Találatok a Galin Ivanov címkére

Találatok száma: 6

Haladás: ismét válogatott meghívót kapott az FTC és PAFC által csábított légiós

2019-05-17 12:40:54

Ismét meghívást kapott a bolgár labdarúgó-válogatottba Galin Ivanov, az NB I-es Haladás támadó középpályása – adta hírül a haladas.hu.

bolgár válogatott NB I Haladás Galin Ivanov Bulgária

NB I: az FTC és a PAFC is vinné a Haladás légiósát – sajtóhír

2019-05-11 14:29:26

Bolgár sajtóértesülések szerint egyáltalán nem biztos, hogy a Haladás kiesése esetén Galin Ivanov nem Magyarországon folytatja pályafutását. A sportal.bg arról ír, hogy az ötszörös bolgár válogatott támadó iránt a Ferencváros és a Puskás Akadémia is érdeklődik.

magyar átigazolás Puskás Akadémia NB I Haladás Galin Ivanov Fradi

Haladás: első NB I-es gólja után válogatott meghívót kapott a légiós

2019-03-07 08:41:49

Ismét meghívást kapott a bolgár labdarúgó-válogatottba Galin Ivanov, az NB I-es Haladás támadó középpályása – adta hírül a haladas.hu.

NB I Haladás Galin Ivanov Eb-selejtező Eb 2020 Bulgária

Az NB I versenyképes lett Kelet-Közép-Európában!

2019-03-04 15:27:10

Az elmúlt hetekben egyre több cikk foglalkozott azzal és itt, az NSO piacelemzésében is téma volt, hogy ezen a télen a korábbi néhány átigazolási időszakhoz képest egyre értékesebb futballisták szerződtek az NB I-be. Úgy gondolom, aktív piaci szereplőként nekem is érdemes foglalkoznom a jelenséggel, megvilágítva az okokat, elgondolkodva a további előrelépési lehetőségeken – Paunoch Péter blogja, a játékosügynök szemével.

scout játékospiac Paunoch Péter NB I Mikalaj Szihnyevics Lasa Dvali

Haladás: négyszeres bolgár válogatott támadó érkezett

2019-02-11 17:22:15

Ahogy azt korábban jeleztük, a labdarúgó NB I sereghajtója, a Haladás másfél évre szóló szerződést kötött a négyszeres bolgár válogatott támadó Galin Ivanovval. A 30 éves játékos a szombathelyi klub hatodik, egyben utolsó téli érkezője.

nemzetközi átigazolás magyar átigazolás Haladás Galin Ivanov

NB I: a Levszki is hívta, de a Haladást választotta a bolgár válogatott játékos – sajtóhír

2019-02-09 14:30:02

Helyi sajtóértesülések szerint a négyszeres bolgár válogatott Galin Ivanov a labdarúgó NB I-ben sereghajtó Haladásban folytatja pályafutását. A 30 esztendős támadó középpályást a szófiai Levszki is csábította, de ő a szombathelyi klub ajánlatát fogadta el. A bolgár média úgy tudja, Ivanov másfél évre szóló szerződést köt a Haladással, amelynél 500 ezer eurót (több mint 160 millió forintot) kereshet.

magyar átigazolás Szlavija Szófia NB I Levszki Szófia Haladás Galin Ivanov