Találatok a Hungaroring címkére

Találatok száma: 258

Kamion Eb: Kiss Norbert harmadik lett a záró futamon

2018-06-17 17:51:12

A harmadik helyen ért célba a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes pilótája a gyorsasági kamion Eb magyarországi versenyhétvégéjének vasárnapi záró futamán.  

kamion Eb kamion Kiss Norbert Hungaroring

Kamion Eb: Kiss Norbert negyedik lett Mogyoródon

2018-06-17 15:08:07

A negyedik helyen ért célba a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes pilótája a gyorsasági kamion Eb magyarországi versenyhétvégéjének vasárnapi első futamán.

kamion Eb Kiss Norbert Hungaroring

Kamion Eb: Kiss Norbert 5. a második futamon a Hungaroringen

2018-06-16 17:50:27

A kora délutáni második helyezését követően ötödikként ért célba a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes pilótája a gyorsasági kamion Eb magyarországi versenyhétvégéjének szombati második futamán a Hungaroringen.

kamion Eb Kiss Norbert Hungaroring

DTM: vizsgálat indul a Hungaroring bokszában történtek miatt

2018-06-05 13:43:54

A német túraautó-bajnokság (DTM) illetékesei kivizsgálják a mogyoródi versenyhétvége vasárnapi futamán történt baleseteket.

Hungaroring DTM

DTM: megoperálták a bokszutcai káoszban megsérülő sportbírót

2018-06-04 12:22:07

A Hungaroring Sport Zrt. hivatalos közleményben kívánt gyors felépülést a vasárnapi DTM-futamon súlyos lábsérülést szenvedő sportbírónak, akit még az este folyamán megoperáltak.

Hungaroring DTM

DTM: Eng örül, hogy megint tévedett; Wittmann azt hitte, ő is elüti a szerelőit

2018-06-03 16:29:25

Bokszutcai káoszt és nem kis meglepetésre hármas BMW-sikert hozott a német túraautó-bajnokság (DTM) magyarországi versenyhétvégéjének második futama. A pole-ból induló Lucas Auer sportbírókat gázolt, míg a győzelem végül Marco Wittmanné lett. A versenyt követően összegezte a történteket az első három helyezett.

Timo Glock Philipp Eng Marco Wittmann Hungaroring DTM BMW

DTM: bokszutcai káosz és Wittmann-győzelem a második versenyen

2018-06-03 15:09:36

Hármas BMW-győzelem született a német túraautó-bajnokság (DTM) magyarországi versenyhétvégéjének vasárnapi versenyén. A hétvégén gyengélkedő BMW-től Marco Wittmann látta meg először a kockás zászlót, a második Timo Glock lett, míg a harmadik helyen Philipp Eng ért célba. Ami viszont emlékezetesebb marad a piros zászlóval még félbe is szakított futamról, az Lucas Auerék balesete a bokszutcában – összesen három személy sérült meg.

Timo Glock Philipp Eng Mercedes Marco Wittmann Lucas Auer Hungaroring

DTM: dráma a hungaroringi második versenyen, többen megsérültek

2018-06-03 14:30:38

Félbe kellett szakítani a német túraautó-bajnokság (DTM) vasárnapi versenyét a Hungaroringen, miután a hirtelen eső következtében többen balesetet szenvedtek a bokszutcában.

Lucas Auer Hungaroring Edoardo Mortara DTM Bruno Spengler

DTM: folytatódik a Mercedes-dominancia – Auer a pole-ban

2018-06-03 11:58:58

Nem gyakran látott Mercedes-dominanciát hozott a német túraautó-bajnokság (DTM) vasárnapi időmérő edzése a Hungaroringen. A pole Lucas Aueré lett, de a stuttgartiak mind a hat pilótája az első hét között végzett.

Paul di Resta Pascal Wehrlein Mercedes Lucas Auer Hungaroring DTM

DTM: „Di Resta tisztán előzött meg” – nyilatkozatok a Hungaroringről

2018-06-02 15:50:47

Paul di Resta és a Mercedes kettős sikerével ért véget a német túraautó-bajnokság (DTM) szombati versenye. A skót elégedett volt az autójával, így vasárnap is hasonlóan erős teljesítményt vár maguktól, míg a második helyezett Lucas Auer inkább nem gondol bele, hogy mi jöhet holnap. Íme, a legfrissebb nyilatkozatok a Hungaroringről!

Paul di Resta Nico Müller Mercedes Lucas Auer Hungaroring DTM

DTM: rajt-cél győzelmet aratott Di Resta az első hungaroringi futamon

2018-06-02 14:53:19

A pole pozícióból induló Paul di Resta nyerte a német túraautó-bajnokság (DTM) szombati versenyét a Hungaroringen. A második helyen a szintén mercedeses Lucas Auer végzett, míg a harmadik Nico Müller lett Audival.

Paul di Resta Nico Müller Mercedes Lucas Auer Hungaroring DTM

DTM: feltámadt a Mercedes – Paul di Restáé a pole a szombati versenyen

2018-06-02 12:02:38

A kissé gyenge kezdés után pole pozíciót ünnepelhet a Mercedes a német túraautó-bajnokság (DTM) magyarországi versenyhétvégéjén, miután Paul di Resta megnyerte a szombati időmérő edzést.

