Találatok a Emil Iversen címkére

Találatok száma: 6

Tour de Ski: norvég dupla és vezetés a negyedik szakaszon

2019-01-02 22:14:12

A németországi Oberstdorfban férfi és női klasszikus stílusú tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski-sorozata. Mindkét nemnél norvég versenyző győzött: a nőknél Ingvild Flugstad Östberg, a férfiaknál pedig Emil Iversen ért elsőként a célba.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Ingvild Flugstad Östberg Emil Iversen

Sífutó-vk: izgalmas befutók a Tour de Ski 5. szakaszán

2018-01-04 18:27:46

A németországi Oberstdorfban férfi 15 és női 10 km-es szabad stílusú tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutó Tour de Ski. Előbbieknél a norvég Emil Iversen, utóbbiaknál pedig honfitársnője, az összetettben is vezető Ingvild Flugstad Östberg győzött.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Ingvild Flugstad Östberg Emil Iversen

Alpesi sí: Hirscher másfél másodpercet vert a mezőnyre

2017-01-29 15:44:03

Vasárnap a németországi Garmischban férfi óriás-műlesikló futamot rendeztek a világkupában. A győzelmet az osztrák Marcel Hirscher szerezte meg. A sífutók faluni versenyein taroltak a norvégok.

sífutó-vk sífutás alpesisí-vk alpesi sí Marit Björgen Marcel Hirscher

Ski Tour Canada: Johaug helyreállította a világ rendjét

2016-03-03 01:49:03

A kanadai Montrealban férfi és női klasszikus stílusú tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozatába tartozó Ski Tour Canada. A férfiaknál a norvég Emil Iversen, a nőknél honfitársnője, Therese Johaug szerezte meg a győzelmet.

sífutó-vk sífutás Therese Johaug Ski Tour Canada Emil Iversen

Sífutó-vk: norvég sprintsikerek, de a síugrást törölték Lahtiban

2016-02-20 19:50:36

A finnországi Lahtiban szabad stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A férfiaknál a győzelmet a norvég Petter Northug, a nőknél pedig honfitársnője, Maiken Caspersen Falla szerezte meg. Északi összetettben ugyanitt a csapatsprintet a németek nyerték meg, a síugrók csapatversenyét azonban törölni kellett.

északi összetett síugró-vk síugrás sífutó-vk sífutás Maiken Caspersen Falla

Alpesi sí-vk: norvég siker a nőknél majdnem tizennégy év után

2016-01-06 00:51:35

Kedden az olaszországi Santa Caterinában női műlesikló-futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. A győzelmet a norvég Nina Löseth szerezte meg a cseh Sarka Strachová és a szlovák Veronika Velez Zuzulova előtt.

sífutó-vk sífutás alpesisí-vk alpesi sí Tour de Ski Sophie Caldwell