Találatok a Eduarda Amorim címkére

Találatok száma: 107

Női kézi: Én is elgondolkodtam rajta, megéri-e – Groot

2018-09-06 13:13:42

Nycke Groot immár egyedüli holland játékosként küzd a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának sikeréért, miután honfitársa és barátnője, Yvette Broch egy érzelmes sajtótájékoztatón bejelentette, mentálisan és fizikailag is kimerült, ezért szünetelteti a pályafutását. A 30 éves irányító a holland Handbal Inside oldalnak beszélt az új idény kihívásairól.

női kézilabda Yvette Broch Nycke Groot Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim

Női kézi BL: Groot a hétvége sztárjai között, Kiss védése az első

2018-05-15 23:18:29

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a női Bajnokok Ligája hétvégi, budapesti négyes döntője után is elkészítette szokásos válogatásait, amelyekben a végső győztes Győri Audi ETO több játékosa is helyet kapott.

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Nycke Groot Kiss Éva Kari Aalvik Grimsbö

Női kézi BL: eltört, de visszarakta – Amorim hőstörténete képekben

2018-05-15 14:24:49

Ujjtöréssel a legtöbben játszani sem tudnának, Eduarda Amorim azonban a fájdalom ellenére hőssé vált a Vardar Szkopje elleni Bajnokok Ligája-döntőben. A hatgólos brazil klasszis öt találatot is sérült kézzel dobott, egyikkel a hosszabbítást harcolta ki, majd a ráadásban négyszer is betalálva BL-győzelemre vezette a Győri Audi ETO KC-t. Íme a brazil hősköltemény képekben elmesélve.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézi BL final four női kézi BL Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim

Ez aztán a másnap! – Ambros Martín eltolta a biciklit

2018-05-14 21:06:58

A szakmailag és emberileg egyaránt elgyötört, de nagyon boldog győri női kézilabdacsapatot háromezer drukker köszöntötte a Dunakapu téri ünnepségen.

Nycke Groot Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim Ambros Martín női kézi BL final four női kézilabda

Női kézi BL: Amorim toronymagasan a legjobb – osztályzatok

2018-05-14 12:39:40

A női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjében diadalmaskodó Győri Audi ETO KC játékosainak teljesítményét olvasóink is értékelték, a végső győzelem az osztályzatokban is tükröződik.

szavazás női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL final four Nycke Groot Kiss Éva

Női kézi BL: Idén a szurkolók is hangosabbak voltak – Amorim

2018-05-14 03:33:01

A győri, illetve magyar közönség is jócskán hozzájárult ahhoz, hogy a Győri Audi ETO KC másodszor is le tudta győzni hosszabbítás után a Vardar Szkopjét a női kézilabda Bajnokok Ligája fináléjában. Legalábbis így véli Eduarda Amorim, aki a találkozó hajrájában vállára vette a címvédő együttest, és csak a hosszabbításban négy gólt szerezve járult hozzá önmaga és a kisalföldiek negyedik BL-címéhez.  

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Eduarda Amorim

Videó: ha nincs ez az Amorim-gól, kikap az ETO

2018-05-14 08:23:45

Mint ismert, a Győri Audi ETO KC hosszabbításban 27–26-ra legyőzte a Vardar Szkopjét, ám ha a rendes játékidő legvégén, 20–19-es macedón vezetésnél, az emberhátrányban lévő ETO átlövője, Eduarda Amorim nem egyenlít, akkor Andrea Lekicsék ünnepelhettek volna. Amorim rögtön azt kövbetően lőtt gólt, hogy Lekics megszerezte a Vardar 20. találatát. Tekintse meg a két gólt videón!

női kézi BL final four Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim

Női kézi BL: „A Győr már több kisebb csodát véghez vitt, még egyre van szükség”

2018-05-12 18:22:40

A kiváló védekezést és a csapatszellemet jelölték meg a Győri ETO játékosai a győzelem fő összetevőjeként a CSM Bucuresti elleni női kézilabda Bajnokok Ligája-elődöntő után. Az első final fourján szereplő Stine Oftedal egész nap ideges volt, míg Nora Mörk örült, hogy legalább a kispadra leülhetett. Eduarda Amorim szerint a csapat már eddig is több kisebb csodát véghez vitt a szezonban, még egyre van szükség a címvédéshez.

