Találatok a Deontay Wilder címkére

Találatok száma: 47

Ökölvívás: decemberben lehet a harmadik Fury–Wilder mérkőzés

2020-07-01 20:50:29

Az év utolsó hónapjában rendezhetik meg a profi nehézsúlyú világbajnok Tyson Fury és Deontay Wilder újabb összecsapását a Bokszvilágtanács (WBC) övéért.

ökölvívás profi boksz boksz Tyson Fury Deontay Wilder

Profi ökölvívás: Kínában lehet a harmadik Fury–Wilder csata

2020-05-24 22:06:17

Kínában rendezhetik meg a profi nehézsúlyú bokszvilágbajnok Tyson Fury és az általa detronizált világelső, Deontay Wilder újabb mérkőzését a Bokszvilágtanács (WBC) övéért.

ökölvívás profi ökölvívás profi boksz Tyson Fury Deontay Wilder

Ökölvívás: az év végén jöhet a harmadik Fury–Wilder meccs

2020-04-29 19:35:48

Október 3-a helyett valamikor az év utolsó két hónapjában csaphat össze a ringben egymással harmadik alkalommal is a Boksz Világtanács (WBC) brit nehézsúlyú világbajnoka, Tyson Fury és az amerikai Deontay Wilder a londoni Daily Mirror közlése szerint.

Tyson Fury Deontay Wilder

Ökölvívás: októberben csaphat össze ismét Wilder és Fury

2020-03-26 13:47:29

A promóter Frank Warren szerint októberben bokszolhat harmadszor egymás ellen a világbajnok Tyson Fury, illetve Deontay Wilder.

Tyson Fury Deontay Wilder

Profi boksz: „Ez is megmutatja, mekkora nagy barom Wilder”

2020-02-27 09:14:24

Deontay Wilder és Tyson Fury neve után Mark Brelandé a harmadik, ami mindig előkerül a február 22-én lejátszott nehézsúlyú WBC-címmeccs kapcsán. A korábbi váltósúlyú bajnok és jelenleg Wilder mellett edzőként dolgozó szakember a hetedik menetben megelégelte, hogy az amerikai ökölvívó számolatlanul kapja a pofonokat és jelentős visszatámadásra nem képes, s a csapat többi tagjának eltérő véleménye ellenére bedobta a törölközőt.

profi ökölvívás profi boksz Tyson Fury Dillian Whyte Deontay Wilder

450 grammal született, de volt 150 kilós is – a hihetetlen Fury-sztori

2020-02-26 09:01:00

A Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka, Tyson Fury (30–0–1, 21 KO) nem akármilyen utat bejárva foglalta el másodszor is a nehézsúly trónját az amerikai Deontay Wilder legyőzésével. 1988-ban koraszülöttként, 450 gramm súllyal jött a világra, az orvosok nem sok esélyt adtak neki a túlélésre... Ahogy arra sem volt sok esélye a hangzatos sikerektől mentes amatőr pályafutását követően, hogy a profik között igazán nagyot alkosson. Az első profi meccsén a magyar Gyöngyösi Bélát megverő brit azonban rácáfolt a várakozásokra, 2015-ben a királykategória akkori egyeduralkodóját, az ukrán Vladimir Klicskót is legyőzte. Utána viszont több mint két évre felhagyott a bunyóval, elhízott, 150 kilogramm fölé ment a súlya, de onnan is megtalálta a visszautat a csúcsra...

ökölvívás Tyson Fury S. Kovács Ádám Deontay Wilder Conor McGregor Anthony Joshua

Profi boksz: Wilder a jelmezére fogta a vereségét

2020-02-25 10:18:40

Elképesztő magyarázattal szolgált hét végi vereségéről Deontay Wilder amerikai ökölvívó, aki Las Vegasban kétszer is padlót fogott, majd a hetedik menetben T. K. O.-vereséget szenvedett az angol Tyson Furytól, és ezzel elbukta veretlen mérlegét és a WBC-világbajnoki övét.

profi ökölvívás profi boksz WBC Tyson Fury Deontay Wilder Andre Ward

Ökölvívás: bizarr felvételek; lenyalta a vért ellenfeléről Fury?

2020-02-23 21:18:41

Bizarr felvételek kerültek elő a Tyson Fury győzelmével záruló nehézsúlyú világbajnoki ökölvívó-mérkőzésről. A brit bokszoló a képek tanulsága szerint lenyalta a vért amerikai ellenfeléről, Deontay Wilderről. Az összecsapást technikai KO-val nyerte a hetedik menetben a „Gypsy King”.

