Találatok a Haris Attila címkére

Találatok száma: 14

NB I: „Ha Horváth Ferenc verekedne a kocsmában, ott lennénk mögötte”

2018-03-10 22:28:37

Haris Attila a nyáron fájó búcsút vett a Ferencvárostól, hogy a Balmazújvárosban folytassa karrierjét. A 21 éves labdarúgó természetesen nem tett le arról, hogy egyszer visszatérjen szeretett klubjához, ám egyelőre csak ellenfélként lépett pályára a Groupama Arénában. Az 5–0-ra elveszített bajnoki mérkőzés után beszélt az NSO Tv-nek arról, mennyire volt nehéz vendégként szerepelnie az „otthonában”, sikerült-e bizonyítania a meccsen Thomas Dollnak, mit tart a szezonban az eddigi legnagyobb élményének. Továbbá arról is biztosította jelenlegi mesterét, Horváth Ferencet, hogy jól gondolja, ha kocsmai verekedésbe keveredne, akkor a csapat mögötte állna.

labdarúgó NB I Horváth Ferenc Haris Attila Ferencváros FTC Balmazújváros

„Örökké fradista maradok” – de váltania kellett az U-válogatottnak

2018-02-07 23:49:13

A labdarúgó NB I február 24-i, tavaszi rajtjára hangolva januárban már jelentkeztünk a három újpesti játékos pályaívét összegző, „Újpesti esély” című minisorozatunkkal, ezúttal pedig egy Ferencvárosban nevelkedő, de az NB I-ben Balmazújvárosban bizonyító középpályás történetével ismerkedhetünk meg. Haris Attila tavaly júniusban érzelmekben gazdag posztban búcsúzott el nevelőklubjától, a Ferencvárostól, ősszel pedig ő játszotta a legtöbbet a teljes NB I-ben a 20 éves vagy annál fiatalabb játékosok közül Horváth Ferenc együttesében.

újpesti esély játékossors Haris Attila Ferencváros FTC Balmazújváros

NB I: Horváth F. nem tartja jó ötletnek a fiatalszabályt

2018-01-05 14:12:53

A labdarúgó NB I-ben szereplő Balmazújváros vezetőedzője, Horváth Ferenc szerint nem jó ötlet a magyar szövetség (MLSZ) által hozott „ fiatalszabály”, amely szerint a klubok külön díjazásban részesülnek, ha a bajnokikon 1997. január 1. után születetteket küldenek pályára.

magyar foci fiatalszabály Horváth Ferenc Haris Attila

Hiába vezetett két góllal a Balmazújváros, mégsem nyert

2017-12-02 13:13:56

A zárt kapuk mögött rendezett újpesti mérkőzésen a vendég balmazújvárosiak már két góllal is vezettek, de a lila-fehérek két 11-esből szerzett góllal egyenlíteni tudtak.

Újpest onlive! közvetítés Tamás László Rácz Ferenc Novothny Soma

Balmazújváros: aláírt az újpesti és a volt FTC-játékos

2017-06-21 14:33:01

A labdarúgó NB I-be frissen feljutó Balmazújváros szerződtette az Újpest játékosát, Nemanja Andricsot és a szabadon igazolható Haris Attilát.

Újpest magyar átigazolás Soroksár Nemanja Andrics NB I Haris Attila

NB I: újpesti, és volt FTC-játékos is a Balmazújvárosnál

2017-06-20 22:07:37

Tiba István, a Balmazújváros képviselője az NB I-be frissen feljutó gárda első edzése után a klub honlapján árult el néhány érkezőt és távozót, ami a nyári átigazolási időszakot illeti.

felkészülés Tiba István Nemanja Andrics NB I Horváth Ferenc Haris Attila

NB II: véget ért az FTC kölcsönjátékosának őszi idénye

2016-11-23 15:18:09

Nem léphet pályára az őszi idényből hátralévő három fordulóban Haris Attila, a Soroksár 19 éves védekező középpályása.

sérülés Soroksár NB II Haris Attila FTC

Fradi-tehetségek sora a legjobb NB II-es fiatalok között

2016-09-25 02:51:19

Tavaly nyáron, a 2015–2016-os szezon előtt jelent meg az ún. „fiatalszabály” a másodosztályú labdarúgó-bajnokságban is. Ennek értelmében a Magyar Labdarúgó-szövetség azokat a csapatokat, amelyek legalább három fiatal, 20 éven aluli labdarúgót szerepeltettek kezdőként a mérkőzéseken, a központi marketingbevételből jelentős anyagi támogatáshoz juttatta. A mostani szezon előtt azonban megváltozott a szabály, a szövetség az NB II-ben kötelezővé tette a fiatalok szerepeltetését, igaz, most már csak két, 1996. január 1-je után született játékost kell a kezdőcsapatban játszatni (pénz persze továbbra is jár ezért). Cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy kik azok az ifjú labdarúgók, akik tizenegy forduló elteltével meghatározó játékossá váltak, igazi erősítést jelentenek csapatuknak.

Óvári Zsolt Tóth Dávid Tamaskó Ádám Soroksár Siófok Silye Erik

FTC: újabb fiatalok tartanak a másodosztályba

2016-01-03 21:58:58

A Nemzeti Sport Online információi szerint újabb ferencvárosi nevelésű fiatalok érkeznek a másodosztályú Soroksár labdarúgócsapatához, amelyben több korábbi fradista is játszik.

magyar átigazolás Soroksár Popov Patrik NB II átigazolás NB II Haris Attila

FTC: Lipcsei terrorja – kivágta a vállát vonogató tehetséget

2015-08-28 09:56:18

Lipcsei Péter, a Ferencváros második csapatának vezetőedzője elmondta, ahhoz, hogy az előző idényben az U21-es csapatot a hetedik helyről a bajnoki címig vezesse, be kellett keményítenie, ezért kivágta a keretből az egyik meghatározó játékosát.

U21 Popov Patrik Nagy Ádám NB III Lipcsei Péter Haris Attila

U20-as vb: Kalmár utazik, Balogh és Haris nem - 21 fős keret

2015-05-15 14:57:09

Bernd Storck, az U20-as labdarúgó-világbajnokság előtt álló magyar válogatott szakvezetője kijelölte az Új-Zélandra utazó, 21 fős keretét. Balogh Norbert, a DVSC és Haris Attila, az FTC futballistája kikerült a csapatból.

U20-as válogatott U20 MLSZ Haris Attila Bernd Storck Balogh Norbert

FTC: az MK-trófeára vágyó edző Harisban lát fantáziát

2015-03-26 18:07:29

A Magyar Kupa elhódítására vágyik Ralf Zumdick, a Ferencváros labdarúgócsapatának másodedzője, aki a Ferencváros labdarúgócsapatának szokásos csütörtöki sajtóeseményén beszélt a klub utánpótlás-filozófiájáról is, név szerint kiemelve Haris Attilát.

Ralf Zumdick Haris Attila Fradi Ferencváros FTC

FTC: két saját nevelésű játékos profi szerződést kapott

2014-11-17 13:35:07

A Ferencváros a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Popov Patrik és Haris Attila profi szerződést kötött az egyesülettel.

Popov Patrik NB I Haris Attila Fradi Ferencváros FTC