Találatok a Georges Leekens címkére

Találatok száma: 42

Válogatott: ön milyen szerepet szánna Dzsudzsáknak?

2017-11-20 23:29:16

Képzelje magát Georges Leekens szövetségi kapitány helyébe! Ön milyen szerepet szánna a magyar válogatottban Dzsudzsák Balázsnak?

válogatott  szavazás  magyar válogatott  all-in  Magyarország  Georges Leekens 

Válogatott: Möller meglepődött Csányi Sándor választásán

2017-11-18 14:26:13

Andy Möller meglepődött azon, hogy Csányi Sándor MLSZ-elnök nem magyar kapitányt nevetett ki a válogatott élére. A korábbi kapitány Bernd Storckot segítő német szakember a Magyar Időknek adott interjújában elmondta, csodálatos pillanatokat élt át a magyar válogatottnál, az Eb-eufóriára viszont nem tudtak építeni az új csapat kialakításánál, és beszélt a legnagyobb magyar tehetségről is.

válogatott  magyar válogatott  Szélesi Zoltán  Nikolics Nemanja  Magyarország  MLSZ 

A 27 évnél fiatalabbaknál óriási fekete lyuk tátong a válogatottnál

2017-11-16 13:26:11

A Nemzeti Sport Online a válogatott számára lezáruló 2017-es esztendő után kétrészes statisztikai összefoglalóban tekint vissza a mögöttünk hagyott időszakra. A csapatteljesítményre vonatkozó mutatók egy részét már a Costa Rica elleni meccset megelőzően megtárgyaltuk, most jöjjenek a kerettel kapcsolatos, a játékosok pályára lépését, átlagéletkorát érintő számok. A statisztikák is jól mutatják, hol kezdődnek a legnagyobb problémák... 

válogatott  vb 2018  Szélesi Zoltán  Magyarország  Georges Leekens  Bernd Storck 

Vb 2018: Leekens tanácsai a belgák kapitányának

2017-11-16 11:55:03

A magyar labdarúgó-válogatott újdonsült szövetségi kapitánya, Georges Leekens hazája, Belgium nemzeti csapatának világbajnoki szerepléséről és felkészüléséről beszélt, valamint reagált Kevin De Bruyne kritikájára is.

vb 2018  Roberto Martínez  Georges Leekens  Belgium 

Belgium: A belga edzők régóta nem kapják meg a nekik járó tiszteletet – Leekens

2017-11-15 18:35:29

A magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya, Georges Leekens úgy véli, a belga edzőket méltánytalanul nem ismerik el kellőképpen a világon.

válogatott  magyar válogatott  Magyarország  Georges Leekens  Belgium 

Nikolics – „Ha számítanak rám a pályán, akkor nem fogok alibit keresni”

2017-11-15 01:22:13

magyar labdarúgó-válogatott  Szalai Ádám  Nikolics Nemanja  MLSZ  MLS  Georges Leekens 

Válogatott: Azért nincs értelme hazajárni, hogy a kispadon üljek – Nikolics

2017-11-15 01:03:59

A válogatottba egy év után visszatérő Nikolics Nemanja Luxemburg és Costa Rica ellen is kezdőként lépett pályára, s a Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitánytól kapott bizalmat mindkét mérkőzésen góllal hálálta meg. A Costa Rica ellen 1–0-ra megnyert találkozó után az NSO Tv kérdésére elmondta, ha a jövőben Georges Leekens is számít rá, és kezdőként játszhat a meccseken, akkor szezon közben is hazautazik a válogatotthoz az Egyesült Államokból. De ha csak a kispadon ül, akkor nem látja értelmét, hiszen az időeltolódás miatti átállás nem egyszerű – mint azt most tapasztalta is. Reméli, hogy számára és a válogatott számára is új korszak kezdődik. Emellett arra is válaszolt, együtt tudna-e működni Szalai Ádámmal a csatársorban. 

magyar labdarúgó-válogatott  Szalai Ádám  Nikolics Nemanja  MLSZ  MLS  Georges Leekens 

Válogatott: csupa mosoly az egész keret – galéria

2017-11-13 19:18:54

Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány megtartotta utolsó edzését a magyar labdarúgó-válogatott keretének a keddi, Costa Rica elleni felkészülési mérkőzés előtt. Török Attila képeiből válogattunk.

magyar válogatott  Szélesi Zoltán  Nikolics Nemanja  Georges Leekens  Costa Rica  Böde Dániel 

A mezőny legjobbja – interjú Berkesi Judittal

2017-11-11 10:11:01

Berkesi Judit, az MTVA sportriportere rövid idő alatt vált népszerűvé a szurkolók körében, és fogadtatta el magát a játékosok között. Nem kis munka ez: nőként a futball világában talpon maradni, hitelesnek lenni, jókora kihívás. De a csinos hölgy nem lett szakbarbár, a sport mellett fontos számára az irodalom, a zene, a színház, a film, s legalább annyit tud beszélni Milan Kundera könyveiről, mint Lionel Messi cseleiről vagy Bernd Storck hangulatváltásairól.

magyar válogatott  interjú  Georges Leekens  Bernd Storck  Berkesi Judit 

Válogatott: Sok munka vár ránk… – Leekens Luxemburgból

2017-11-10 12:24:07

Georges Leekens, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya – aki a Luxemburg (1–2) és Costa Rica elleni felkészülési mérkőzéseken csak megfigyelőként volt/lesz jelen, a csapatot Szélesi Zoltán irányítja – az M4 Sportnak értékelte a csapat csütörtöki vereségét.

