Találatok a Gabriele Tarquini címkére

Találatok száma: 19

WTCR: Tarquini nyerte meg a második versenyt Nagy N. előtt

2018-07-14 19:49:13

Gabriele Tarquini győzelmével ért véget a második verseny a túraautó-világkupa (WTCR) szlovákiai versenyhétvégéjének második futamán. A második a fordított rajtrács miatt a pole pozícióból induló Nagy Norbert lett, aki első dobogós helyezését szerezte a sorozatban. A harmadik helyen Yvan Muller végzett. Michelisz Norbertet több pozíciót javítva a hetedik helyen intette le a kockás zászló.

Zengő Motorsport Yvan Muller WTCR Szlovákia Szabó Zsolt Nagy Norbert

WTCR: Michelisz ötödik lett, majd ütközött a Nürburgringen

2018-05-12 11:38:11

Michelisz Norbert az ötödik helyen ért célba a túraautó-világkupa németországi állomásának második futamán a 25.3 kilométer hosszú Nürburgringen. A második futamon a magyar pilóta ütközött, és nem ért célba. Csapattársa, a futamot a vb-pontverseny éléről váró Gabriele Tarquini ismét kiesett, a következőn el sem rajtolt, így a vk élére Yvan Muller állt.

túraautó Yvan Muller WTCR Michelisz Norbert Gabriele Tarquini

WTCR: Michelisz nem előzhetett, Tarquini nyerte a 3. futamot

2018-04-29 17:53:21

A Hungaroringen rendezett túraautó-világkupa második állomásának harmadik futamát a BCR Racing Team pilótája, Gabriele Tarquini nyerte meg csapattársa, Michelisz Norbert előtt, a harmadik helyen Yvan Müller zárt.

WTCR Michelisz Norbert Hungaroring Gabriele Tarquini

WTCR: Michelisz ma is a leggyorsabb; Nagy Dániel a 2. az első futamon

2018-04-29 11:10:01

Hangos dudaszó közepette kezdődött el a túraautó-világkupa (WTCR) magyar fordulójának vasárnapi időmérője, és nem hiába, hiszen a szombati kvalifikáció után most is Michelisz Norbert bizonyult a leggyorsabbnak! Mögötte csapattársa, Gabriele Tarquini végzett, míg a fordított rajtrács értelmében a 9. legjobb időt futó Nagy Dániel várhatja a második rajtkockából a 15.30-kor kezdődő versenyt. Tassi Attila idejét elvették.

WTCR Tassi Attila Szabó Zsolt Nagy Norbert Nagy Dániel Michelisz Norbert

WTCR: Tarquinié a harmadik verseny, Muller a falnak nyomta Micheliszt

2018-04-08 20:14:10

A szombati futam után a vasárnapi második viadalon sem talált legyőzőre Gabriele Tarquini, aki könnyedén hozta be a Hyundait az első helyre. Mögötte márkatársai – Yvan Muller és Thed Björk – értek célba. Előbbit viszont a verseny elején még figyelmeztetni is kellett fekete-fehér zászlóval, miután a rajtnál a falnak nyomva Micheliszt, kis híján azonnal véget vetett a magyar pilóta versenyének. Michelisszel végül nem történt nagyobb baj, ám autója megsérült annyira, hogy ne tudjon százszázalékos teljesítményt nyújtani.

Zengő Motorsport Yvan Muller WTCR Thed Björk Szabó Zsolt Nagy Norbert

WTCR: Tarquinié a pole, megvannak Michelisz első pontjai

2018-04-08 13:25:56

Úgy folytatta a túraautó-világkupa (WTCR) marokkói hétvégéjének második napján Gabriele Tarquini, ahogyan a szombatit befejezte. Az 56 éves olasz ugyanis megnyerte a vasárnapi időmérő edzést, így ő kezdheti az első helyről a mai második futamot. Michelisz Norbert számára sem alakult rosszul a kvalifikáció, hiszen a harmadik pozícióban végzett, amiért ráadásul 3 ponttal gazdagodott.

időmérő Zengő Motorsport Yvan Muller Yann Ehrlacher WTCR Thed Björk

WTCR: kaotikus első verseny – Tarquini nyert, Michelisz kiesett

2018-04-07 19:03:47

Nem sikerült jól a szezonnyitó hétvége első napja Marrákesben, a túraautó-világkupában (WTCR) Michelisz Norbert számára. A magyar pilóta csak az utolsó helyről kezdhette meg az első marokkói versenyt, és bár az eleje jól alakult számára, egy furcsa hiba miatt végül kiállni kényszerült. A futamot csapattársa, Gabriele Tarquini nyerte meg. A pole-ból induló Thed Björk a második lett, a dobogó legalsó fokára Robert Huff állhatott fel.

