Találatok a InStat Football címkére

Találatok száma: 3

A Vidié a legkevesebb szabálytalanság, de a legtöbb sárga lap – és a Fradi?

2019-04-25 20:17:36

Miután az NB I-ben a Fradi–Vidi bajnoki versenyfutás érdemi része a Ferencváros múlt szombati, 4–1-es győzelmével lezárult, érdemes egy kicsit már előretekinteni, és a két gárda egymás elleni mérkőzéseiből levonni olyan tanulságokat, melyek hasznos tapasztalatokkal szolgálhatnak a nemzetközi kupaszereplés előtt. Ezúttal fókuszban a szabálytalanságok, a sárga és piros lapok – csapatonkénti átlagok a rangadókon és az NB I-ben.

sárga lap szabálytalanság piros lap NB I Mol Fehérvár FC InStat Football

„A fiatalok szembesültek: a futball nem abból áll, belőtted-e a sérót”

2015-10-23 08:23:41

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szövetség a közelmúltban tette közzé az InStat Football által a Nagyhalász–Ibrány (1–5) mérkőzésről készített részletes statisztikai elemzést. Ennek hátteréről, illetve a bajnokik internetes közvetítéséről Krizán Sándor megyei elnökkel beszélgettünk. A statisztikai adatok hasznosításáról a Nagyhalász vezetőedzője, Nagy Lajos beszélt, míg az InStat Football hazai képviselője, Kovács István arról számolt be, hogyan áll most a videós elemzőrendszerek hazai megítélése.

videoelemzés statisztika megyei foci Nagyhalász InStat Football Ibrány

Messi titka, Albert Flórián passzai, Böde Dániel cselei

2013-09-19 10:30:32

Az amerikai sportokban, így például az amerikaifutball-ligában, az NFL-ben évtizedek óta nélkülözhetetlen kellék a meccsekhez, csapatokhoz, játékosokhoz kötődő statisztikák, statisztikai elemzések tömege. Az európai labdarúgásban azonban a mérkőzések statisztikai megközelítésének még nincsenek annyira mély hagyományai, Magyarországon pedig egyenesen úttörőnek számít. Kovács Istvánnal, az InStat Football közép-európai képviselőjével az általuk használt elemzőrendszerről, a labdarúgás számokkal történő leírhatóságáról beszélgettünk. Szó esett többek között futás- és passzmutatókról, beszélgettünk Valerij Lobanovszkij rendszeréről, Lionel Messi titkáról, Böde Dániel cseleiről, Korhut Mihály passzairól. A végén pedig kiderült, hogy a magyar futball még mindig „ugyanott” tart, mint Albert Flóriánék idejében...

labdarúgás Lionel Messi InStat Football InStat Böde Dániel Albert Flórián