Találatok a EHF címkére

Találatok száma: 121

Kézi BL: az EHF elnöke magával vont párhuzamot Nagy László visszavonulása kapcsán

2019-06-02 16:09:17

Michael Wiederer, az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) elnöke a kölni férfi Bajnokok Ligája négyes döntő helyosztói előtt találkozott az eseményről tudósító újságírókkal, és többek között a Nemzeti Sport Online kérdéseire is válaszolt. Néhány aktuális téma mellett Nagy László visszavonulásáról is kérdeztük.

férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Nagy László Michael Wiederer EHF

Férfi kézi BL: ilyen sem volt még – nyomkövető csip lesz a játékosok mezén

2019-06-01 12:20:24

A hétvégi férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntő egyik újdonsága lesz, hogy nyomkövető csipet helyeznek el a játékosok pólóján, amelynek segítségével a korábbiakhoz képest összehasonlíthatatlanul több adat áll majd a rendelkezésre a mérkőzésekről.

férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL EHF

Férfi kézi BL: szkopjei dominancia és két veszprémi az álomcsapatban

2019-05-31 12:00:10

Négy Vardar-, egy Kielce-, egy PSG- és egy Veszprém-játékos került be a 2018–2109-es férfi kézilabda Bajnokok Ligája-idény szurkolói álomcsapatába – hozta nyilvánosságra az EHF. A veszprémi Kentin Mahé irányítóként lett az álomhetes tagja, míg a legjobb védőnek Blaz Blagotinseket választották meg.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Telekom Veszprém Kentin Mahé

Női kézi: Amorim lett május legjobbja az EHF-nél

2019-05-26 12:49:41

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) tudósítói májusban is megválasztották a hónap legjobb játékosait. A nőknél a top ötbe négy, hazánkban szerelő légiós is bekerült, az első helyet a Bajnokok Ligájában sorozatban harmadszor diadalmaskodó Győri ETO brazil klasszisa, Eduarda Amorim érdemelte ki.

női kézilabda kézilabda Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim EHF

Férfi kézi BL: az EHF alaposan megbüntette a szegedieket

2019-05-24 15:51:05

Nem fukarkodott a büntetésekkel az Európai Kézilabda-szövetség bírósága, amely a Mol-Pick Szeged és a Vardar Szkopje közötti Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján történt botrány miatt a két klubot ötezer, illetve nyolcezer euró befizetésére kötelezte. De a szegediek közül három játékos és két hivatalos személy is fizethet.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézi BL Vardar Szkopje Mol-Pick Szeged EHF

Női kézi BL: közel a megegyezés a budapesti hosszabbításról

2019-05-14 11:42:07

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) osztrák elnöke, Michael Wiederer a női Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjén eleget tett a Nemzeti Sport kérésének, és válaszolt lapunk néhány időszerű kérdésére.

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Michael Wiederer EHF

Férfi kézi BL: a szegediektől nem kért semmit az EHF

2019-05-08 08:28:33

Sporttól idegen jelenetek tanúja volt a közönség a szegedi sportcsarnokban, a Mol-Pick Szeged és a Vardar Szkopje Bajnokok Ligája-csatájának utolsó percében. A vasárnapi visszavágón nyert ugyan a magyar kézibajnok, mégis a Vardar jutott tovább.

férfi kézilabda BL férfi kézi BL Vardar Szkopje Mol-Pick Szeged EHF

Kézilabda: magyar lehet az év női edzője Európában

2019-05-06 21:31:20

Az Európai Kézilabda-szövetség megnevezte azt az öt szakembert, aki esélyes lehet az év női edzője címre, amelyet majd május 12-én, a budapesti final fouron adnak át.

női kézilabda kézilabda EHF Bohus Beáta

Férfi kézi BL: hat-hat szegedire és veszprémire szavazhatunk

2019-04-25 10:10:59

Elkezdődött a szavazás a férfi kézilabda Bajnokok Ligája All Star-csapatára, a szurkolók május 29-ig dönthetik el, kik legyenek a 2018–2019-es idény legjobb játékosai. Tíz kategóriában összesen 50 főre, köztük hat szegedire és hat veszprémire lehet voksolni.

férfi kézi BL final four férfi kézi BL Telekom Veszprém Mol-Pick Szeged EHF

Férfi kézi: Svájc és Lettország nagy lépést tett az Eb felé

2019-04-14 19:51:45

Németország után Szlovénia is kiharcolta a jövő évi, osztrák, norvég, svéd közös rendezésű Európa-bajnokságon való szereplést. Veszelin Vujovics csapata a negyedik meccsét is megnyerte, ezúttal otthon hét góllal verte Hollandiát.

