Találatok a Franca címkére

Találatok száma: 7

A Marseille hamis HIV-teszttel szerzett magának klasszis csatárt

2020-03-08 20:27:22

Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, néhány lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK.

majdnem-transzferek Simao Sabrosa Ronald de Boer Real Madrid Mirko Vucsinics Marseille

Hannover: 1.2 millió euróért vették, meccset sem játszott

2014-12-30 11:23:41

A német élvonalban szereplő Hannover labdarúgócsapata bejelentette, hogy felbontotta a brazil Franca (Welington Wildy Muniz dos Santos) 2016. június 30-ig szóló szerződését.

német átigazolás nemzetközi átigazolás Hannover Franca Bundesliga

Hannover: Huszti társa súlyos tüdőbetegségben szenved

2013-02-22 17:58:56

Tuberkulózist diagnosztizáltak a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hannover középpályásánál, Francánál. A 21 esztendős brazil védekező középpályás több hónapig nem állhat Mirko Slomka vezetőedző rendelkezésére.

tuberkulózis Hannover Franca

A hannoveri hidegben összement Huszti csapattársa

2013-01-23 15:22:16

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hannover a hetekben 1.3 millió euróért szerződtette a Coritiba 190 centi magas, 88 kilós középpályását, Francát. És utóbb kiderült, hogy meg is öregedett a szokatlan zimankóban.

vicc poén baki Hannover Franca

Hannover: Huszti sérült; brazil középpályás érkezett

2013-01-13 13:54:44

Huszti Szabolcs hátsérülés miatt nem játszott a Hannover labdarúgócsapatának szombati edzőmérkőzésén. A német együttes 2–1-re kikapott a holland Utrechttől.

német átigazolás német foci nemzetközi átigazolás légiósok Huszti Szabolcs Hannover

Istenek alkonya, III.: King, Nihat, Franca és Borowski is visszavonult 2012-ben

2012-12-29 12:19:03

Miután túléltük az idei Karácsonyt, és rokonlátogatás, valamint rokonok látogatása közben meg-megremegő lélekkel egyre jobban sajnáltuk, hogy elmaradt a világvége (de az örök sötétséget fejben tartjuk), és a fenyőfatalpat rágcsáltuk vészjósló tekintettel a 12 324. verses-angyalkás-fenyőágas-csúcsdíszes, adyendrés-szabógyulás-kigyógyulás körlevél miatt; majd hirtelen felindulásból bekészítettük az idei szilvesztert sokkoló agykéregrepesztő SMS-versikéket, nem is maradt hátra más ebből a csodásan nyomorúságos esztendőből, mint számba venni a futballvilág idén visszavonult klasszisait és sztárjait. Háromrészes sorozatunk befejező darabját olvashatják alant.

visszavonultak Tim Borowski Radi Dzsaidi Nihat Kahveci Ledley King Franca

Jokohama FC: újrakezdte karrierjét a brazil válogatott csatár, Franca

2011-08-11 16:40:47

Japánban, a Kasiva Reysol együtteséből vonult vissza tavaly az 1976-os születésű brazil támadó, Franca, aki most újrakezdte játékos-pályafutását a másodosztályú Jokohama FC-ben.

Jokohama FC Franca