Találatok a Dorog címkére

Találatok száma: 400

Nem bírt egymással a Dorog és a Szentlőrinc

2020-09-14 21:24:34

A labdarúgó NB II hétközi, sorrendben 9. fordulójában a Dorogi FC az újonc Szentlőrincet látta vendégül. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, míg a második játékrészben mindkét csapat eldönthette volna a mérkőzést.

labdarúgó NB II közvetítés Szentlőrinc NB II Dorog 9. forduló

NB II: elfogadta az MLSZ a Csákvár halasztási kérelmét

2020-09-09 17:06:04

Mint beszámoltunk róla, szeptember elején nyolc pozitív koronavírusos esetet találtak az NB II-es Csákvárnál, ezért a klub kérvényezte az MLSZ-nél, hogy a most hétvégén esedékes, Dorog elleni bajnoki meccset halasszák későbbre. Az MLSZ versenybizottsága legutóbbi ülésén tárgyalta a csákvári kérelmet, és úgy határozott, hogy elfogadja azt, így a mérkőzést október 9-én, pénteken 17 órától rendezik meg.

NB II MLSZ Dorog Csákvár koronavírus

NB II: a Csákvár halasztási kérelmet adott be az MLSZ-nek

2020-09-08 14:31:30

A nagyszámú koronavírus-fertőzött miatt az NB II-ben szereplő Csákvár halasztási kérelemmel fordult a Magyar Labdarúgó-szövetséghez – tudatta a klub.

koronavírus halasztás NB II MLSZ Dorog Csákvár

A Budaörs idegenben ütötte ki az Ajkát, hátrányból nyert a Szeged

2020-08-28 06:42:44

A szombati Vasas–Debreceni VSC (1–1) rangadó után vasárnap kilenc mérkőzést játszottak a labdarúgó NB II 7. fordulójában. A legváratlanabb eredmény a Budaörs kiütéses diadala volt Ajkán, a forduló előtt sereghajtó Szeged pedig hátrányból felállva gyűrte le a Siófokot. Hiába vezetett egy félidő után két góllal az ETO Debrecenben, szünet után fordítottak az újonc egyetemisták, a győriek pedig kilenc emberrel fejezték be az összecsapást. A mezőny egyetlen veretlen csapata, a Békéscsaba Dorogon lépett fel, és győztesen távozott. Az esti programban Pécsen megyei rangadót játszottak, melyen a hazaiak úgy nyertek 2–0-ra a Szentlőrinc ellen, hogy közel félórát emberhátrányban játszottak.

labdarúgó NB II eredménykövetés Szolnok Szentlőrinc Szeged Soroksár

NB II: kétgólos előnyről kapott ki az ETO, gólzáporos meccsen nyert a Soroksár

2020-08-30 19:03:28

Sűrűn hullottak a gólok a labdarúgó NB II 7. fordulójának délutáni mérkőzésein. A DEAC kétgólos hátrányból fordított az ETO ellen, amely kilenc játékossal fejezte be a mérkőzést. A Soroksár hétgólos találkozón a hosszabbításban harcolta ki a győzelmet a Csákvár ellen, a Békéscsaba Dorogról vitte haza a három pontot. Továbbra is jól szerepel a Szolnok, ezúttal Gyirmóton a ráadásban csikarta ki a döntetlent.

labdarúgó NB II Szolnok Soroksár NB II Győr Gyirmót

Hajrágólokkal nyert Dorogon, továbbra is veretlen a Békéscsaba

2020-08-29 23:04:20

A labdarúgó NB II 7. fordulójában a mezőny egyetlen veretlen csapata, a Békéscsaba Dorogon vendégszerepelt. Schindler Szabolcs tanítványai Lukács Raymond és Horváth Péter kései találatával kétgólos győzelmet arattak a bányászvárosban.

labdarúgó NB II NB II Dorog Csaba Békéscsaba 7. forduló

NB II: megvan az ETO első sikere, a Siófok legyőzte a Gyirmótot

2020-08-26 20:58:21

A labdarúgó NB II 6. fordulójában megszerezte első győzelmét az ETO FC Győr, amely Priskin Tamás ráadásban szerzett góljával verte meg a Nyíregyházát. A Siófok legyőzte a Gyirmótot, a Haladás felülmúlta a játéknap előtt listavezető Ajkát, míg a Szolnok a DEAC ellen nyert.

