Találatok a Elastico címkére

Találatok száma: 8

Videó: amikor az elastico és a kötény találkozik egymással

2016-10-27 16:56:12

Köténycsel? Nem rossz! Elasticóval? Pláne! Bemutatja Jonathan Panzo, a Chelsea 16 éves labdarúgója.

videó elastico Jonathan Panzo Chelsea

Videó: újra él a Ronaldinho-csel! A Real Madrid edzésén tűnt fel

2016-10-17 09:18:51

Ha kedveli a futballt, ha nem, van egy csel, amelyet garantáltan ismer. Az „Elastico”. A trükköt Ronaldinho alkalmazta a legszívesebben a pályán és a „Joga Bonito-reklámokban”, az utóbbi időben azonban nem találkozhattunk hasonló trükkel a pályán. Egészen idáig: James Rodríguez, a Real Madrid klasszisa meghúzta a váratlant az edzésen!

videó trükk elastico csel Ronaldinho Joga Bonito

Videó: a féllábú fiú Ronaldinho kedvenc cselével adott kötényt

2016-09-28 10:58:06

Lenyűgöző videó futott be nagy karriert a közösségi oldalakon. A felvételen fiatalok futballoznak. Egyikük mankóval közlekedik, mert féllábú. Fejben erősebb az átlagnál, mert testi fogyatékossága nem gátolja meg a mozgásban, barátaival együtt rúgja a bőrt. Sőt, nemcsak rúgja, hanem Ronaldinho kedvenc cselével (elastico) osztogatja a kötényt. Akkorát, hogy ellenfele térdkalácsai talán még koppantak is egyet.

kötény futball elastico csel Ronaldinho

Videó: káprázatos csel, a védő azt sem tudta, hol a labda

2015-08-21 12:14:46

Eirik Hestad, a norvég Molde labdarúgócsapatának 20 éves játékosa az Európa-liga playoffkörében a Standard Liege védőjét parádés trükkel verte át. Nem irigyeljük a belga gárda játékosát, aki az elastico nevezetű csel után azt sem tudta, hol a labda.

videó elastico csel Standard Liege Molde Európa-liga

Videó: Ronaldinho legendás cselét remek gólpasszal tetézték

2015-05-18 19:43:05

Ronaldinho szelleme járta be a pályát az Egyesült Államok–Mexikó női labdarúgó-mérkőzésen. A hazaiak játékosa, Tobin Heath a brazil aranylabdás legendás cselét mutatta be, majd adott mesteri gólpasszt Abby Wambachnak. Az amerikaiak végül 5–1-re nyertek. Íme!

női labdarúgás elastico csel Mexikó Egyesült Államok Abby Wambach

Videó: „hátvédsirató” Hocus Pocus Ronaldinho nyomdokain

2015-04-07 17:13:29

Az argentin Eduardo Salvio joggal pályázhat az év csele cím elnyerésére. A Benfica argentin középpályása a Nacional elleni portugál bajnokin kis helyben toporgás után egy villámgyors kifordított elasticóval (Hocus Pocus) babonázta meg ellenfelét. Az akciót nem sikerült góllal zárni, a kapus állt a csodás trükk és a gólöröm közé.

trükk elástico elastico csel Ronaldinho

Videó: jogo bonito - két ellenfelet fűzött át az Elasticóval

2014-11-13 09:43:19

Egyszerre két ellenfelet csapott be fantasztikus trükkel Willian, a brazil válogatott labdarúgója a Törökország ellen idegenben 4–0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen. Nézze meg, hogyan varázsolt a Chelsea középpályása!

videó trükk jogo bonito csel brazil válogatott Willian

Videó: Ibrának nem jött be az elastico, de átölelte az ellenfelet

2013-07-24 12:33:04

A PSG–Hammarby (2–0) felkészülési labdarúgó-mérkőzésen Zlatan Ibrahimovic az elastico nevű csellel próbálta meg átverni az útjában álló ellenfelet. A mozdulatba azonban hiba csúszott, a terv nem sikerült, viszont lendületből átölelte a Hammarby-játékost.

videó elastico Zlatan Ibrahimovic PSG Hammarby