Találatok a Erin Andrews címkére

Találatok száma: 4

A BL-döntő szőke ciklonja, incselkedő bírónő, Varga Viktória – a 2019-es szelepcsajok

2019-12-20 23:45:23

Ismét eljött az év utolsó napja, azt pedig már megszokhatták olvasóink, hogy ilyenkor könnyedebb tartalmakra is kitekintünk, és természetesen idén sem maradhatott el az év szépe válogatás, lássuk, ebben az esztendőben mely hölgyek (vagy történeteik) nyerték el leginkább olvasóink tetszését: íme, a 2019-es szelepcsajok!

szelepcsajok szelepcsaj 2019 Varga Viktória Sethanie Taing Philine Roepstorff Majooh Barbeito

Videó: a 49ers irányítója bepróbálkozott a csinos riporternél

2019-11-01 12:04:00

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a San Francisco 49ers magyar idő szerint péntek hajnalban legyőzte az Arizona Cardinalst, így nyolcadik győzelmét is megszerezte az NFL jelenleg is zajló idényében. A veretlen csapat irányítóját, Jimmy Garoppolót a Fox Sports riportere, Erin Andrews kérdezte a meccs után, arra azonban aligha számított, hogy a 27 éves játékos a megszokottnál lazábban reagál majd.

videó San Francisco 49ers NFL Jimmy Garoppolo Erin Andrews

Szexis szőke riporternő jelentkezik be a Super Bowlon - képgaléria

2014-01-30 20:15:27

Bár a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) nagydöntője, a Super Bowl csak magyar idő szerint hétfőn fél egykor veszi kezdetét, az Egyesült Államokban sugárzó Fox Sports már órákkal a meccs előtt megkezdi felvezető műsorát, a gyönyörű riporter Erin Andrewsnak köszönhetően. Mi pedig, ennek apropóján, képgalérián mutatjuk be a pálya széli riportokat készítő szépséget!

felvezető Super Bowl 2014 Super Bowl Seattle Seahawks NFL rájátszás Erin Andrews

Megnyerte a meccset, majd elkapta a hév - most gyalázzák a Seahawks-védőt

2014-01-20 11:57:13

Hihetetlen izgalmak után nyerte meg a Seattle Seahawks csapata az NFL Nemzeti főcsoportjának konferenciadöntőjét és jutott be a Super Bowlba. Az utolsó pillanatok eseménye volt, hogy a San Francisco 49erst irányító Colin Kaepernick hosszú indítását a TD-területen belül el tudta ütni Richard Sherman, ezzel megakadályozta, hogy Michael Crabtree touchdownt érjen el.

Super Bowl Seattle Seahawks Richard Sherman NFL Michael Crabtree Erin Andrews