Találatok a FFP címkére

Találatok száma: 7

Man City: a Real, a Bayern és mások lobbija miatt lett súlyos a büntetés – sajtóhír

2020-02-19 12:08:22

A spanyol AS szemlézi a The Athletic cikkét, mely szerint, ha csak a vizsgálótestületen múlik, a Manchester City ezúttal is megúszhatta volna pénzbüntetéssel a pénzügyi fair play megszegését. Aztán néhány rivális lobbiereje nagyobbnak bizonyult... Közben a Citynél már egy esetleges sikertelen pereskedés esetére is készülnek. A jelek szerint akár elhúzódó háborúskodás is jöhet a klub, az Európai Labdarúgó-szövetség és az angolok kizárásáért lobbizó többi csapat között. 

angol labdarúgás UEFA Real Madrid Premier League Paris Saint-Germain PSG

A Liverpoolnak nem kell félnie az FFP-től, nélküle vissza sem tért volna a csúcsra

2020-02-18 09:42:18

A Liverpool élt, a Man. City a jelek szerint csak visszaélt az UEFA pénzügyi fair play-szabályaival. Ami most történik, csak a régóta érő következmény – leginkább így lehetne összefoglalni a The Athletic cikkét a két angol gigász jelenlegi helyzetéről. De vajon ezzel véget is ért a két csapat versenyfutása?

pénzügyi fair play Tom Werner Roman Abramovics Pep Guardiola Manszúr sejk Manchester City

UEFA: eldőlt, hogy kizárják-e a BL-ből a Man. Cityt – sajtóhír

2019-11-14 18:41:34

A The Athletic információi szerint megszületett a döntés a gyanú szerint a szponzorpénzekkel trükköző Manchester City esetleges kizárásáról a Bajnokok Ligájából – s nem túl meglepő módon a legsúlyosabb szankciókat elkerülik. A brit sportlap beszámolója szerint az UEFA decemberben küldi meg a hivatalos papírokat a City vezetőségéhez, ebben pedig pénzbírságra kötelezik majd a klubot a 2009-ben bevezetett pénzügyi fair play (FFP) szabályainak megsértése miatt.

pénzügyi fair play Manszúr sejk Manchester City FFP

UEFA: bajban lehet a Man. City és a PSG, ha ezt meglépik

2018-11-13 15:49:55

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) figyelmeztette a Manchester Cityt és a Paris Saint-Germaint, hogy újra megnyithatják a két klub ellen folytatott 2014-es nyomozást, amelyet a pénzügyi fair play (FFP) megsértése miatt indítottak akkor. Négy évvel ezelőtt mindkét klub pénzbüntetést kapott.

pénzügyi fair play UEFA PSG Manchester City Football Leaks FFP

Miért nem jön Messi?!

2014-12-29 14:12:39

Az elmúlt hetek-hónapok eredménytelenségéből fakadó frusztráció Mazzarri mellett elsősorban az új elnökre, Erick Thohirra zúdult.  Pénzügyek...

inter FFP

UEFA: Platini szerint Abramovics miatt kellett az FFP

2014-10-20 10:36:57

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke, Michel Platini szerint a szövetség által bevezetett pénzügyi fair play szabályozásnak (Financial Fair Play, FFP) nincsen status quót őrző hatása. Az elmúlt időszakban bevezetett intézkedés – amelynek alapvető motívuma, hogy a klub nem költhet a bevételeinél többet játékoskiadásokra – célja, hogy a csökkentse a csődbe jutás veszélyét.

pénzügyi fair play UEFA Michel Platini FFP

UEFA: szankció vár a PSG-re a 200 milliós szerződés miatt

2014-05-02 11:36:37

A BBC beszámolója szerint a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának gazdálkodása nem felel meg az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) pénzügyi fair play szabályzatának. A francia klub elsősorban a Katari Turisztikai Hivatallal kötött mintegy 200 millió euró értékű szponzori szerződés miatt bukott meg a vizsgálatokon, amelynek pénzügyi és szakmai következményei lehetnek.

pénzügyi fair play UEFA PSG Michel Platini Manchester City FFP