Találatok a jelmez címkére

Találatok száma: 4

Kép: a megyei csapat sörnek öltözött, nyert is egy malacot

2017-02-21 14:29:29

Február 18-án farsangi bált rendeztek a Bács-Kiskun megyében található Szeremlén. Az est sztárjai a helyi, megyei másodosztályban szereplő futballcsapat tagjai voltak, akik egy rekesz sörnek öltöztek be. A jelmezzel be is húzták az első helyet a bacskiskunfoci.hu beszámolója szerint, a nyereményük pedig egy élő malac volt…

videó verseny malac kép jelmez fotó

Kép: 3 legenda egy fotón, de garantáltan nem ismered fel őket!

2016-11-04 11:09:22

Egészen zseniális képet húzott elő az archívumból Halloween alkalmából az „Old football pictures” Facebook-oldal. Bár elsőre nem egyértelmű, a fotón Christian Karembeu, Roberto Mancini és Juan Sebastián Verón látható. Méghozzá 1996-ban, mikor még mindannyian az olasz Sampdoria játékosai voltak.

kép jelmez indián fotó Roberto Mancini Juan Sebastián Verón

Kép: a paralimpikon zseniálisan bizarr jelmeze Halloweenre

2016-10-27 12:28:48

Josh Sundquist gyermekkorában egy balesetben elveszítette egyik lábát, ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy a csúcsra törjön. A 32 esztendős amerikai íróként, paralimpiai sízőként is befutott, jelenleg pedig motivációs beszédeket tart. És mellette imádja a Halloweent. Sundquist most tökéletesen bizarr jelmezt talált ki a nagy napra, ő lett Lumiere, a gyertyatartó A szépség és a szörnyetegből.

paralimpia kép jelmez fotó Josh Sundquist

A Man. United hátvédje koktélnak öltözött, öngyilkos merénylő lett

2014-01-09 18:20:31

Chris Smalling, a Manchester United hátvédje bocsánatot kért, miután a The Sun bulvárlap csütörtöki címlapján közölt róla egy képet, amelyen öngyilkos merénylőnek öltözve szerepel egy üveg Jägermeisterrel a testéhez erősítve.

merénylő jelmez Oremier League Manchester United Chris Smalling