ökölvívás nehézsúly Tyson Fury Deontay Wilder

Profi boksz: Csak a dagadt hasam és a kopasz fejem látják – Fury

2020-02-23 11:11:08

A vasárnap hajnalban Deontay Wildert simán legyőző Tyson Fury úgy véli, már csupán egy Anthony Joshua elleni mérkőzés hiányzik a karrierjéből.

profi ökölvívás profi boksz Tyson Fury Deontay Wilder Anthony Joshua

Profi boksz: elképesztő show, így vonult be Fury és Wilder – videó

2020-02-23 10:10:32

Mint arról beszámoltunk, magyar idő szerint vasárnap hajnalban ismét összecsapott egymással a Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka, az amerikai Deontay Wilder és kihívója, a brit Tyson Fury. A mérkőzés végén Fury örülhetett: a „Gypsy King” a hetedik menetben technikai KO-val nyert, ezzel elvette Wilder veretlenségét. Az összecsapást nem mindennapi show előzte meg, érdemes megtekinteni a két sportoló különleges bevonulását.

ökölvívás profi ökölvívás profi boksz Tyson Fury Deontay Wilder

Profi boksz: Fury énekelve ünnepelt Wilder legyőzése után – videó

2020-02-23 08:33:00

Mint arról beszámoltunk, magyar idő szerint vasárnap hajnalban ismét összecsapott egymással a Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka, az amerikai Deontay Wilder és kihívója, a brit Tyson Fury. A mérkőzés végén Fury örülhetett: a „Gypsy King” a hetedik menetben technikai KO-val nyert, ezzel elvette Wilder veretlenségét – majd még a ringben sportszerűen gratulált ellenfelének, és énekelve ünnepelt.

ökölvívás profi ökölvívás profi boksz Tyson Fury Deontay Wilder

Profi boksz: Fury oktatott, és elvette Wilder veretlenségét

2020-02-23 06:33:40

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban ismét összecsapott egymással a Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka, az amerikai Deontay Wilder és kihívója, a brit Tyson Fury. A mérkőzés végén Fury örülhetett: a „Gypsy King” a hetedik menetben technikai KO-val nyert, ezzel elvette Wilder veretlenségét.

ökölvívás profi boksz Tyson Fury Deontay Wilder

Profi boksz: leveri vagy leverik – Wilder és Fury is kiütné a másikat

2020-02-21 20:28:14

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban ismét találkozik egymással a Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka, az amerikai Deontay Wilder és kihívója, a brit Tyson Fury. Nem mindennapi csata várható a Las Vegas-i MGM Arénában.

ökölvívás profi boksz Tyson Fury Deontay Wilder

Profi boksz: nem lesz face-off a Wilder–Fury II mérlegelésén

2020-02-21 17:55:40

Szerdán került sor Las Vegasban a szombat éjszakai Deontay Wilder–Tyson Fury nehézsúlyú világbajnoki címmérkőzés utolsó sajtótájékoztatójára, amely lökdösődésbe torkollott.

profi ökölvívás profi boksz Tyson Fury Deontay Wilder

Profi boksz: Fury kiütést és alvást ígér Wildernek

2020-01-14 13:09:09

A brit Tyson Fury azt ígérte februári ellenfelének, az amerikai Deontay Wildernek, hogy kiüti őt a Las Vegas-i ökölvívógálán.

profi boksz Tyson Fury Deontay Wilder

Profi boksz: Wildernek egy villanás kellett, kiütötte Ortizt

2019-11-24 06:36:20

Deontay Wilder megvédte világbajnoki címét, miután magyar idő szerint vasárnap hajnalban a hetedik menetben kiütötte Luis Ortizt a kettejük összecsapásán.

ökölvívás profi ökölvívás Luis Ortiz Deontay Wilder

Profi ökölvívás: kiütésre fel! Jön Wilder és Ortiz visszavágója

2019-11-22 14:37:20

Az amerikai Deontay Wilder, a Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka másodszor csap össze a kubai Luis Ortizzal a vb-övért. Az első meccset Wilder technikai KO-val nyerte meg, s noha ő az esélyes, a visszavágó nem lefutott.

ökölvívás profi ökölvívás Luis Ortiz Deontay Wilder

Boksz: februárban csap össze egymással ismét Wilder és Fury

2019-07-08 10:45:27

Február 22-én mérkőzik meg egymással ismét a két nehézsúlyú ökölvívó, Tyson Fury és Deontay Wilder.

profi ökölvívás profi boksz Tyson Fury Deontay Wilder

Videó: az első menetben kiütötte ellenfelét Deontay Wilder

2019-05-19 12:32:14

A legutóbbi, sokak számára emlékezetes, Tyson Fury elleni, döntetlennel záruló decemberi mérkőzését követően szombat éjszaka húzott ismét kesztyűt a WBC nehézsúlyú világelső Deontay Wilder, az amerikai bunyósra honfitársa, Dominic Breazeale várt a brooklyni Barclays Centerben felállított szorítóban.

ökölvívás videó profi boksz kiütés KO Dominic Breazeale

Ökölvívás: májusban védheti meg címét Deontay Wilder

2019-03-20 09:22:49

Májusban lép legközelebb kötelek közé Deontay Wilder, a Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka, aki a szintén amerikai Dominic Breazeale ellen teszi kockára az övét.

ökölvívás profi boksz Deontay Wilder