Találatok a Giuseppe Sannino címkére

Találatok száma: 53

Honvéd: Jól vagyok, nincsenek tüneteim – Sannino

2020-02-27 15:44:44

Ahogy arról beszámoltunk, Giuseppe Sannino, a Honvéd vezetőedzője a koronavírus miatt lezárt területeken élő emberekkel kerülhetett kapcsolatba, óvatosságból a csapat edzőközpontjába sem léphetett be az elmúlt napokban, a DVTK elleni bajnokin sem lesz ott a csapattal. Sannino másodedzője, Alessandro Recenti szintén kihagyja a találkozót. Az NB III-as csapatot irányító Pisont István ül majd a kispadon. Az olasz tréner a Honvéd honlapjának elárulta: nincsenek tünetei, a klubbal egyeztetve döntöttek úgy, hogy távolról irányítja a csapat munkáját.

Honvéd Giuseppe Sannino

Honvéd: a koronavírus miatt Sannino helyett Pisont irányítja a csapatot

2020-02-26 17:14:26

Giuseppe Sannino, a Honvéd vezetőedzője a koronavírus miatt lezárt területeken élő emberekkel kerülhetett kapcsolatba, óvatosságból a csapat edzőközpontjába sem tehette be a lábát az elmúlt napokban, a DVTK elleni bajnokin sem lesz ott a csapattal. Sannino másodedzője, Alessandro Recenti szintén kihagyja a találkozót. Az NB III-as csapatot irányító Pisont István ül majd a kispadon.

koronavírus Pisont István Honvéd Giuseppe Sannino

NB I: Sannino mérges; Vignjevics: Némi levegőhöz jutottunk

2020-02-23 09:09:04

A labdarúgó NB I 22. fordulójából a Mezőkövesd–Ferencváros (3–0) bajnokit követően már idéztük a két csapat vezetőedzőjét, Szerhij Rebrovot és Kuttor Attilát, most lássuk a többi edzői értékelést is a szombati mérkőzésekről – mestermérlegek!

Újpest Zalaegerszeg Vitelki Zoltán Puskás Akadémia Paks Osztermájer Gábor

A Honvéd olyan klub lesz, amely a bölcsőtől a sírig elkíséri a szurkolóját

2020-01-31 17:53:38

„Azt szokták mondani, amikor az egyik ajtó becsukódik, kinyílik egy másik. Az én életemben is így történt.” Hogy interjúalanyunkat már a bevezetőben idézzük, nem véletlen: azok után, hogy tavaly áprilisban 18 esztendő után távozott a TV2-től, júliusban már a Budapest Honvéd kommunikációs és marketingigazgatójaként szólt két mondatban karrierje legnagyobb váltásáról. Fél év elteltével úgy tűnik, érdemes volt kitárni a kispesti ajtót.

Videoton NS Hosszabbítás Mol Fehérvár FC Giuseppe Sannino Ferencváros Budapest Honvéd

Honvéd: Szeretnénk az első négyben végezni – Sannino

2020-01-23 18:59:38

Giuseppe Sannino, a Budapest Honvéd vezetőedzője szeretne csapatával a hétvégén folytatódó bajnokságban az első négyben végezni, a Magyar Kupában pedig úgy szerepelni, hogy az nyártól Európa-liga-indulást érjen.

Honvéd Giuseppe Sannino

Honvéd: Az ősszel a viselkedésem nem mindig volt méltó a klubhoz – Sannino

2020-01-13 07:44:55

A kispestiek vezetőedzője a vérmérsékletéről, a nehéz időkről, a tehetségek esélyéről és a hűségről is beszélt a Nemzeti Sportnak.

NB I felkészülés NB I Giuseppe Sannino Budapest Honvéd

Honvéd: Eppel és Hidi is Kispesten készül – képgaléria

2020-01-09 19:18:46

A Giuseppe Sannino zengő hangjától kísért edzés végén mindenki örülhetett, mert a minitorna kispesti sikert hozott.

felkészülés Honvéd Hidi Patrik Giuseppe Sannino Eppel Márton Budapest Honvéd

Honvéd: vissza a mélyből – NS-értékelés, 6. rész

2019-12-28 10:01:14

A Budapest Honvéd gyenge bajnoki rajtja ellenére a klub elöljárói kitartottak Giuseppe Sannino vezetőedző mellett, ami a jelek szerint jó döntésnek bizonyult.

Universitatea Craiova NB I Honvéd Giuseppe Sannino Gazdag Dániel Európa-liga

MLSZ: a Fradi ukrán játékosa három, a Honvéd edzője két meccset kapott

2019-12-18 13:51:56

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága három bajnoki mérkőzésre eltiltotta Danilo Ihnatenkót, a Ferencváros ukrán középpályását, míg a Budapest Honvédot irányító Giuseppe Sannino kétmeccses eltiltást kapott.

Újpest NB I MLSZ Honvéd Giuseppe Sannino Ferencváros

Zubkovot a diósgyőriek nyakon öntötték sörrel – bosszút akart állni

2019-12-17 15:52:29

A labdarúgó NB I 16. fordulójára visszatekintő írásunk fókuszába ezúttal a ferencvárosi Olekszandr Zubkov került, aki nagyszerű szabadrúgással döntött el a három pont sorsát Diósgyőrben, miután a DVTK drukkerei nyakon öntötték sörrel. Szó lesz a Pakson megbízott edzőként dolgozó Osztermájer Gábor jövőjéről és a Honvéd-edző Giuseppe Sannino újabb kiállításáról is.

