Találatok a Eduarda Amorim címkére

Találatok száma: 112

Női kézi: kontinensbajnokok Amorimék, ott lesznek a vb-n

2018-12-05 16:10:19

A brazil női kézilabda-válogatott a győri Eduarda Amorimmal és a váci Bárbara Arenharttal valamint Karoline de Souzával a soraiban megnyerte a közép- és dél-amerikai országok egyesített kontinenstornáját, ezzel kvalifikálta magát a 2019-es világbajnokságra. A 2013-as világbajnok a döntőben Argentínát gyűrte le 24–19-re, és nemcsak ő, a vesztes csapat is megváltotta jegyét a vb-re a fináléba jutással.

női kézilabda női kézi-vb brazil női kézilabda-válogatott Eduarda Amorim Brazília

Női kézi: Brochhal és Mörkkel sohasem látott erősségű csapatunk lenne – Bartha Csaba

2018-10-05 11:54:04

Nora Mörk újabb sérülése miatt nem kell kapkodnia a Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatának, a klub ugyanis eleve úgy gondolta, hogy komolyabban csak januártól számolhat vele, nyilatkozta Bartha Csaba klubelnök a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL kézilabda Yvette Broch Nora Mörk

Női kézi BL: győri fölény az év álomcsapatában

2018-10-02 20:49:44

Az előző három évben tradícióvá vált a női kézilabda Bajnokok Ligájában, hogy a 14 edző kiválasztja az új évad All-Star-csapatát. A címvédő Győri Audi ETO KC uralta a szavazást.

női kézilabda BL női kézi BL Yvette Broch Stine Oftedal Nora Mörk Győri Audi ETO KC

Női kézi: „Olykor mintha robotok lennénk” – Amorim utolsó szerződése

2018-09-29 08:54:18

A Győri Audi ETO KC átlövője, Eduarda Amorim az őt képviselő ügynökség Facebook-oldalán adott hosszabb interjút a pénteken bejelentett szerződéshosszabbítása kapcsán. A brazil világklasszis többek között beszélt a pályafutását szüneteltető csapattárs, Yvette Broch esetéről, és megerősítette, tervei szerint a mostani volt az utolsó szerződés, amelyet aláírt pályafutása során.

női kézilabda Yvette Broch Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim Danyi Gábor

Női kézilabda: Győrben fejezi be a világklasszis átlövő

2018-09-28 14:08:09

A Győri Audi ETO KC vezetősége a jövőbeni hosszú távú célokat is szem előtt tartva megkezdte a tárgyalásokat az évad végén lejáró szerződéssel rendelkező játékosaival. Elsőként egyik rutinos alapemberével, Eduarda Amorimmal egyezett meg, a brazil átlövő újabb két évre írt alá.

női kézilabda BL női kézilabda kézilabda Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim Bartha Csaba

Női kézi: Én is elgondolkodtam rajta, megéri-e – Groot

2018-09-06 13:13:42

Nycke Groot immár egyedüli holland játékosként küzd a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának sikeréért, miután honfitársa és barátnője, Yvette Broch egy érzelmes sajtótájékoztatón bejelentette, mentálisan és fizikailag is kimerült, ezért szünetelteti a pályafutását. A 30 éves irányító a holland Handbal Inside oldalnak beszélt az új idény kihívásairól.

női kézilabda Yvette Broch Nycke Groot Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim

Női kézi BL: Groot a hétvége sztárjai között, Kiss védése az első

2018-05-15 23:18:29

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a női Bajnokok Ligája hétvégi, budapesti négyes döntője után is elkészítette szokásos válogatásait, amelyekben a végső győztes Győri Audi ETO több játékosa is helyet kapott.

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Nycke Groot Kiss Éva Kari Aalvik Grimsbö

Női kézi BL: eltört, de visszarakta – Amorim hőstörténete képekben

2018-05-15 14:24:49

Ujjtöréssel a legtöbben játszani sem tudnának, Eduarda Amorim azonban a fájdalom ellenére hőssé vált a Vardar Szkopje elleni Bajnokok Ligája-döntőben. A hatgólos brazil klasszis öt találatot is sérült kézzel dobott, egyikkel a hosszabbítást harcolta ki, majd a ráadásban négyszer is betalálva BL-győzelemre vezette a Győri Audi ETO KC-t. Íme a brazil hősköltemény képekben elmesélve.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézi BL final four női kézi BL Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim

Ez aztán a másnap! – Ambros Martín eltolta a biciklit

2018-05-14 21:06:58

A szakmailag és emberileg egyaránt elgyötört, de nagyon boldog győri női kézilabdacsapatot háromezer drukker köszöntötte a Dunakapu téri ünnepségen.

