Találatok a darts csapat-vb címkére

Találatok száma: 33

Darts: a mieink megnyerték a virtuális csapat-világbajnokságot!

2020-04-08 01:41:29

Bár a darts épp az a sportág, amelyet úgy is lehet űzni, hogy nem találkoznak az ellenfelek, vagyis megfelelő technikai feltételek esetén játszható karantén idején is, amire egyre többen jönnek rá, így egyre több és egyre színvonalasabb meccseket látni az interneten, az utóbbi napokban egy szavazásos játék hozta lázba a rajongókat, nyugodtan írhatjuk, hogy világszerte. A több mint 170 000 követővel bíró Darts News elnevezésű facebookos oldal ugyanis a közönséget megszavaztatva játszotta le a nem hivatalos csapat-világbajnokságot, a World Cup of Dartsot (az igazi idén június 18. és 21. között lesz, ha lesz). Nos, megnyertük! Igen, mi, magyarok.

szavazás darts csapat-vb darts Székely Pál

Darts: Skócia először nyerte meg a csapat-világbajnokságot

2019-06-09 22:17:02

Skócia nyerte meg a PDC darts csapat-világbajnokságot, miután a hamburgi döntőben vasárnap este legyőzte az esélyes Hollandiát az elődöntőben kiejtő Írország párosát. Gary Anderson és Peter Wright két elvesztett döntő után harmadszorra járt sikerrel a fináléban.

darts csapat-vb darts Peter Wright Gary Anderson

Darts: Van Gerwen kikapott, de Hollandia továbbjutott

2019-06-09 16:48:34

Michael van Gerwen egyesben elszenvedett veresége is belefért Hollandiának Kanada ellen a dartsosok csapat-világbajnokságának vasárnap délutáni negyeddöntőjében, Jermaine Wattimena ugyanis döntő szettre mentette az összecsapást, párosban pedig nem ismert kegyelmet az európai duó. Japán és Írország először jutott elődöntőbe, Skócia pedig esélyt teremtett arra, hogy harmadszor is bejusson a fináléba.

darts csapat-vb darts Peter Wright PDC Michael van Gerwen Jermaine Wattimena

Darts: sporttörténelmi esemény, magyar hölgy a PDC színpadán

2019-06-09 13:04:16

Sportágtörténelmi jelentőségű hírről számolt be szombaton a dartssport első számú szervezete, a PDC a hivatalos közösségi csatornáin a Hamburgban zajló csapat-világbajnokság kapcsán: a vajdasági magyar Bata-Bogdanov Daniella az első nő, aki hivatalos személyként a PDC nagyszínpadán dolgozik.

darts csapat-vb darts PDC Bata-Bogdanov Daniella

Darts csapat-vb: nagy meglepetésre búcsúzott az 1. kiemelt Anglia

2019-06-08 16:08:34

A Gary Andersonnal és Peter Wrighttal felálló skót válogatott 2–0-ra legyőzte Svédországot a hamburgi dartsosok csapat-világbajnokságának második fordulójában, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. Nagy meglepetésre az első kiemelt Anglia búcsúzott, a címvédő Hollandia tette teljessé a negyeddöntő mezőnyét.

Rob Cross Peter Wright Michael van Gerwen Michael Smith Gary Anderson Simon Whitlock

Darts: csak egy leget nyertünk a németek ellen a csapat-vb-n

2019-06-06 19:43:57

A Végső János és Székely Pál alkotta magyar válogatott 5–1-re kikapott Németországtól a hamburgi darts csapat-világbajnokság első fordulójában. A mieink a játéknap leggyengébb átlagával, 73.9-cel zártak, a házigazda németek 87.1-gyel.

darts csapat-vb darts Végső János Székely Pál Magyarország

Darts: csütörtöktől vasárnapig csapat-világbajnokság, magyarokkal

2019-06-05 23:37:41

Mindig különleges, amikor egy egyéni sportág legjobbjai csapatversenyt vívnak, így van ez dartsban is, ahol csütörtökön kezdődik a nem hivatalos csapat-világbajnokság, a World Cup of Darts. Méghozzá négyévnyi frankfurti kitérőt követően után újra Hamburgban, ezúttal a 16 000 nézőt befogadni képes Barclaycard Arenában.

magyar dartsválogatott darts csapat-vb darts Végső János Székely Pál

Darts: a német örül, hogy az izgulós magyarok ellen kezdenek

2019-06-04 17:36:21

Örül a magyarok elleni kezdésnek a hét végi csapat-világbajnokság előtt Max Hopp, a német dartscsapat egyik tagja. Hopp és társa, Martin Schindler hazai pályán, Hamburgban lép színpadra a csütörtökön kezdődő, vasárnapig tartó eseményen, amelynek első fordulójában a Székely Pál, Végső János duóval csap össze.

darts csapat-vb darts Végső János Székely Pál Raymond van Barneveld Max Hopp

Darts: sorsoltak a vb-n, a németeket kapta a magyar duó

2019-05-16 19:03:31

Kisorsolták a június eleji darts csapat-világbajnokság (PDC World Cup of Darts) 1. fordulójának párosítását. A Székely „Penge” Pál és Végső János alkotta magyar csapat a Max Hopp, Martin Schindler német kettőssel mérkőzik meg a legjobb 16 közé kerülésért. A továbbjutó a Belgium–Hongkong párharc győztesével találkozik a második fordulóban.

darts Végső János Székely Pál darts csapat-vb

Darts: teljes a vb mezőnye – velük találkozhatnak Székelyék

2019-05-13 16:46:24

Teljessé vált a június eleji darts csapat-világbajnokság (PDC World Cup of Darts) mezőnye – eldőlt, hogy Raymond van Barneveld nem védi meg a címét Hollandiával, mivel Jermaine Wattimena kvalifikálta magát. Az ok egyszerű: Van Barneveld csak 30. a világranglistán, honfitársa pedig hat hellyel megelőzi, így ő léphet táblához Hamburgban Michael van Gerwen oldalán.

Max Hopp Székely Pál Végső János darts darts csapat-vb

Darts: Végső lesz Székely társa a magyar párosban a csapat-vb-n

2019-04-25 20:46:52

Az elmúlt hétvégén rendezték a júniusi darts csapat-világbajnokság magyarországi selejtezőtornáját, amelyet Végső János nyert meg, így – a már korábban kvalifikáló – Székely „Penge” Pállal együtt alkothatja majd a magyar csapatot a hamburgi viadalon.

darts csapat-vb darts Végső János Székely Pál

Darts: már csak egy hely kiadó a magyar párosban a csapat-vb-n

2019-04-01 23:30:02

Sok ország nyilvánosságra hozta már, kiket indít az idei PDC World Cup of Dartson, és most részben mi is: válogatottunk egyik tagja a Professional Darts Corporation (PDC) világranglistájára felkerülő Székely Pál lesz, párja pedig a magyarországi selejtező végső győztese.

darts csapat-vb darts Székely Pál

Darts: ez a 32 ország indulhat a csapat-világbajnokságon

2019-03-29 17:24:32

A PDC szervezet közzétette, mely 32 ország indíthat párost a június 6. és 9. között megrendezendő csapat-világbajnokságon, a 9. World Cup of Dartson. Az eseményre évek óta visszatérő Magyarország duója ezúttal sem hiányozhat.

darts csapat-vb darts PDC

Darts: Hollandia megvédte a címét a csapat-vb-n

2018-06-03 23:46:31

A Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld holland páros megvédte a címét a darts csapat-világbajnokságon, mivel a fináléban 3:1-re legyőzte a Peter Wright, Gary Anderson skót duót.

darts csapat-vb darts Raymond van Barneveld Peter Wright Michael van Gerwen Gary Anderson

Darts: CR és Marcelo gólörömét másolták a németek

2018-06-02 22:52:15

A német válogatott szombat este már a negyeddöntőbe jutott a darts csapat-világbajnokságon, ám a Max Hopp, Martin Schindler duóról nem csak 180-jaik miatt beszélnek a szurkolók. A német páros ugyanis a Real Madrid klasszisainak, Marcelónak és Cristiano Ronaldónak a gólörömét másolta a meccsük megnyerését követően.

videó vicces gólöröm darts csapat-vb darts Max Hopp

Darts: Dél-Afrikával játszunk a csapat-vb első körében

2018-05-17 17:50:48

A Bezzeg Nándor, Alexits Tamás összeállítású magyar válogatott Dél-Afrikát kapta a PDC darts csapat-világbajnokság első körének csütörtöki sorsolásán.

darts csapat-vb darts Magyarország Bezzeg Nándor Alexits Tamás

Darts: a PL egyik elődöntőse nem lesz ott a csapat-vb-n

2018-05-15 11:04:45

A PDC hétfőn a hivatalos honlapján közzétette a frankfurti darts csapat-világbajnokságon részt vevő nemzetek összeállításait. A címvédő hollandokat ezúttal is a világelső Michael van Gerwen és Raymond van Barneveld, míg a skótokat Gary Anderson és Peter Wright képviseli.

darts csapat-vb darts Skócia Magyarország Hollandia Bezzeg Nándor

Darts csapat-vb: Van Barneveld kikapott, de belefért

2017-06-04 08:35:36

Raymond van Barneveld kikapott Larry Butlertől, ám a hollandok 2:1-re így is legyőzték az Egyesült Államok duóját a Frankfurtban zajló darts csapat-világbajnokság nyolcaddöntőjében.

Raymond van Barneveld darts darts csapat-vb

Darts csapat-vb: nem jött a tömeg, kikaptunk Kanadától

2017-06-02 21:06:17

Az első fordulóban búcsúzott Magyarország a darts csapat-világbajnokságon Frankfurtban, miután a Mester Zoltán, Végső János 5:2-re kikapott Kanadától.

darts csapat-vb darts Végső János Mester Zoltán John Part John Norman

Darts csapat-vb: a háromszoros világbajnok is a magyar kettős ellen

2017-05-23 16:29:51

A háromszoros világbajnok John Parttal felálló Kanadával játszik a magyar válogatott a Frankfurtban a június 1. és 4. közötti darts csapat-világbajnokságon – derült ki a keddi sorsoláson.

darts csapat-vb darts Végső János Phil Taylor Mester Zoltán John Part