kézilabda férfi kézilabda Eb-selejtező EHF

Női kézi: az ETO távozó légiósa lett a hónap legjobbja Európában

2019-04-10 11:10:43

Nycke Groot, a Győri Audi ETO holland kézilabdázója lett március legjobb játékosa az európai szövetség (EHF) szerint – számolt be róla a szervezet a hivatalos honlapján.

női kézilabda női kézi BL női kézi Nycke Groot Győri Audi ETO KC EHF

Női kézi BL: Budapest újabb évekig a négyes döntő házigazdája maradna

2019-04-09 16:41:56

Az MKSZ főtitkára, Horváth Gabriella a Digi Sporton elárulta, már tárgyalnak a szerződéshosszabbításról, és ha sikerrel járnak, a következő években is Budapesten maradhat a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntője. Az új 20 ezres fővárosi aréna is főszerepet kaphat.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda női kézi BL final four kézilabda MKSZ Horváth Gabriella

Női kézi BL: hét-hét győri és FTC-s jelöltre lehet szavazni

2019-04-08 19:23:50

Május 8-ig lehet szavazni a női Bajnokok Ligája-idény álomcsapatára, miután ötödik panelként az Európa Kézilabda-szövetség (EHF) is megnevezte a jelöltjeit. A mezőnyben Danyi Gábor és Elek Gábor edzők mellett hat-hat győri és ferencvárosi kézilabdázó is akad.

női kézilabda női kézi BL Győri Audi ETO KC FTC-Rail Cargo Hungaria EHF

Kézilabda: erre kérik a topjátékosok az EHF-et és az IHF-et

2019-04-05 13:04:24

Mint beszámoltunk róla, világklasszis kézilabdázók részvételével indult kampány a héten, amelyben számos problémára hívják fel a közvélemény és elsősorban a sportág irányítóinak figyelmét. A történelminek is nevezhető kezdeményezés hátteréről az Európai Kézilabdázók Uniójának (EHPU = European Handball Players Union) elnökét, Michael Sahl Hansent kérdeztük.

kézilabda Nikola Karabatic Mikkel Hansen Michael Sahl Hansen IHF EHPU

Női kézi Eb: 2024-től 24 csapatosra bővül a mezőny

2019-04-05 13:47:25

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága döntött arról, hogy 2024-től 16 helyett 24 csapat vesz részt a női Európa-bajnokságokon.

női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb EHF

Kézilabda: világklasszisok követelnek változást az IHF-től és az EHF-től

2019-04-03 13:57:10

„Don't play the players”, avagy „Ne játsszatok a játékosokkal!” szlogennel indítottak kampányt maguk a kézilabdázók, azt kérve az európai, valamint a világszövetségtől, hogy a jövőben kevésbé legyen sűrű a versenynaptár. A játékosok úgy érzik, a két-három naponta lejátszott mérkőzéseknek hála mára teljesen kifacsarodtak, mindez pedig nemcsak a teljesítményüknek, az egészségüknek is árt.

kézilabda Stine Bredal Oftedal Nikola Karabatic Mikkel Hansen IHF EHF

Női kézi BL: Elek Gábor is jelölt a legjobb edzőnek járó díjra

2019-04-02 13:47:32

A női kézilabda Bajnokok Ligájában érdekelt vezetőedzők után az európai topklubokat tömörítő szervezet is leadta jelöltjeit az idény álomcsapatára. A kapuban Amandine Leynaud, a Győri Audi ETO francia játékosa kapott helyett, míg Elek Gábor edzőként kerülhet be a legjobbak közé.

női kézi BL kézilabda Győri Audi ETO KC Fradi Ferencváros FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi BL: Háfra és három győri az edzők álomcsapatában

2019-03-29 09:33:55

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) felkérésére a női Bajnokok Ligája csoportkörében szereplő csapatok edzői összeállították az álomcsapatukat, amelybe három győri játékos is bekerült, míg a legjobb fiatalnak a ferencvárosi Háfra Noémit látták.

női kézilabda női kézi BL Stine Oftedal Háfra Noémi Győri Audi ETO KC FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi: nagy elismerésben részesült Klujber az EHF-nél

2019-03-07 19:04:25

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) által felkért szakértők Klujber Katrint, az FTC-Rail Cargo Hungaria junior-világbajnok jobbátlövőjét választották meg február legjobb női játékosának.

női kézilabda női kézi BL Klujber Katrin FTC-Rail Cargo Hungaria EHF

Női kézi BL: a Győrnek 12 gólt dobó fradista lett a forduló legjobbja

2019-03-07 13:19:57

Nerea Penát, az FTC Rail-Cargo Hungária átlövőjét választották meg a női kézilabda Bajnokok Ligája legutóbbi fordulójának legjobb játékosának – számolt be róla az Európai Kézilabda-szövetség (EHF).

női kézi BL női kézi kézilabda Nerea Pena Fradi Ferencváros