Nycke Groot Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim Ambros Martín női kézi BL final four női kézilabda

Női kézi BL: Amorim toronymagasan a legjobb – osztályzatok

2018-05-14 12:39:40

A női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjében diadalmaskodó Győri Audi ETO KC játékosainak teljesítményét olvasóink is értékelték, a végső győzelem az osztályzatokban is tükröződik.

szavazás női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL final four Nycke Groot Kiss Éva

Női kézi BL: Idén a szurkolók is hangosabbak voltak – Amorim

2018-05-14 03:33:01

A győri, illetve magyar közönség is jócskán hozzájárult ahhoz, hogy a Győri Audi ETO KC másodszor is le tudta győzni hosszabbítás után a Vardar Szkopjét a női kézilabda Bajnokok Ligája fináléjában. Legalábbis így véli Eduarda Amorim, aki a találkozó hajrájában vállára vette a címvédő együttest, és csak a hosszabbításban négy gólt szerezve járult hozzá önmaga és a kisalföldiek negyedik BL-címéhez.  

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Eduarda Amorim

Videó: ha nincs ez az Amorim-gól, kikap az ETO

2018-05-14 08:23:45

Mint ismert, a Győri Audi ETO KC hosszabbításban 27–26-ra legyőzte a Vardar Szkopjét, ám ha a rendes játékidő legvégén, 20–19-es macedón vezetésnél, az emberhátrányban lévő ETO átlövője, Eduarda Amorim nem egyenlít, akkor Andrea Lekicsék ünnepelhettek volna. Amorim rögtön azt kövbetően lőtt gólt, hogy Lekics megszerezte a Vardar 20. találatát. Tekintse meg a két gólt videón!

női kézi BL final four Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim

Női kézi BL: „A Győr már több kisebb csodát véghez vitt, még egyre van szükség”

2018-05-12 18:22:40

A kiváló védekezést és a csapatszellemet jelölték meg a Győri ETO játékosai a győzelem fő összetevőjeként a CSM Bucuresti elleni női kézilabda Bajnokok Ligája-elődöntő után. Az első final fourján szereplő Stine Oftedal egész nap ideges volt, míg Nora Mörk örült, hogy legalább a kispadra leülhetett. Eduarda Amorim szerint a csapat már eddig is több kisebb csodát véghez vitt a szezonban, még egyre van szükség a címvédéshez.

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Stine Oftedal Nora Mörk Kiss Éva

Női kézi BL: Mi tudunk a legjobban küzdeni egymásért – Bódi

2018-05-11 14:53:44

A jobbszélső Bódi Bernadett szerint a Győri Audi ETO KC játékának javulnia kell a közelmúltban mutatott teljesítményhez képest, ha meg akarja nyerni a női kézilabda Bajnokok Ligáját, amelynek négyes döntőjét szombaton és vasárnap rendezik a Papp László Budapest Sportarénában.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Görbicz Anita Győri Audi ETO KC

Kézilabda: Amorimék lemondatnák a brazil szövetség elnökét

2018-04-24 10:29:17

Magyarországon játszó légiósai segítségével segélykiáltást hallatott a brazil kézilabda: a helyi szövetség ugyanis két hete elveszítette főtámogatóját, a Banco do Brasilt, amely az éves költségvetés háromnegyedét állta.

kézilabda brazil kézilabda Thiagus Petrus Eduarda Amorim Barbara Arenhart

Női kézi BL: a győri Amorim lett a játéknap legjobbja

2018-04-13 11:04:50

A szurkolói szavazáson a Győri Audi ETO kézilabdázója, a brazil Eduarda Amorim végzett az első helyen, így a női Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzései alapján ő volt a legjobb játékos.

női kézi BL női kézi kézilabda Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim EHF

Női kézi BL: Néha nem könnyű, mert a vereség nem elfogadható – Amorim

2018-04-11 10:49:41

Sérülésből visszatérve remek játékkal és nyolc góllal segítette győzelemhez csapatát Eduarda Amorim a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén Podgoricában (20–26). A Győri Audi ETO brazil balátlövője szerint nem egyszerű a csapat helyzete a folyamatos sérülések miatt, ráadásul a vereség sem elfogadható a kisalföldi együttes esetében, de eddig kiválóan reagáltak a problémákra.

női kézilabda női kézi BL Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim

Női kézi BL: két győri és két fradista a legjobbak között

2018-04-09 14:42:48

Az Európai Kézilabda-szövetség ezúttal is megválasztotta a forduló legjobbjait a Bajnokok Ligájában. Az EHF Tv válogatásaiban a Győri Audi ETO KC játékosai közül Eduarda Amorim és Kiss Éva is, míg a Ferencvárost Bíró Blanka és Laura van der Heijden képviseli.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL kézilabda Laura van der Heijden Kiss Éva

Női kézi: a Győri ETO klasszisa elárulta, mikor térhet vissza

2018-03-13 13:29:43

Eduarda Amorim, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának kézközépcsonttörésből felépülő brazil átlövője a Sport Televízió Harmadik Félidő című műsorában elmondta, bízik benne, hogy két hét múlva már játszhat, és pályára léphet a Buducsnoszt Podgorica elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő mindkét mérkőzésén.

női kézilabda kézilabda Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim

Női kézi: Mörk az év játékosa, további három győri az álomcsapatban

2018-02-09 09:50:07

Lezárult a szavazás 2017 legjobb női játékosairól a Handball-Planet.com kézilabdás szakportálon. Az álomcsapatba négy Győri Audi ETO-játékos is bekerült, a legjobb jobbátlövőnek választott Nora Mörk az év játékosa címet is elhódította.

női kézilabda Stine Oftedal Nora Mörk Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim