Találatok a George F. Hemingway címkére

Találatok száma: 135

Honvéd: „Nem tudunk 500 ezer eurós játékost venni, mint a Fradi és a Vidi”

2019-01-15 08:36:20

A Budapest Honvéd labdarúgócsapatának elnöke és tulajdonosa, George F. Hemingway a Digi Sport Reggeli Start című műsorában vezetett videóblogjában a téli átigazolási piacról, a kispestieknél várható változásokról beszélt.

magyar átigazolás NB I George F. Hemingway Bp. Honvéd

Honvéd: a Magyar Futball Akadémia maga Óz, a csodák csodája

2018-11-22 11:56:02

Csütörtökön hivatalosan is átadták a Budapest Honvéd labdarúgóklub Magyar Futball Akadémiájának új utánpótlásközpontját. Az ünnepélyes megnyitón Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, és George F. Hemingway, a kispesti egylet tulajdonosa mondott beszédet. 

Orbán Viktor Magyar Futball Akadémia George F. Hemingway Budapest Honvéd

Honvéd: átadták a Magyar Futball Akadémia utánpótlásközpontját

2018-11-22 11:02:46

Orbán Viktor miniszterelnök és George F. Hemingway klubtulajdonos csütörtökön átadta a Budapest Honvéd labdarúgócsapat Magyar Futball Akadémiájának új utánpótlásközpontját.

Orbán Viktor Magyar Futball Akadémia Honvéd George F. Hemingway Budapest Honvéd

Honvéd: Hemingway 3 milliárd forintért adná el a klubot

2018-09-24 10:54:17

George F. Hemingway szerint hamarosan eredményt hirdetnek az Új Bozsik Stadion építésére kiírt pályázaton, a 2020–2021-es bajnokságot pedig már az új arénában kezdheti meg a Budapest Honvéd labdarúgócsapata.

magyar foci George F. Hemingway Budapest Honvéd

Kép: amikor a korábbi kispesti támadó Hemingwayjel találkozik

2018-08-23 13:36:39

Az 56-szoros válogatott labdarúgó, Kovács Kálmán Ernest Hemingway viaszszobrával készített fotót. Az irodalmi Nobel-díjas amerikai író csak névrokona a Budapest Honvéd tulajdonosának, George F. Hemingwaynek, pedig a korábbi kispesti játékos gratulált is neki a csapat szerepléséhez.

Kovács Kálmán George F. Hemingway Ernest Hemingway

NB I: A Fradi és a Honvéd meccse egy napon? Ez felhívás táncra – Hemingway

2018-08-19 01:40:52

A labdarúgó NB I 5. fordulójában a címvédő Mol Vidi FC 3–0-ra nyert a Budapest Honvéd ideiglenes otthonában, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A találkozó után a kispesti klub tulajdonosával, George F. Hemingwayjel beszélgetett az NSO Tv stábja, aki elárulta: Batik Bence számíthat-e házon belül következményekre kiállítása miatt, illetve kifejtette véleményét arról, hogy szerinte miért nem szerencsés egy napon rendezni a Honvéd és a Ferencváros mérkőzéseit. Természetesen a klub eladása is szóba került...

videó NSO Tv NB I 5. forduló NB I Mol Vidi FC Honvéd

Honvéd: Az is lehet, hogy én egy transzvesztita lány vagyok – Hemingway

2018-08-15 22:37:17

George F. Hemingway, a Budapest Honvéd FC tulajdonosa tizenkét éve mindig azt mondja, ha megfelelő ajánlat érkezik, eladja a klubot. Eddig azonban senki sem jelentkezett, így nem igazak azok a hírek, amelyek erről szóltak, nyilatkozta a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában.

stadionépítés NB I Labdarúgó NB I George F. Hemingway Budapest Honvéd

Honvéd: Hemingway keményen kritizálta az ellenfelet és a bírót

2018-07-27 12:10:41

Tegnap a Progres Niederkorn kick-box csapatával játszottunk a továbbjutásért az Európa-liga második selejtezőkörében – így kezdődik George F. Hemingway klubtulajdonos értékelése a Bp. Honvéd csütörtöki kupamérkőzéséről (1–0).

NB I Honvéd George F. Hemingway El-selejtező

Bp. Honvéd: Hemingway most már tényleg eladhatja a klubot

2018-07-17 08:03:02

A Rabotnicski elleni El-selejtező mai, zárt kapus visszavágója előtt nem csak a szakma került középpontba a Honvédnál, a Nemzeti Sport információi szerint George F. Hemingway tulajdonos megállapodott a klub értékesítéséről.

Rabotnicski Honvéd George F. Hemingway Európa-liga Budapest Honvéd

Honvéd: Csatárt igazolni olyan, mint barátnőt keresni – Hemingway

2018-07-10 11:36:55

George F. Hemingway, az Európa-ligára készülő Budapest Honvéd tulajdonosa elmondta, az NB I-es csapat kerete nagyjából végleges, még egy-két csatár érkezése várható.

magyar átigazolás NB I Honvéd George F. Hemingway Budapest Honvéd

NB I: A Fradi nem akart fizetni nekünk, csak ha átadjuk Lanzafamét – Hemingway

2018-07-09 23:31:03

A Budapest Honvéd labdarúgócsapata sajtótájékoztatót tartott, amelyen bemutatták az új igazolásokat, valamint a következő szezon hivatalos szerelését. Az esemény után az NSO Tv stábja Batik Bencével és a Kispestre 13 év után visszatérő Vadócz Krisztiánnal beszélgetett. Davide Lanzafaméval kapcsolatban a klub tulajdonosa, George F. Hemingway elárulta, miért pont a Fradi ajánlatát fogadták el, és szó esett az új stadionról, valamint további erősítésekről is.

videó labdarúgó NB I Vadócz Krisztián NSO Tv George F. Hemingway Ferencváros

Honvéd: több mint 200 játékost megnéztek, de csatár még kell

2018-07-06 17:33:34

Több mint kétszáz labdarúgót nézett meg a Bp. Honvéd stábja az átigazolások kapcsán – írja a kispesti NB I-es labdarúgócsapat hivatalos honlapja.

NB I Honvéd George F. Hemingway

NB I: „Nincs pótolhatatlan ember” – Kovács Kálmán Lanzafame klubváltásáról

2018-07-04 10:49:18

A Honvéd labdarúgócsapatával ötszörös bajnok Kovács Kálmán a Facebookon osztotta meg a véleményét az olasz Davide Lanzafame klubváltásáról. Mint ismert, az előző szezon NB I-es gólkirálya a kispesti klubtól a Ferencvároshoz szerződött, ezzel pedig sok Honvéd-szurkolót magára haragított – az 56-szoros válogatott futballista az átigazolás kapcsán a Honvéd tulajdonosáról, George F. Hemingwayről is szót ejtett.

Kovács Kálmán Honvéd George F. Hemingway Ferencváros FTC Davide Lanzafame

Honvéd: Eppel és Lanzafame is a több pénz miatt igazolt el – Hemingway

2018-07-03 11:12:16

George F. Hemingway, a Budapest Honvéd klubelnöke a DigiSport Reggeli Start című műsorában beszélt Davide Lanzafame, illetve Eppel Márton eladásáról.

labdarúgó NB I George F. Hemingway Ferencváros Eppel Márton Davide Lanzafame Budapest Honvéd

Honvéd: Lanzafame többet ér 500 ezer eurónál – Hemingway

2018-06-26 12:33:02

George F. Hemingway, a labdarúgó NB I-ben negyedik helyen végző Budapest Honvéd tulajdonosa videóüzenetben beszélt a kispesti klub két játékosának, Eppel Mártonnak és Davide Lanzafaménak a sorsáról.

magyar átigazolás NB I Honvéd George F. Hemingway Eppel Márton Davide Lanzafame

Honvéd: Minden társaságom eladó, ha érkezik ajánlat – Hemingway

2018-05-29 14:20:03

A szezon végéhez közeledve ismét felröppent a pletyka, hogy George F. Hemingway, a Honvéd labdarúgócsapatának tulajdonosa eladná a klubot és annak utánpótlásközpontját, az általa alapított Magyar Futball Akadémiát. A sportvezető a Nemzeti Sport Online megkeresésére reagált a híresztelésre.

ZTE Végh Gábor NB II NB I Magyar Futball Akadémia George F. Hemingway

Honvéd: Bobál és Ikenne-King távozik, 5-8 játékost hoznék – Hemingway

2018-05-18 17:41:19

George F. Hemingway, a labdarúgó NB I-es Budapest Honvéd elnöke a gárda hivatalos Facebook-oldalán válaszolt a szurkolók kérdéseire. Hemingway beszélt többek között a távozókról és a lehetséges érkezőkről.

labdarúgó NB I Patrick Ikenne-King NB I Honvéd George F. Hemingway Budapest Honvéd

Honvéd: „Hú, de mérges leszek” – rendhagyó Hemingway-vlog, beállt a kapuba

2018-04-24 10:55:50

George F. Hemingway, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd tulajdonosa a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában rendszeresen jelentkező videoblogjában ezúttal a Bozsik-stadion füves pályájáról értékelt. A kispesti klubvezető a hétvégéi, Újpest elleni bajnoki találkozó (0–0) egyik szituációját is elemezte, amikor is Nagy Dániel a gólvonalról – illetve Hemingway szerint azon túlról – kanalazta ki a labdát. Érdemes megnézni a Hemi-vlog e heti adását.

NB I Honvéd George F. Hemingway Budapest Honvéd