magyar válogatott  Magyarország  Luxemburg  Georges Leekens 

László Csaba: Nekünk, magyaroknak mintha semmi sem lenne jó

2017-11-09 23:24:57

A másodosztályú Dundee United élére kinevezett magyar szakember a tavasszal szeretné megszerezni edzői pályafutása első trófeáját, már csak azért is, mert azzal együtt a feljutást is megünnepelhetné.

válogatott  magyar válogatott  Skócia  László Csaba  Georges Leekens  Dundee United 

Válogatott: Most nem vághatnak nyakon csak úgy, poénból a játékosok – Szélesi

2017-11-09 11:50:25

Nehéz összecsapásra számít Luxemburg és Costa Rica ellen a magyar labdarúgó-válogatottat ideglenes szövetségi kapitánya, Szélesi Zoltán. Az U17-es válogatottunkat irányító szakember azt is elmondta, mit vár a játékosoktól ezen a két találkozón, valamint mennyire szólhat bele munkájába a helyét nemsokára átvevő Georges Leekens.

válogatott  magyar labdarúgó-válogatott  Szélesi Zoltán  Luxemburg  Georges Leekens  Costa Rica 

Válogatott: Elek az idén már nem játszik, Leekensszel még találkozna

2017-11-09 08:43:18

Két napja derült ki, hogy sérülés miatt Elek Ákosnak is kell hagynia a magyar labdarúgó-válogatott mai, Luxemburg elleni és a jövő keddi, Costa Rica elleni mérkőzését. A középpályás a Nemzeti Sportnak beszélt a sérüléséről.

válogatott  Georges Leekens  Elek Ákos 

Válogatott: Nemcsak a jelenünk szomorú, a jövőnk is annak tűnik – Détári

2017-11-09 07:27:08

Az egykori világ- és Európa-válogatott Détári Lajos szerint Georges Leekensnek minőségi labdarúgók nélkül kellene ütőképes magyar válogatottat összeraknia.

magyar válogatott  magyar labdarúgó-válogatott  Szélesi Zoltán  Georges Leekens  Détári Lajos 

Válogatott: Nem fogok arra hivatkozni, hogy fáradt vagyok – Nikolics

2017-11-08 10:00:27

A magyar labdarúgó-válogatott csütörtökön felkészülési mérkőzést játszik Luxemburggal, az elutazás előtt szerda délelőtt Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány és a csapathoz visszatérő Nikolics Nemanja válaszolt a sajtó kérdéseire. 

magyar labdarúgó-válogatott  Szélesi Zoltán  Nikolics Nemanja  MLSZ  Luxemburg  Georges Leekens 

Válogatott: Budapest csodás, de külföldre biztatom a játékosokat – Leekens

2017-11-08 08:22:55

Georges Leekens, a magyar labdarúgó-válogatott nemrég kinevezett szövetségi kapitánya elmondta, futballistáit mindenképp arra ösztönzi majd, hogy menjenek külföldre.

magyar válogatott  magyar labdarúgó-válogatott  Georges Leekens 

Válogatott: Juhász szerint Leekensszel megismétlődhet a Dárdai-féle csoda

2017-11-08 08:51:00

Juhász Roland a válogatott szünetben nyugodtan hátradőlhet egy kicsit, a Marko Nikolics vezette Videoton ugyanis vezeti az NB I-et, és – mint azt a védő a DIGI Sport híradójának elmondta – ez meghozta a kedvét a folytatáshoz. Belgiumból jól ismeri Georges Leekenst, jó pedagógusnak tartja, és úgy véli, az új kapitánnyal akár rögtön eredményes lehet a nemzeti csapat – csakúgy, mint Dárdai Pál idején.

magyar válogatott  magyar labdarúgó-válogatott  Juhász Roland  Georges Leekens  Dárdai Pál 

„Mindenki csak jókat mondott” – Németh Krisztián Leekensről

2017-11-07 08:41:15

A magyar labdarúgó-válogatott keretébe hosszabb idő után visszatérő, a nemzeti csapatban egy éve nem játszó Németh Krisztián hétfőn Telkiben adott interjút, amelyben hosszabban is beszélt a leendő szövetségi kapitányról, a belga Georges Leekensről.

válogatott  Szélesi Zoltán  Németh Krisztián  Georges Leekens 

MLSZ: Leekens támogatásáról biztosította a magyar edzőket

2017-11-07 07:46:20

Georges Leekens, a magyar labdarúgó-válogatott leendő szövetségi kapitánya látogatást tett Telkiben a pro licences tanfolyamon.

válogatott  pro licenc  magyar válogatott  Szélesi Zoltán  Szabics Imre  MLSZ 

Képgaléria: Leekens figyelte a jó hangulatú, pörgős edzést

2017-11-06 18:43:08

A Luxemburg elleni csütörtöki felkészülési mérkőzés előtt Telkiben tartózkodik a magyar labdarúgó-válogatott. A gárda hétfői edzésére kilátogatott Georges Leekens is, aki hamarosan átveszi a karmesteri pálcát Szélesi Zoltántól. Tekintse meg a tréningről készült legjobb fotókat!

magyar válogatott  magyar labdarúgó-válogatott  Szélesi Zoltán  Németh Krisztián  Nagy Ádám  Magyarország