Találatok a Jan De Brandt címkére

Találatok száma: 19

Röplabda: Horváth Dóra döntős a Bursával a Challenge-kupában

2017-04-03 15:59:18

A válogatott röplabdázó, Horváth Dóra bejutott csapatával, a török Bursával a női Challenge-kupa fináléjába.

röplabda  Jan De Brandt  Horváth Dóra 

A játékosok is beleszólhatnak, ki lesz a női röplabda-válogatott kapitánya

2016-12-04 20:47:50

A játékosok és a Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) vezetői együtt választják ki az Európa-bajnoki résztvevő női válogatott új szövetségi kapitányát.

női röplabda  magyar női röplabda-válogatott  Jan De Brandt 

Röplabda: nem hosszabbít szerződést a válogatott sikerkapitánya

2016-12-02 13:24:38

A sikeres Európa-bajnoki selejtezőt követően a Magyar Röplabdaszövetség vezetősége és a női válogatott szövetségi kapitánya között szó esett a folytatás lehetőségéről. Jan De Brandt akkor időt kért, hogy átgondolja, tudja-e vállalni a 2017-es maratoni programot (júniusban világbajnoki selejtezők, júliusban World Grand Prix, szeptemberben Európa-bajnokság). A kapitány mostanra hozta meg döntését, s írta meg levelét, amelyet változtatás nélkül közlünk – olvasható a Magyar Röplabdaszövetség honlapján, a hunvolley.hu-n.

röplabda  Női röplabda-válogatott  Magyar Röplabdaszövetség  Jan De Brandt 

NS Hosszabbítás: különleges ember az óriási siker mögött

2016-10-14 23:17:50

A Nemzeti Sport szombati számában megjelenő mellékletből ajánljuk.

NS Hosszabbítás  Jan De Brandt  Hosszabbítás 

Női röpi Eb-sel.: csoportmásodikként továbbjutó a válogatott

2016-09-24 17:50:12

Újabb győzelmének köszönhetően biztossá vált, hogy továbbjut Európa-bajnoki selejtezőcsoportjából a magyar női röplabda-válogatott. Jan De Brandt együttese szombaton az észtek felett diadalmaskodott öt játszmában. A házigazda lengyelek is nyertek, így a magyar csapat másodikként ment tovább.

röplabda  Jan De Brandt 

Női röplabda Eb-selejtező: ismét 3:1-re nyert a válogatott

2016-09-17 20:53:11

A házigazda magyar válogatott szetthátrányból 3:1-re legyőzte a finn együttest a négycsapatos Európa-bajnoki selejtezőtornán Érden.

röplabda  Jan De Brandt  Eb-selejtező 

Női röplabda: a válogatott megismételné a tavalyi bravúrt

2016-09-13 14:01:18

A mostani és a következő hétvégén Európa-bajnoki selejtezőt játszik a magyar női röplabda-válogatott; péntektől házigazdaként Érden sorrendben az észtekkel, a finnekkel és a lengyelekkel találkozik.

röplabda  női röplabda  magyar női röplabda-válogatott  Jan De Brandt  Horváth Dóra  Dobi Edina 

Női röplabda El: nyeretlenül zárt a magyar válogatott

2016-06-11 22:12:02

A címvédő magyar női röplabda-válogatott a házigazda Görögországtól is kikapott az Európa-liga csoportkörének második tornáján, így nyeretlenül zárta a sorozatot.

röplabda El  Jan De Brandt 

Női röpi: De Brandt maradna, de a családja a legfontosabb

2015-10-02 10:37:07

A magyar női röplabda-válogatottat irányító Jan De Brandt szerződése október közepén lejár, és bár szívesen maradna nálunk szövetségi kapitány, még nem tudja, mit hoz a jövő.

női röplabda-válogatott  magyar női röplabda-válogatott  Jan De Brandt 

Női röplabda Eb: gyászol a magyar és a belga válogatott

2015-09-25 19:40:48

Nem várt, tragikus esemény árnyékolta be az Eb nyitányát megelőző utolsó napot: az éjszaka folyamán elhunyt Herman De Brandt, a magyar szövetségi kapitány bátyja – adta hírül a Magyar Röplabdaszövetség honlapja, a hunvolley.hu.

röplabda  női röplabda-válogatott  női röplabda Eb  Jan De Brandt 

Videó: tetszhalott állapot után Európa legjobbjai között

2015-09-24 18:08:22

A magyar női röplabda-válogatottnak 1987 óta először sikerült kvalifikálnia magát az Európa-bajnokságra. A csapat a sportág jelenlegi helyzetéről és az Eb-célokról nyilatkozott az NSO Tv-nek.