Szolnok Soroksár Siófok PMFC Nyíregyháza NB II

Kikapott a Vasas, a Siófok legyőzte a Gyirmótot – ez történt az NB II 6. fordulójában!

2020-08-26 01:05:52

A labdarúgó NB II 6. fordulójában a Vasas 3–1-re kikapott a Budaörs vendégeként, Tatabányán. A Debrecen simán megverte otthon a Szegedet, az Ajka pedig vereséget szenvedett a Haladástól. A Siófok legyőzte a Gyirmótot, a Szolnok ismét nyert hazai pályán, míg a megbízott edző, Király József által felkészített ETO a Nyíregyháza ellen szerezte meg első sikerét.

élő eredménykövetés labdarúgó NB II Vasas Szolnok Szentlőrinc Szeged

Másodszor sem tudott otthon győzni a Kazincbarcika

2020-08-25 15:23:00

A labdarúgó NB II 6. fordulójában a Kazincbarcika 1–1-es döntetlent játszott a Doroggal, így továbbra is nyeretlen hazai pályán.

élő közvetítés labdarúgó NB II NB II Kazincbarcika Dorog

NB II: először nyert a DEAC, a Szpari bánta, idegenben győzött a Barcika

2020-08-23 19:20:51

A labdarúgó NB II 5 . fordulójában megszerezte első pontjait az újonc Debreceni EAC, amely az eddig veretlen Nyíregyházát győzte le. Ugyancsak először diadalmaskodott ebben a szezonban a Kazincbarcika, amely a Soroksárt verte meg. Továbbra sem megy az ETO-nak, a győri csapat Dorogon maradt alul.

labdarúgó NB II Soroksár Nyíregyháza Szpari Kazincbarcika ETO Dorog

Vereséget szenvedett Dorogon, továbbra is nyeretlen az ETO FC Győr

2020-08-22 07:38:55

Továbbra is várat magára az ETO FC Győr első győzelme a labdarúgó NB II-ben, Tuifel Péter tanítványai ezúttal, az 5. fordulóban Dorogon szenvedtek kétgólos vereséget. A hazaiak végig fölényben futballoztak, s a mérkőzés elején, valamint a hajrában is betaláltak.

labdarúgó NB II közvetítés NB II Győr ETO Dorog

Gólt kapott, de még veretlen a Nyíregyháza

2020-08-15 16:12:00

A labdarúgó NB II 4. fordulójában a Nyíregyháza a Doroggal találkozott. A jól kezdő vendégek sokáig vezettek a mezőnyben eddigi egyedüli csapatként százszázalékos Spartacus ellen, de a második félidőben jobban játszó hazaiak döntetlenre mentették a mérkőzést.

élő közvetítés Nyíregyháza NB II Dorog

Megvan a Vasas első sikere, először botlott a Loki

2020-08-09 17:13:07

A labdarúgó NB II 3. fordulójában a DVSC hiába vezetett sokáig a Siófok otthonában, csak 1–1-es döntetlenre volt képes, így már nem hibátlan. A másik debreceni csapat, a DEAC most a Dorogtól kapott ki, így továbbra sincs pontja, míg a Nyíregyháza Soroksáron győzött, és az élre állt. Megszerezte első győzelmét a Vasas, amely a Csákvárt 2–1-re győzte le a Fáy utcában. A Békéscsaba Ajkán diadalmaskodott, a Gyirmót pedig a Haladást verte meg hazai környezetben. A Kazincbarcika a hajrában megfogyatkozott Kaposváron, a 90. percben mégis egyenlíteni tudott Németh Tamás révén.

