Találatok a Georges Leekens címkére

Találatok száma: 170

Belgium: őszinte vallomás – Leekens hülyét csinált a válogatott játékosból

2018-09-11 22:13:46

A háromszoros belga válogatott középpályás, Vadis Odjidja-Ofoe életében Georges Leekens meghatározó szerepet játszik, hiszen nála mutatkozott be a nemzeti csapatban a ghánai származású játékos, igaz, más kapitány nem is számított a szolgálataira. Klubedzőként viszont nem biztos, hogy a szívébe zárta Leekenst a középpályás, akiből a jelek szerint hülyét csinált a volt magyar kapitány.

Belgium Georges Leekens Vadis Odjidja-Ofoe belga válogatott

Edzősors: Leekens is képben volt, de Storck az új tréner – hivatalos!

2018-09-03 11:22:35

A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Royal Mouscronnál folytatja edzői pályafutását Bernd Storck, a magyar válogatott korábbi kapitánya. Storck hétfőn már edzést vezényel, 17 órakor mutatják be, egy plusz egy éves szerződésben egyezett meg a klubbal.

válogatott magyar válogatott edzősors Royal Mouscron Magyarország Georges Leekens

Válogatott: Ez lehetetlen kérés volt – Leekens Csányiról

2018-08-20 13:28:44

Georges Leekens, a magyar labdarúgó-válogatott közelmúltban leváltott szövetségi kapitánya a Het Laatste Nieuwsnak elmondta, szerinte munkássága idején a nemzeti csapat elindult a helyes úton, a Csányi Sándor vezette MLSZ viszont lehetetlent kért tőle.

magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Georges Leekens

Válogatott: A magyarok azt várják, hogy holnap már világbajnok legyél – Leekens

2018-07-12 08:23:12

Hiába tervezett hosszú távra, a Magyar labdarúgó-szövetség nem adott neki elég időt, mondta Georges Leekens, a magyar válogatott közelmúltban leváltott szövetségi kapitánya, aki az M4 Sportnak úgy nyilatkozott, el kell felejtenünk, hogy világklasszis csapatunk lehet.

magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott MLSZ Georges Leekens

Vb 2018: Ha megvered Brazíliát, akkor nyerhetsz Franciaország ellen is – Leekens

2018-07-10 13:02:26

A kedd esti, Belgium–Franciaország világbajnoki elődöntő előtt a Przeglad Sportowy lengyel sportnapilap interjút készített Georges Leekensszel, a belgák és a magyarok korábbi szövetségi kapitányával. A szakember ismét elmondta, ő tette le minden idők legjobb belga generációjának az alapjait.

vb 2018 magyar válogatott lengyel válogatott foci vb 2018 belga válogatott Georges Leekens

Edzősors: Leekens afrikai nagyágyúnál lehet kapitány

2018-07-05 10:51:44

Belga sajtóhírek szerint a magyar válogatottól júniusban menesztett Georges Leekens ismét munkába állhat, ugyanis bejelentkezett Kamerun kispadjára.

válogatott magyar válogatott Kamerun Georges Leekens

Légiósok: Leekens Dzsudzsákot ajánlotta volt török klubjának

2018-06-26 12:06:07

Egybehangzó sajtóhírek szerint a magyar válogatottól távozó Georges Leekens Dzsudzsák Balázst ajánlotta korábbi klubja, a támadót kereső török Trabzonspor figyelmébe. Több török oldal is arról ír, hogy az arab emírségekbeli al-Vahdától távozó szélső visszatérhet Törökországba, ahol korábban a Bursaspornál futballozott.

légiósok Trabzonspor Georges Leekens Dzsudzsák Balázs

Válogatott: Leekens beszélt a menesztéséről – hosszú távra készült

2018-06-25 08:37:03

A múlt héten a magyar válogatott kispadjáról menesztett Georges Leekens volt a meghívott vendége Belgiumban a De Zevende Dag című talkshow-nak, amelyben a belga válogatott Tunézia elleni 5–2-es győzelmét követően szakértőként elemzett, de természetesen szóba került az is, hogy miért kellett távoznia mindössze hét hónap után a magyar válogatott kispadjáról.

szövetségi kapitány magyar válogatott Georges Leekens

Gerets: Miért nem kapott több időt Leekens a magyar válogatottnál?

2018-06-24 23:31:33

Eric Gerets, a három világbajnokságot megjáró hátvéd, a belgák korábbi klasszisa, az edzőként is sikeres szakember szerint honfitársa, Georges Leekens több türelmet és nagyobb bizalmat érdemelt volna Magyarországon.

válogatott magyar válogatott Magyarország Georges Leekens Eric Gerets

Válogatott: „Meg lehet nézni, hol tart Belgium, ez is Leekenst igazolja”

2018-06-23 11:02:30

Georges Leekens menedzsere, Bognár István úgy véli, az edző a nulláról akart felépíteni egy új csapatot, de erre nem volt lehetősége. A munkásságát szerinte az is igazolja, hogy a világbajnokságon Belgium–Tunézia meccset rendezhettek, hiszen mindkét válogatott alapjait Leekens rakta le.

magyar válogatott Georges Leekens

Válogatott: miről egyeztet még a szövetség és Leekens?