videó  női röplabda  NSO Tv  Jan De Brandt 

Röplabda: döntőbe akar jutni a női válogatott az Európa-ligában

2015-09-01 14:18:14

A múlt hétvégén mindkét mérkőzését megnyerte Lengyelországban a szeptember végi Európa-bajnokságra készülő női röplabda-válogatottunk, s így hat csapat közül hét győzelemmel és három vereséggel a második helyen végzett az Európa-liga csoportküzdelmeiben. Ennek köszönhetően a héten Görögország ellen a döntőbe kerülésért játszhatnak a lányok. Ez alkalomból tartott sajtótájékoztatót kedd délelőtt a Magyar Röplabdaszövetség, amelyen Jan De Brandt, a válogatott belga szövetségi kapitánya, a játékosok részéről Tálas Zsuzsanna és Vacsi Evelin, valamint Pecsuvácz Péter sajtófőnök és Hegedűs Judit, a válogatott technikai vezetője vett részt – adta hírül a hunvolley.hu.

röplabda  női röplabda-válogatott  Vacsi Evelin  Tálas Zsuzsanna  Jan De Brandt 

Röplabda: jövő héten rajtol a női Európa-liga

2015-07-23 13:54:49

A Magyar Röplabdaszövetség szerdán sajtótájékoztatót tartott, melynek fő témája a jövő héten kezdődő női Európa-liga volt, amelyen részt vesz a 28 év után (az idei) Európa-bajnokságra kijutó válogatottunk is.

röplabda  női röplabda  magyar női röplabda-válogatott  Sándor Renáta  Liliom Rita  Jan De Brandt 

Röplabda: több ideje lesz a női válogatottra a kapitánynak

2015-01-06 10:22:32

Már csak a magyar női röplabda-válogatottra kell koncentrálnia Jan de Brandtnak, a mieinket 27 év után az Eb-re kivezénylő belga szövetségi kapitánynak. Az eddigi klubcsapata, a német Vilsbiburg vezetése hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontott a trénerrel.

röplabda  női röplabda  magyar női röplabda-válogatott  Jan de Brandt 

Röplabda: a Bundesligába igazolt a gyönyörű center

2014-06-28 13:06:30

A jövő évi Európa-bajnoki szereplés jogát kivívó női válogatott újabb játékosa talált csapatot a következő idényére. Dobi Edina a belga bajnokság ezüstérmesétől, a Dauphines Charleroi-tól a Bundesliga második helyezettjéhez, a Rote Raben Vilsbiburghoz igazolt, amelynek történetesen a magyar szövetségi kapitány, Jan de Brandt az edzője.

röplabda  női röplabda-válogatott  női röplabda  magyar női röplabda-válogatott  Vacsi Evelin  Tálas Zsuzsanna 

Röpi: marad a női válogatottat Eb-re kijuttató kapitány

2014-06-11 15:24:42

A belga Jan de Brandt maradt a női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya.

röplabda  női röplabda-válogatott  női röplabda Eb  női röplabda  hosszabbítás  Jan de Brandt 

Röplabda Eb-selejtezők: a nők az esélyesebbek

2014-05-21 22:53:22

A következő két hétvégén férfi és női röplabda-válogatottunk is a 2015-ös évi Európa-bajnokságon való részvételért küzd az Eb-selejtezők második körében. Előbbiek Szlovákiában és Görögországban a házigazdák mellett Észtországgal, utóbbiak pedig Franciaországban és Izraelben a rendezőkön kívül Svédországgal küzdenek majd meg kétszer is. A csoportok első helyezettjei automatikusan Eb-résztvevők, a másodikak pedig egy másik csoport második helyezettjével játszik majd pótselejtezőt egy év múlva, s a párharcok győztesei jutnak még ki a belga-holland közös rendezésű kontinensviadalra.

röplabda  magyar női röplabda-válogatott  magyar férfi röplabda-válogatott  Veres Péter  Sándor Renáta  Pádár Krisztián 

Stílusosra sikerült az új női kapitány, Jan De Brandt belépője

2014-03-07 11:00:47

A női röplabda-válogatott újdonsült belga szövetségi kapitánya, Jan De Brandt csütörtöki hivatalos bemutatóján hol angolul, hol németül válaszolt az újságírói kérdésekre, de akkor sem jött volna zavarba, ha franciául, hollandul, esetleg spanyolul kellett volna reagálnia, mert e nyelveken is folyékonyan beszél. Nem csoda, hogy állta a sarat: 2009 januárjától 2010 tavaszáig a Fenerbahcénál dolgozott, ahol huszonnégy órás televíziócsatorna foglalkozott a klub szakosztályaival…

röplabda  női röplabda-válogatott  Jan De Brandt 

Röplabda: belga kapitány irányítja a női válogatottat

2014-03-05 15:47:10

A belga Jan De Brandt lett a magyar női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya. A hazai szövetség szerdán számolt be a szakember szerződtetéséről, a részleteket csütörtökön sajtótájékoztatón ismertetik.

röplabda  női röplabda-válogatott  Jan De Brandt