Találatok a FFP címkére

Találatok száma: 4

UEFA: bajban lehet a Man. City és a PSG, ha ezt meglépik

2018-11-13 15:49:55

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) figyelmeztette a Manchester Cityt és a Paris Saint-Germaint, hogy újra megnyithatják a két klub ellen folytatott 2014-es nyomozást, amelyet a pénzügyi fair play (FFP) megsértése miatt indítottak akkor. Négy évvel ezelőtt mindkét klub pénzbüntetést kapott.

pénzügyi fair play UEFA PSG Manchester City Football Leaks FFP

Miért nem jön Messi?!

2014-12-29 14:12:39

Az elmúlt hetek-hónapok eredménytelenségéből fakadó frusztráció Mazzarri mellett elsősorban az új elnökre, Erick Thohirra zúdult.  Pénzügyek...

inter FFP

UEFA: Platini szerint Abramovics miatt kellett az FFP

2014-10-20 10:36:57

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke, Michel Platini szerint a szövetség által bevezetett pénzügyi fair play szabályozásnak (Financial Fair Play, FFP) nincsen status quót őrző hatása. Az elmúlt időszakban bevezetett intézkedés – amelynek alapvető motívuma, hogy a klub nem költhet a bevételeinél többet játékoskiadásokra – célja, hogy a csökkentse a csődbe jutás veszélyét.

pénzügyi fair play UEFA Michel Platini FFP

UEFA: szankció vár a PSG-re a 200 milliós szerződés miatt

2014-05-02 11:36:37

A BBC beszámolója szerint a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának gazdálkodása nem felel meg az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) pénzügyi fair play szabályzatának. A francia klub elsősorban a Katari Turisztikai Hivatallal kötött mintegy 200 millió euró értékű szponzori szerződés miatt bukott meg a vizsgálatokon, amelynek pénzügyi és szakmai következményei lehetnek.

pénzügyi fair play UEFA PSG Michel Platini Manchester City FFP