérülést láttunk már, de ahhoz hasonlót, amit a Hannibal Caveman baseballcsapat játékosa, Mattingly Romanin élt át, még soha.

ütközés karambol ejtőernyő baseball

Serie A: kórházban ápolják a karambolozó Juve-hátvédet

2013-03-17 14:23:18

Az élvonalbeli olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) listavezető Juventus uruguayi válogatott hátvédje, Martín Cáceres vasárnap hajnalban kórházba került, miután Torino közelében karambolozott Porsche Cayenne típusú gépjárművével.

karambol Serie A Juventus Cáceres

Túlélte a halálos ütközést a korábbi PL-sztár

2012-12-17 19:38:48

Peter Ndlovu, a Coventry City és több angol klubcsapat korábbi labdarúgója, a Zimbabwei válogatott ex-szövetségikapitánya BMW X5 típusú autójával egy fának csapódott a Zambia és Zimbabwe határánál fekvő Viktória-vízesés közelében.

karambol Premier League Ndlovu Coventry City

Biliárd: a karambol mágusai július végén Baján varázsolnak

2010-06-17 21:57:56

Nehéz olyan embert találni Magyarországon, aki még ne látott volna biliárdasztalt, de olyat talán még nehezebb, akinek a biliárdról egy lyukak nélküli asztal jutna eszébe. Mégis, Franciaországban a biliárd egy lyuk nélküli asztallal, és csupán három golyóval kezdődött. Ezt a „karambol"-ként ismert fajtáját hazánkban kevesen, a nyugat-európai országok többségében viszont rengetegen űzik napjainkban akár szórakozás, akár véresen komoly sport formájában. 

karambol biliárd