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Stine Oftedal Nora Mörk Kiss Éva

Női kézi BL: Mi tudunk a legjobban küzdeni egymásért – Bódi

2018-05-11 14:53:44

A jobbszélső Bódi Bernadett szerint a Győri Audi ETO KC játékának javulnia kell a közelmúltban mutatott teljesítményhez képest, ha meg akarja nyerni a női kézilabda Bajnokok Ligáját, amelynek négyes döntőjét szombaton és vasárnap rendezik a Papp László Budapest Sportarénában.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Görbicz Anita Győri Audi ETO KC

Kézilabda: Amorimék lemondatnák a brazil szövetség elnökét

2018-04-24 10:29:17

Magyarországon játszó légiósai segítségével segélykiáltást hallatott a brazil kézilabda: a helyi szövetség ugyanis két hete elveszítette főtámogatóját, a Banco do Brasilt, amely az éves költségvetés háromnegyedét állta.

kézilabda brazil kézilabda Thiagus Petrus Eduarda Amorim Barbara Arenhart

Női kézi BL: a győri Amorim lett a játéknap legjobbja

2018-04-13 11:04:50

A szurkolói szavazáson a Győri Audi ETO kézilabdázója, a brazil Eduarda Amorim végzett az első helyen, így a női Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzései alapján ő volt a legjobb játékos.

női kézi BL női kézi kézilabda Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim EHF

Női kézi BL: Néha nem könnyű, mert a vereség nem elfogadható – Amorim

2018-04-11 10:49:41

Sérülésből visszatérve remek játékkal és nyolc góllal segítette győzelemhez csapatát Eduarda Amorim a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén Podgoricában (20–26). A Győri Audi ETO brazil balátlövője szerint nem egyszerű a csapat helyzete a folyamatos sérülések miatt, ráadásul a vereség sem elfogadható a kisalföldi együttes esetében, de eddig kiválóan reagáltak a problémákra.

női kézilabda női kézi BL Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim

Női kézi BL: két győri és két fradista a legjobbak között

2018-04-09 14:42:48

Az Európai Kézilabda-szövetség ezúttal is megválasztotta a forduló legjobbjait a Bajnokok Ligájában. Az EHF Tv válogatásaiban a Győri Audi ETO KC játékosai közül Eduarda Amorim és Kiss Éva is, míg a Ferencvárost Bíró Blanka és Laura van der Heijden képviseli.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL kézilabda Laura van der Heijden Kiss Éva

Női kézi: a Győri ETO klasszisa elárulta, mikor térhet vissza

2018-03-13 13:29:43

Eduarda Amorim, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának kézközépcsonttörésből felépülő brazil átlövője a Sport Televízió Harmadik Félidő című műsorában elmondta, bízik benne, hogy két hét múlva már játszhat, és pályára léphet a Buducsnoszt Podgorica elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő mindkét mérkőzésén.

női kézilabda kézilabda Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim

Női kézi: Mörk az év játékosa, további három győri az álomcsapatban

2018-02-09 09:50:07

Lezárult a szavazás 2017 legjobb női játékosairól a Handball-Planet.com kézilabdás szakportálon. Az álomcsapatba négy Győri Audi ETO-játékos is bekerült, a legjobb jobbátlövőnek választott Nora Mörk az év játékosa címet is elhódította.

női kézilabda Stine Oftedal Nora Mörk Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim

Női kézi: Szkopjéban örült a győri győzelemnek a két légiós

2018-02-01 16:11:32

A sérülésből lábadozó Anja Althaus, Eduarda Amorim kettős Szkopjéból üzent a Siófokot a női kézilabda NB I-ben idegenben legyőző győri csapattársaknak.

női kézi NB I Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim Anja Althaus

Női kézi: megsérült a győriek világbajnok átlövője

2018-01-18 14:06:38

A női kézilabda NB I 12. fordulójának szerdai mérkőzésén a Győri ETO a Békéscsaba vendége volt, és könnyű, 9 gólos győzelmet aratott, ám a két bajnoki pontért „vezéráldozatot” hozott a zöld-fehér alakulat. A találkozón megsérült a győriek brazil átlövője, Eduarda Amorim, s a találkozó másnapján kiderült: a hazája válogatottjával 2013-ban világbajnoki címet szerző 31 éves klasszis kézközépcsonttörést szenvedett.

női kézilabda női kézi NB I Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim

Női kézi-vb: Tipikus forrófejű nyilatkozat volt Görbicztől – Amorim

2017-12-12 11:48:54

Győri csapattársa, a brazil Eduarda Amorim szerint Görbicz Anitának nem kellene befejeznie válogatottbeli szereplését a németországi női kézilabda-világbajnokság után.

női kézi-vb Görbicz Anita Eduarda Amorim

Női kézi: Eduarda Amorim még három évig játszana

2017-06-25 17:31:18

Eduarda Amorim, a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának brazil átlövője egy interjúban arról beszélt, úgy tervezi, hogy még három évig játszik a legmagasabb szinten. A válogatottal jelenleg a Pánamerika-bajnokság döntőjére készülő 30 éves játékos arra is panaszkodott, hogy kevés ideje marad a szezonok között a pihenésre.

női kézilabda Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim