Találatok a Federica Brignone címkére

Találatok száma: 12

Alpesisí-vk: Brignone győzelmével átvette a vezetést összetettben

2020-02-24 18:25:09

A svájci Crams-Montanában női kombináció futamot rendeztek alpesisí világkupában. A győzelmet az olasz Federica Brignone szerezte meg, s az összetett pontversenyben is átvette a vezetést az édesapja halála miatt a legutóbbi versenyektől visszalépő amerikai Mikaela Shiffrintől.

északi összetett sífutó-vk sífutás alpesisí-vk alpesi sí Therese Johaug

Síugró-vk: ezüst után arany Kraft mérlege Szapporóban

2020-02-02 19:42:32

A japán Szapporóban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A vasárnapi versenyt az összetett világkupában is vezető, előző nap második osztrák Stefan Kraft nyerte meg. A férfi alpesi sízők garmischi óriás-műlesiklását a francia Alexis Pinturault, a nők Roza Hutor-i szuper-G futamát az olasz Federica Brignone nyerte meg, míg északi összetettben vasárnap is a norvég Jarl Magnus Riiber diadalmaskodott.

északi összetett síugró-vk síugrás alpesisí-vk alpesi sí Stefan Kraft

Alpesisí-vk: egyetlen századmásodperc a dobogósok között

2020-01-18 15:21:46

A férfi alpesi sízők világkupájának wengeni állomásán lesikló, a nőknek az olaszországi Sestriere-ben óriás-műlesikló futamot rendeztek. Előbbieknél a győzelmet a hazai szurkolók legnagyobb örömére a svájci Beat Feuz szerezte meg az olasz Dominik Paris és a német Thomas Dressen előtt. A nőknél századmásodpercre azonos idővel győzött a szlovák Petra Vlhová és az olasz Federica Brignone, ők ketten csupán egyetlen századmásodperccel előzték meg az összetett világkupában vezető amerikai Mikaela Shiffrint.

alpesisí-vk alpesi sí Petra Vlhová Federica Brignone Beat Feuz

Alpesisí-vk: Yule hazai pályán nyerte meg a szlalomot

2020-01-12 23:45:26

A férfi alpesi sízők számára a svájci Adelbodenben műlesikló-, a nőknek az ausztriai Altenmarktban kombinációs futamot rendeztek a világkupában. Előbbieknél a győzelmet a svájci Daniel Yule, utóbbiaknál pedig az olasz Federica Brignone szerezte meg.

alpesisí-vk alpesi sí Federica Brignone Daniel Yule

Alpesisí-vk: Shiffrin gyengélkedett Courchevelben

2019-12-17 14:43:20

A női alpesi sízők számára a franciaországi Courchevelben óriás-műlesikló futamot rendeztek a világkupában. A győzelmet az olasz Federica Brignone szerezte meg. Az összetettben címvédő amerikai Mikaela Shiffrin viszont mindössze a 17. helyen zárt.

alpesisí-vk alpesi sí Federica Brignone

Alpesisí-vk: Kristoffersen megint meglepte Hirschert

2019-02-25 11:29:44

A svájci Crans Montanában női kombinációval, a bulgáriai Banszkóban férfi óriás-műlesiklással folytatódott az alpesisí-világkupa. Előbbi versenyt az olasz Federica Brignone, utóbbit pedig a norvég Henrik Kristoffersen nyerte.

alpesisí-vk alpesi sí Henrik Kristoffersen Federica Brignone

Alpesisí-vk: osztrák és olasz sikerek Észak-Amerikában

2018-11-24 22:15:09

Észak-Amerikában folytatódott a 2018–2019-es alpesisí-világkupa, a kanadai Lake Louise-ban férfi lesikló-, az egyesült államokbeli Killingtonban pedig női óriásműlesikló-futamot rendeztek. A győzelmet az osztrák Max Franz, illetve az olasz Federica Brignone szerezte meg.

alpesisí-vk alpesi sí Max Franz Federica Brignone

Alpesisí-vk: Hirscher mindent vitt Kranjska Gorában

2018-03-04 14:21:09

A svájci Crans-Montanában és a szlovéniai Kranjska Gorában folytatódott az alpesisí-világkupa. Vasárnap a férfiak műlesiklását az osztrák Marcel Hirscher, a nők kombinációját az olasz Federica Brignone nyerte.

alpesisí-vk alpesi sí Marcel Hirscher Federica Brignone

Alpesi sí: Pinturault kombinált a legjobban; Brignone is győzött

2017-12-29 16:54:25

A francia Alexis Pinturault nyerte meg a kombinációs versenyszámot a férfi alpesi sízők világkupa-sorozatának pénteki állomásán Bormióban, míg a nők lienzi óriás-műlesiklásán Federica Brignone bizonyult a legjobbnak.

alpesi sí Federica Brignone Alexis Pinturault

Alpesi sí: hazai pályán kapott ki Hirscher Kristoffersentől

2017-01-24 21:53:13

Kedden az ausztriai Schladmingban férfi műlesikló-, az olaszországi Kronplatzban női óriásműlesikló-futamot rendeztek a világkupában. Előbbieknél a győzelmet a norvég Henrik Kristoffersen, utóbbiaknál pedig az olasz Federica Brignone szerezte meg.

alpesisí-vk alpesi sí Henrik Kristoffersen Federica Brignone

Alpesisí-vk: most Gut felé billen a mérleg összetettben, Miklós 34.

2016-02-27 15:47:03

Szombaton a férfiaknak az ausztriai Hinterstoderben, a nőknek pedig az andorrai Soldeu-ben rendeztek szuperóriásműlesikló-futamot az alpesisí-világkupában. Előbbieknél a norvég Aleksander Aamodt Kilde, utóbbiaknál pedig az olasz Federica Brignone szerezte meg a győzelmet. Miklós Edit a 34. helyen végzett.

alpesisí-vk alpesi sí Miklós Edit Federica Brignone Aleksander Aamodt Kilde

Alpesisí-vk: olasz sikerrel kezdődött az idény

2015-10-24 13:50:23

Szombaton az ausztriai Söldenben női óriás-műlesikló futammal megkezdődött az alpesi sízők 2015–2016-os világkupaidénye. A győzelmet az olasz Federica Brignone szerezte meg az amerikai Mikaela Shiffrin és a liechtensteini Tina Weirather előtt.

alpesisí-vk alpesi sí Federica Brignone