Osztermájer Gábor Olekszandr Zubkov NB I-es legek Giuseppe Sannino

NB I: Remélem, az MLSZ kegyelmes lesz az ünnepek előtt – Sannino

2019-12-14 22:20:05

A Honvéd pályaválasztóként 0–0-s döntetlent játszott az Újpesttel a labdarúgó NB I 16. fordulójában. A vezetőedzők találkozó utáni értékeléséből kiderül: volt-e szóváltás közöttük?

Újpest labdarúgó NB I Nebojsa Vignjevics Giuseppe Sannino Budapest Honvéd

NB I: A szurkolóink magasabb szintet képviseltek, mint a játékunk – Carillo

2019-12-08 08:22:05

A Mol Fehérvár FC meglepetésre hazai pályán kapott ki a Pakstól, a Diósgyőr pedig idegenben tudta legyőzni a Mezőkövesdet a labdarúgó NB I 15. fordulójában. Íme, így értékeltek a vezetőedzők a szombati találkozók után.

mestermérleg Paks Osztermájer Gábor Nebojsa Vignjevics NB I Mol Fehérvár FC

Bp. Honvéd: Lanzafaméék az ecsettel is remekül bánnak

2019-12-04 09:29:35

Giuseppe Sannino le sem tagadhatta volna, hogy Leonardo da Vincihez, Michelangelóhoz vagy éppen Botticellihez hasonlóan olasz vér csörgedezik az ereiben. Mint ahogyan honfitársáról, Davide Lanzafaméról is hamar kiderült, hogy a művészet – majdnem – olyan közel áll hozzá, mint a góllövés. Közben Gazdag Dániel, Djordje Kamber, Nagy Gergő és Vadócz Krisztián is bizonyította, nem csupán a labdával bánik mesterien, az ecsettel is.

labdarúgó NB I Vadócz Krisztián Nagy Gergő Honvéd Giuseppe Sannino Gazdag Dániel

NB I: A futball mindig megbünteti, aki bakizik – Hornyák

2019-12-01 10:23:14

Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője úgy véli, Szolnoki Rolandnak fegyelmezettebbnek kellett volna lennie – a szakember ezt azután mondta el, hogy csapata az NB I 14. fordulójában 1–1-es döntetlent játszott a Mezőkövesddel. Íme, a szombati mérkőzések edzői értékelései!

Újpest edzői nyilatkozatok Zalaegerszeg Puskás Akadémia Paks Osztermájer Gábor

MLSZ: Feczkót kettő, Sanninót egy mérkőzéstől eltiltották

2019-11-12 16:43:28

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága Feczkó Tamást, a Diósgyőri VTK, valamint Giuseppe Sanninót, a Budapest Honvéd vezetőedzőjét is eltiltotta.

fegyelmi határozatok Pogacsics Krisztián NB I Mirko Ivanovszki MLSZ Kaposvári Rákóczi

NB I: Gróf csókja, Sannino piros lapja, Szappanos bravúrja – a 12. forduló képei

2019-11-10 22:11:18

A ferencvárosi Gróf Dávid csókkal ünnepelte csapata 6–1-es debreceni sikerét, Giuseppe Sannino, a Honvéd vezetőedzője viszont igencsak kiakadt, amikor Pintér Csaba játékvezető második sárga lappal kiállította a DVTK elleni mérkőzésen. Zalaegerszegen a két tizenegyest hárító Szappanos Péter volt a főszereplő. Tekintse meg a labdarúgó NB I 12. fordulójának nagy pillanatairól készült képgalériánkat!

Szappanos Péter NB I-es galéria NB I Mezőkövesd Gróf Dávid Giuseppe Sannino

NB I: mind a két vezetőedző piros lapot kapott – videó

2019-11-10 11:01:50

Mint arról beszámoltunk, egy góllal jobbnak bizonyult a pályaválasztó Bp. Honvéd a DVTK-nál a labdarúgó NB I 12. fordulójában. A mérkőzés ráadásában három piros lap is villant, ebből egyet-egyet a két vezetőedzőnek osztott ki Pintér Csaba játékvezető.

Pintér Csaba NB I 12. forduló NB I Honvéd Giuseppe Sannino Feczkó Tamás

NB I: Vulkanikus alkat vagyok – Sannino a temperamentumáról

2019-11-09 22:16:25

A labdarúgó NB I 12. fordulójának szombat esti rangadóján Davide Lanzafame góljával a Budapest Honvéd 1–0-ra legyőzte a DVTK-t. A mérkőzést követően a két kiállított tréner, Giuseppe Sannino és Feczkó Tamás értékelt.

NB I Giuseppe Sannino Feczkó Tamás DVTK Budapest Honvéd

Magasfeszültség: megverte a Honvéd a Diósgyőrt

2019-11-09 14:21:57

Egy góllal jobbnak bizonyult a pályaválasztó Bp. Honvéd a DVTK-nál a labdarúgó NB I 12. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén.

onlive! közvetítés NB I 14. forduló NB I Mirko Ivanovszki Giuseppe Sannino

NB I: Ha a foci pontozásos sportág lenne... – Feczkó

2019-10-20 08:16:38

A labdarúgó NB I 9. fordulójának csúcsmérkőzésén a Ferencváros 1–0-ra legyőzte az Újpestet. A Mezőkövesd és a Mol Fehérvár nem bírt egymással, a Puskás Akadémia gólgazdag meccsen múlta felül a Paksot, a DVSC emberhátrányban harcolta ki a győzelmet a DVTK ellen, míg a Kisvárda a Kaposvár, a Honvéd pedig a ZTE otthonából vitte el a három pontot. Lássuk, hogyan értékeltek a vezetőedzők!

mestermérleg ZTE Tomiszlav Szivics Puskás Akadémia Paks NB I