Találatok a FTC-Telekom Waterpolo címkére

Találatok száma: 12

Férfi vízi ob I: egy másodpercen múlt, hibátlan maradt az FTC

2020-02-29 17:16:36

Aaron Youngernek egy másodperccel a befejezés előtt lőtt góljával az FTC 11–10-re legyőzte vendégét, a Szolnokot a férfi vízilabda ob I szombati rangadóján, így százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg csoportját a bajnokság alapszakaszában.

férfi vízilabda ob I férfi vízi ob I Szolnoki Dózsa FTC-Telekom Waterpolo FTC vízilabda

Férfi vízi ob I: gálázott, továbbra is hibátlan az FTC

2020-02-14 16:51:24

Az FTC-Telekom Waterpolo hazai medencében simán, 16–7-re legyőzte a Debrecent a férfi vízilabda ob I pénteki játéknapján.

férfi vízi ob I FTC-Telekom Waterpolo FTC-Telekom Debrecen vízilabda

Vízilabda: így élte meg Jansik Szilárd a kimaradt ötméteres utáni perceket

2019-06-14 11:56:09

Jansik Szilárd több társához hasonlóan élete első Bajnokok Ligája nyolcas döntőjét játszotta az FTC-Telekom férfi vízilabdacsapatával. Az Olympiakosz elleni fináléban ő lőtte az első ötméterest, ami kimaradt. Az NSO Tv-nek elmondta, hogy élte meg az addig eltelt időt, amíg újra rákerült a sor, s mit gondolt, miután a hirtelen halálban a találatával a Fradi került lépéselőnybe. 

férfi vízilabda Bajnokok Ligája Olympiakosz Jansik Szilárd FTC-Telekom Waterpolo BL-győzelem

Vízilabda: Jólesnek a dicséretek, főleg Varga Dénestől – Vogel Soma

2019-06-14 00:47:33

„Felnőtt a feladathoz, és innentől úgy kezelem, mint a legjobb magyar kapust” – ezt Varga Dénes azután mondta Vogel Somáról, hogy az FTC-Telekom férfi vízilabdacsapata megnyerte a Bajnokok Ligáját, amiben a 21 éves pólósnak oroszlánrésze volt. Elég csak az Olympiakosz elleni döntő ötméterespárbajára gondolni. S ha a legjobb kapust külön díjazták volna a nyolcas döntőben, akkor nem kérdéses, ki kapja ezt az elismerést.    

férfi vízilabda Vogel Soma Varga Dénes FTC-Telekom Waterpolo Bajnokok Ligája

Vízilabda: Kállay Márk 33 évesen lett válogatott, ott akar lenni a vb-n

2019-06-13 21:15:40

Kállay Márknak 33 évesen adatik meg, hogy a belgrádi világliga szuperdöntőjében bemutatkozhasson a magyar férfi vízilabda-válogatottban. Az FTC-Telekom immár Bajnokok Ligája-győztes balkezese az NSO Tv-nek elmondta, amikoer a zöld-fehérekhez igazolt, akkor az volt az egyik célja, hogy bekerüljön a nemzeti csapatba. S mivel mindig nagy célokat tűz ki maga elé, a világbajnoki részvételért is meg akar küzdeni. 

vízilabda világbajnokság férfi vízilabda-válogatott Kállay Márk FTC-Telekom Waterpolo Bajnokok Ligája-győzelem

Vízilabda: A Fradiban akartam játszani, motiváló a BL-győzelem – Zalánki Gergő

2019-06-13 18:51:55

Három új igazolást jelentett be csütörtöki sajtótájékoztatóján a Bajnokok Ligája-győztes FTC-Telekom férfi vízilabdacsapata. A Szolnokról távozó, vb-ezüstérmes Zalánki Gergő is a zöld-fehéreknél folytatja, aki az NSO Tv-nek elmondta, mi motiválta, amikor a Fradihoz igazolt, s miért akar egy csapatban játszani Varga Dénessel és Vámos Mártonnal. 

férfi vízilabda-válogatott férfi vízilabda Zalánki Gergő Vámos Márton Varga Dénes Szolnok

Férfi vízilabda: Budapesten lesz az Európai Szuperkupa-meccs

2018-10-31 16:55:36

Budapesten rendezik a férfi vízilabda Európai Szuperkupa-mérkőzést, melyen az Eurokupa-győztes FTC-Telekom Waterpolo a Bajnokok Ligája-címvédő Olympiakoszt fogadja.

férfi vízilabda FTC-Telekom Waterpolo FTC vízilabda