élő eredménykövetés labdarúgó NB II Vasas Szolnok Szentlőrinc Szeged

NB II: először vesztett pontokat a Loki, ismét nyert a Szpari

2020-08-09 19:40:11

A labdarúgó NB II 3. fordulójában a DVSC hiába vezetett sokáig a Siófok otthonában, csak 1–1-s döntetlenre volt képes, így már nem hibátlan. A másik debreceni csapat, a DEAC továbbra is pont nélkül áll, míg a Nyíregyháza Soroksáron győzött.

Soroksár Siófok Nyíregyháza NB II Dorog DVSC

Debrecenben tudott nyerni a Dorog

2020-08-07 14:07:01

A labdarúgó NB II 3. fordulójában az NB III-ból feljutó Debreceni EAC a Dorogot fogadta. Hiába szerezte meg a vezetést és első NB II-es gólját a DEAC, a dorogiak fordítani tudtak, és elvitték a 3 pontot a cívisvárosból.  

NB II Dorog DEAC 3. forduló

Otthon vesztett pontot a Haladás, újra győzött a Loki, a Szpari és az Ajka

2020-08-03 17:37:58

Már csak három csapat százszázalékos a labdarúgó NB II második fordulója után. Az élre a városi rangadót fölényesen megnyerő Loki ugrott, melyet a Kazincbarcika ellen második hazai meccsén is győztes Ajka követ, a harmadik helyet pedig az újonc Pécset verő Nyíregyháza foglalja el. A Haladás meglepetésre csak ikszelt a Szolnok ellen, és az ETO is döntetlenre végzett Győrben a Kaposvárral, akárcsak a Vasas a Békéscsabával. Két együttesnek nincs már csak pontja, a most felkerült DEAC-nak és a Budaörssel szemben Tatabányán alulmaradt Siófoknak.

élő eredménykövetés labdarúgó NB II Vasas Szpari Szombathelyi Haladás Szolnoki MÁV

Többnyire bekkelt, de így is nyert a Soroksár ellen a Dorog

2020-08-04 12:36:09

Noha a Soroksár végigtámadta a második félidőt, minden lehetőségét elpuskázta, így a Dorog egyetlen nagy helyzetét kihasználva 1–0-ra megnyerte idénybeli első bajnoki mérkőzését a labdarúgó NB II 2. fordulójában.

élő közvetítés labdarúgó NB II Soroksár Dorog 2. forduló

Egy góllal verte a Loki a Budaörsöt, nem bírt a Vasas a Barcikával

2020-07-30 13:16:56

A szombati, Kaposvár–Nyíregyháza mérkőzés (0–1) után vasárnap kilenc találkozót rendeztek a labdarúgó NB II első fordulójában. A Loki egy góllal verte meg a Budaörsöt, míg a Vasas hazai pályán nem bírt a Barcikával. A dél-alföldi rangadót a Békéscsaba nyerte meg a Szeged ellen. A Gyirmót Heffler Norbert triplájával győzte le a Csákvárt. A Haladás öt gólt szerezve ütötte ki a Siófokot, az újonc Pécs négyet vágott a Dorognak.

élő eredménykövetés labdarúgó NB II Vasas Szombathelyi Haladás Szolnoki MÁV Szolnok

Gólparádéval tért vissza a PMFC a másodosztályba

2020-07-30 12:18:31

A labdarúgó NB II nyitó fordulójában az NB III-ból feljutó Pécsi MFC a Dorogot látta vendégül. A találkozó nem is alakulhatott volna jobban a visszatérő Pécs számára, hiszen már a 12. percben vezetést szerzett Rácz László révén. Ezt pedig csak tovább növelték lelkes szurkolóik előtt.

labdarúgó NB II Pécs PMFC NB II Dorog

Felkészülés: ötgólos Vasas-főpróba; Radó debütált

2020-07-26 22:44:50

Vasárnap több másod- és harmadosztályú csapat is főpróbát tartott a jövő heti bajnoki rajt előtt.

felkészülési mérkőzés felkészülés Vasas Radó Adrás Nyíregyháza NB II