Paul di Resta Nico Müller Mercedes Lucas Auer Hungaroring DTM

DTM: „Nincs ennél nagyobb show” – hazánkban a mezőny

2018-06-01 16:57:35

A Hungaroringre érkezett a német túraautó-bajnokság (DTM) mezőnye. Az első szabadedzésen már túl is vannak a versenyzők, akik közül néhányan beszéltek a 2018-as szezon eddigi két fordulójáról, valamint a hétvégi magyarországi viadalról.

Philipp Eng Mercedes Loic Duval Hungaroring Gary Paffett DTM

WTCR: Michelisz nem második számú; Nagy D. szerint ez más kávéház

2018-04-29 20:37:28

Michelisz Norbert a szombati és a vasárnapi második versenyen is a pole pozícióból indulhatott, a startja mégsem sikerült jól, így egy harmadik és egy második hellyel volt kénytelen távozni a túraautó-világkupa (WTCR) magyar fordulójáról. Nagy Dániel eközben – kihasználva a fordított rajtrácsot – „ezüstérmesként” zárt, míg Szabó Zsolt felemás napot tudhat maga mögött. Tassi Attila hétvégéje egyáltalán nem alakult jól, mialatt Nagy Norbert konstans eredményeket szállított.

WTCR Tassi Attila Szabó Zsolt Nagy Norbert Nagy Dániel Michelisz Norbert

Képek: jégeső, jégkorong, görögtűz – ez volt a Hungaroringen

2018-04-29 21:44:48

Michelisz Norbert és Nagy Dániel is egy-egy dobogós helyezéssel zárta a túraautó-világkupa Hungaroringen rendezett versenyhétvégéjének vasárnapi futamait. Tekintsék meg Tumbász Hédi kollégánk legjobb fotóit a vasárnapi eseményekről!

WTCR Michelisz Norbert Hungaroring

WTCR: Michelisz nem előzhetett, Tarquini nyerte a 3. futamot

2018-04-29 17:53:21

A Hungaroringen rendezett túraautó-világkupa második állomásának harmadik futamát a BCR Racing Team pilótája, Gabriele Tarquini nyerte meg csapattársa, Michelisz Norbert előtt, a harmadik helyen Yvan Müller zárt.

WTCR Michelisz Norbert Hungaroring Gabriele Tarquini

WTCR: Huff nyert; Nagy Dániel megtartotta 2. helyét; Michelisz 6.

2018-04-29 16:02:08

A dudaszó a túraautó-világkupa (WTCR) magyar fordulójának második versenyén sem hiányozhatott, hiszen Nagy Dániel megtartotta a második helyét, miközben Michelisz Norbert egészen a hatodik pozícióig tört előre. Szabó Zsolt is az első tízben végzett, míg csapattársa, Nagy Norbert a 11. lett. Nagyot csatázott egymással Gabriele Tarquini és Esteban Guerrieri, akik mögött Michelisz is próbálkozott. Utóbbi egyébként a 16.55-kor kezdődő versenyen az első rajtkockát foglalhatja majd el.

WTCR Szabó Zsolt Nagy Norbert Nagy Dániel Michelisz Norbert Hungaroring

WTCR: Azért jól mentem ma, nem? – reakciók a Hungaroringről

2018-04-28 20:02:05

Bár a pole pozícióból rajtolt Michelisz Norbert a túraautó-világkupa (WTCR) első versenyén, végül meg kellett elégednie a dobogó alsó fokával. A győztes a hondás Yann Ehrlacher lett, mögötte pedig csapattársa, Esteban Guerrieri ért célba. Michelisz ismét összemérhette magát Yvan Mullerrel, míg Nagy Dániel hálás a tanácsokért „Tarquini bácsi ellen”. Íme, a legfrissebb nyilatkozatok a Hungaroringről!

Zengő Motorsport Yann Ehrlacher WTCR Tassi Attila Szabó Zsolt Nagy Norbert

WTCR: Michelisz nagyot küzdött, harmadik lett az első futamon

2018-04-28 15:26:52

A túraautó-világkupa (WTCR) magyarországi hétvégéjének első futamán a pole pozícióból indult Michelisz Norbertnek nem sikerült a rajt, de nagyot küzdve az utolsó előtti körben megelőzte Yvan Mullert a harmadik helyért. Remek versenyt futott Nagy Dániel, aki a hetedik pozícióban végzett. Az első futamot a hondás Yann Ehrlacher nyerte meg Esteban Guerrieri előtt.

időmérő Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Szabó Zsolt Nagy Norbert

WTCR: Teljesen rendben volt az autó eddig, de... – Michelisz

2018-04-28 14:53:08

Reggeli új TCR-es pályacsúcsát az első időmérő edzésen tovább javította Michelisz Norbert, aki így a pole pozícióból indulhat a túraautó-világkupa (WTCR) magyarországi hétvégéjének első versenyén. A magyar pilóta a kvalifikációt követően beszélt a mai napról a helyszínen tartózkodó médiának, többek között a Nemzeti Sport Online-nak.

WTCR Michelisz Norbert Hungaroring