2018-06-21 21:57:53

A Georges Leekens végkielégítése körüli bizonytalanság kapcsán arról kérdeztük az MLSZ-t, hogy ha a belga nem tart igényt a kárpótlásra, miről egyeztet még a szövetséggel?

magyar válogatott MLSZ Georges Leekens

Magyar válogatott: Leekens 19, Rossi egy híján 20 – Szendrei

2018-06-21 20:54:30

A FIFA döntött, 2026-ban már 48 csapat részvételével rendeznek világbajnokságot, így akár csettinthetnénk is, hogy ez milyen jó lehetőség Magyarország számára. A mindmáig legutolsó, azaz 1986-os magyar vb-csapat kapusa, a DIGI Sport híradójának nyilatkozó Szendrei József azonban közel sem ilyen optimista.

szövetségi kapitány Szendrei József Marco Rossi Georges Leekens

Válogatott: döbbenet – Leekens baráti üzenetből tudta meg, hogy már nem ő a magyar kapitány

2018-06-20 20:04:30

Az ausztrálok elleni vereség után úgy köszönt el Georges Leekens az MLSZ vezetőitől, hogy kezet fogtak a szebb közös folytatás reményében.

válogatott magyar válogatott Magyarország Georges Leekens

Leekens minden idők egyik leggyengébb kapitányi mérlegével távozott

2018-06-20 08:30:39

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kedden bejelentette, hogy közös megegyezéssel megszüntette a férfiválogatottat irányító Georges Leekens szerződését, és az ősszel kezdődő Nemzetek Ligája tétmérkőzései alatt a belga szakember helyett már Marco Rossi lesz a szakmai munka felelőse. A Budapest Honvéddal tavaly bajnok olasz edző az MLSZ Csányi Sándor irányította időszakában már a válogatott hatodik, állandó megbízással kinevezett kapitánya.

magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott kapitányváltás Magyarország MLSZ Georges Leekens

Válogatott: Georges Leekens nem tart igényt végkielégítésre

2018-06-19 19:40:53

Mint arról beszámoltunk, Marco Rossi vette át a magyar labdarúgó-válogatott irányítását. A távozó Georges Leekens szerződését felbontotta a Magyar Labdarúgó-szövetség, a belga szakember pedig közölte: nem tart igényt végkielégítésre.

magyar válogatott Marco Rossi Magyaroszág Georges Leekens

MLSZ: Marco Rossi veszi át a magyar válogatott irányítását

2018-06-19 19:28:28

Marco Rossi veszi át a magyar labdarúgó-válogatott irányítását – számolt be róla a magyar szövetség a hivatalos honlapján. A Nemzeti Sport már a hivatalos bejelentés előtt is úgy értesült, hogy az olasz szakember a legesélyesebb jelölt a posztra, és most beigazolódott az információ. Rossi 2020 nyaráig írt alá, az MLSZ továbbra is a 2020-as Európa-bajnokságra való kijutást várja el a nemzeti csapattól.

válogatott magyar válogatott Marco Rossi MLSZ Georges Leekens

Válogatott: Marco Rossi ma tárgyalt az MLSZ-szel – sajtóhír

2018-06-19 11:27:33

Mint arról beszámoltunk, hazai sajtóhír szerint Georges Leekens sorsa megpecsételődött a magyar labdarúgó-válogatott élén. A Nemzeti Sport információja szerint Marco Rossi a legesélyesebb jelölt a szövetségi kapitányi posztra, ezt pedig Gianluca Di Marzio olasz újságíró oldalán megjelent hír is megerősítette, sőt értesüléseik szerint a Dunaszerdahely edzője ma délelőtt találkozott és tárgyalt is a Magyar Labdarúgó-szövetség illetékeseivel.

magyar válogatott Marco Rossi Magyarország MLSZ Georges Leekens

Válogatott: ha Leekens távozik, Rossi válthatja

2018-06-18 19:05:08

Hazai sajtóhír szerint Georges Leekens sorsa megpecsételődött a magyar labdarúgó-válogatott élén, s mi úgy tudjuk, hogy Marco Rossi a legesélyesebb a szövetségi kapitányi posztra.

magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Marco Rossi Georges Leekens DAC

Válogatott: vannak már jelöltek – ha új kapitány kellene

2018-06-13 21:02:16

A Nemzeti Sport információi szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség elkezdte feltérképezni a jelölteket arra az esetre, ha leváltanák Georges Leekens szövetségi kapitányt. Úgy tudjuk, két, a magyar futballt jól ismerő külföldi szakember is a jelöltek között van.

szövetségi kapitány magyar válogatott edzőváltás Marco Rossi Joan Carrillo Georges Leekens

Leekens: Vannak, akik megelégszenek a középszerrel, és vannak profik

2018-06-11 22:43:50

Georges Leekens szövetségi kapitány csodálkozott a meccsek helyett a kézműtétet választó Hangya Szilveszter döntésén, és tudja, a fiatalok a világ minden táján különleges bánásmódot igényelnek.

magyar válogatott interjú Georges Leekens