Zengő Motorsport WTCR Thed Björk Szabó Zsolt Robert Huff Nagy Norbert

WTCR: Michelisz alatt megállt az autó, így is az első sorból indulhat

2018-04-07 15:25:11

A második szabadedzés után a szombati időmérőn is előkerült a piros zászló Michelisz Norbert miatt. A Hyundai-jal versenyző magyar pilóta vesztét ismét technikai hiba okozta, ám így is sikerült az első rajtsorba kvalifikálnia magát, és a pole-ból induló Thed Björk mögül kezdheti meg az első futamot.

időmérő Zengő Motorsport WTCR Thed Björk Szabó Zsolt Nagy Norbert

WTCR: bemutatták Michelisz Norbert idei versenyautóját

2018-03-10 10:37:46

Szombaton a WTCR-ben induló olasz BRC Racing bemutatta új Hyundai i30 N versenyautóit, amelyek egyikével Michelisz Norbert indul a túraautó-világkupán.

WTCR Michelisz Norbert Hyundai Gabriele Tarquini

WTCR: Michelisz a Hyundainál folytatja – hivatalos

2018-01-30 10:29:31

Beigazolódott, amit sejteni lehetett: Michelisz Norbert elhagyta a Hondát, és pályafutását a Hyundai színeiben folytatja az idén debütáló WTCR-sorozatban.

WTCR Michelisz Norbert Hyundai Gabriele Tarquini

WTCC: dráma két héttel Kína után – kizárták Micheliszt és a Hondát

2017-10-28 09:34:57

Szabálytalannak találta az FIA a Honda gyári csapatának három autójában az üzemanyag-befecskendezőt, ezzel visszamenőleg elvették az összes pontot, amelyet Michelisz Norbert, Micsigami Rjo és Gabriele Tarquini szerzett Ningpóban.

kizárás WTCC Ningbo Micsigami RJo Michelisz Norbert Kína

WTCC: a vb-éllovas Monteiro nem indul a kínai futamokon

2017-10-10 17:27:41

Orvosi utasításra kihagyja a túraautó-világbajnokság (WTCC) hét végi kínai versenyeit a pontversenyt vezető Tiago Monteiro, aki nem épült fel szeptember elején elszenvedett tesztbalesetéből.

túraautó-vb WTCC Tiago Monteiro Michelisz Norbert Honda Gabriele Tarquini

WTCC: Tarquini távozik – eljön Michelisz nagy napja?

2015-12-19 16:41:13

A túraautó-világbajnokságon szereplő Honda nem hosszabbította meg az olasz Gabriele Tarquini szerződését. Az 53 éves versenyző végigversenyezte a japán vállalat olasz JAS vállalkozással közös három évét a portugál Tiago Monteiro oldalán, de most változtat a Honda.

Gabriele Tarquini Honda WTCC túraautó-vb

WTCC: Michelisz megelőzte a Citroëneket Kínában

2015-09-25 10:16:35

Két hondás is a Citroën vb-aspiránsai előtt zárta a túraautó-vb sanghaji állomásának pénteki félórás tesztjét. Az edzést az élen befejező Gabriele Tarquini mögött Michelisz Norbert lett a második.

túraautó-vb WTCC Michelisz Norbert Gabriele Tarquini

Videó: beleszálltak Tarquini autójába, ugrott a versenye

2014-04-12 15:37:46

Gabriele Tarquini balesetet szenvedett a túraautó-világbajnokság (WTCC) marrákesi hétvégéjének második szabadedzésén. Az olasz pilóta autójába belehajtott a korábbi Formula–1-es pilóta, a szintén olasz Gianni Morbidelli. Tarquini autójának váza úgy megrongálódott, hogy eldőlt, nem vehet részt már az időmérőn sem. Íme, a baleset!

videó WTCC Gianni Morbidelli Gabriele Tarquini

Videó: csata a címvédővel - Michelisz falnak csúszott

2013-06-30 13:35:54

Michelisz Norbert a falnak ütközött, és feladta a túraautó-világbajnokság portugáliai első futamát, amelyen a mögüle rajtoló, szintén Hondát kormányzó Gabriele Tarquini is kiesett – motorhiba miatt. Íme a baleset!

videó túraautó-vb WTCC Michelisz Norbert Gabriele Tarquini

Túraautó-vb: Michelisz a falnak ütközött Portóban, kiesett

2013-06-30 12:47:10

Michelisz Norbert a falnak ütközött és feladta a túraautó-világbajnokság portugáliai első futamát, amelyen a mögüle rajtoló, szintén Hondát kormányozó Gabriele Tarquini is kiesett – motorhiba miatt. A városi futamot Yvan Muller nyerte meg.

túraautó-vb Yvan Muller WTCC Michelisz Norbert Gabriele Tarquini

Michelisz a második lett az első futamon a Hungaroringen

2013-05-05 13:52:11

Michelisz Norbert a második helyen végzett a túraautó-világbajnokság (WTCC) magyarországi fordulójának vasárnapi első futamán. Az első helyen Yvan Muller ért célba, míg a harmadik Gabriele Tarquini lett.

túraautó Yvan Muller WTCC Michelisz Norbert Gabriele Tarquini

Túraautó-vb: Lassabb a Honda, mint tavaly - Tarquini

2013-03-27 16:12:42

Gabriele Tarquini, a túraautó-világbajnokságban szereplő Honda-csapat olasz pilótája szerint aggasztó a japán gyár hét végi monzai formája. A veterán pilóta szerint a Civic gyengébb, mint az előző szezonban.

WTCC Michelisz Norbert Honda Gabriele Tarquini túraautó-vb