Találatok a Daniella Semaan címkére

Találatok száma: 12

Képek: közös öröm, a Fabregas família Messiékkel ünnepelt

2019-03-25 21:06:43

Vasárnap Barcelonában megkeresztelték Cesc Fabregas gyermekeit, Liát, Caprit és Leonardót, az eseményre természetesen a Monaco középpályásával közeli barátságot ápoló Lionel Messi családja is hivatalos volt. A két futballista felesége is jóban van egymással, így nem is lehetett kérdés, hogy a legutóbbi válogatott meccsén szeméremcsont-sérülést szenvedő argentin támadó az elegáns öltönyben feszítő kisfiaival együtt ott lesz az eseményen. Sőt, Messi feleségének, Antonella Roccuzzónak kiemelt szerepe volt, ő lett ugyanis Fabregasék legkisebb gyermeke, a 2017-ben született Leonardo keresztanyja.

kép Lionel Messi Daniella Semaan Cesc Fabregas Antonella Roccuzzo

Irány London? Fabregas szerelme elbúcsúzott Messi Antonellájától

2014-06-10 16:54:33

Cesc Fabregas átigazolásával egyre többet foglalkoznak Barcelonában. Nem ok nélkül, most a középpályás szerelme, Daniella Semaan is elköszönt legjobb barátnőjétől – Lionel Messi kedvesétől –, Antonella Rocuzzótól.

Lionel Messi Daniella Semaan Cesc Fabregas Barcelona Antonella Roccuzzo

Cesc barátnője képsorozattal köszönti Messi Antonelláját – videó

2014-02-28 17:22:19

Szerdán, február 26-án ünnepelte 26. születésnapját Antonella Roccuzzo, Messi párja, egyben kisfiuk, Thiago anyja. Elsőként természetesen maga Leo köszöntötte a világhálón, de nem sokkal később újabb köszöntőt is kapott a hölgy...

sztárpár Lionel Messi Daniella Semaan Cesc Fabregas Antonella Roccuzzo

Fabregas megmutatta kislánya első lépéseit – videó

2014-01-29 10:36:19

Az nem is vitás, hogy Cesc Fabregas és barátnője, Daniella Semaan igen élénken használja a közösségi oldalakat, és bizony rendkívül sok anyaggal látják el a rajongókat.

sztárpár sztárcsemete Daniella Semaan Cesc Fabregas

Fabregas és Messi barátnőjének csajos bulija Londonban – képek

2014-01-18 13:32:53

Daniella Semaan, akiről nemrég azt a hírt adtuk, hogy talán újra terhes barátjától, Cesc Fabregastól, újra Londonban van. Abban a városban, ahol megismerkedett a Barcelona játékosával. De nem egyedül, hanem többek között Antonella Roccuzzo társaságában jár ott, aki meg Lionel Messi párja.

sztárpár Daniella Semaan Antonella Roccuzzo

Lehet, hogy Cesc Fabregas hamarosan újra apa lesz?

2014-01-16 15:43:39

Az utóbbi napokban Spanyolországban arról pusmognak, hogy Cesc Fabregas barátnője, egyben gyermeke anyja, Daniella Semaan újra terhes.

sztárpár sztárcsemete Daniella Semaan Cesc Fabregas

Fabregas barátnője videóval köszönti párját az új évben - videó

2014-01-02 12:11:37

Daniella Semaan, Cesc Fabregas tavaly született gyermekének anyja egy videót tett közzé az egyik közösségi oldalon, amelyben az év legjobb fotóiból válogatott. A videó címe is árulkodó: „Veled a paradicsomban érzem magam.”

sztárpár Daniella Semaan Cesc Fabregas

Messi, Alves, Fabregas barátnője a Barca VIP-szektorában - képek

2013-11-08 12:39:00

Valóságos feleség- és barátnőáradat volt a Barcelona–Milan Bajnokok Ligája-meccsen. Ott volt Antonella, Leo Messi barátnője, Daniella, akiért Cesc Fabregas szíve dobog, és együtt nézték a meccset Thaissával, akihez Dani Alvest fűzik gyengéd érzelmek, valamint egy közös barátnőjük, Marianne. Thaissa teleregényekben szokott szerepelni, és éppen Barcelonában járt. Thaissa azonban Neymar barátnőjével is jóban van, és hivatalos volt a brazil futballista legutóbbi szülinapi bulijára is. Az persze, hogy feltűntek a lányok a VIP-szektorban, sokak fantáziáját megmozgatta, és a helyszínen is számosan keresték a társaságukat.

sztárpár Thaissa Lionel Messi Daniella Semaan Daniel Alves Barcelona

A játékfüggő Fabregas (re)habfürdőzéséről Daniella jelentett

2013-10-04 18:31:16

A sztárfutballisták élete bizony nem könnyű: edzések, meccsek, eredménykényszer, folyamatos nyomás, nettó nulla magánélet. A testi, szellemi és lelki kiegyensúlyozottság érdekében olykor kompenzálni kell.

Barcelona Daniella Semaan Cesc Fabregas Celtic Bajnokok Ligája

Fabregas és Messi barátnői újra formában Ibizán – képek

2013-07-05 09:24:39

Cesc Fabregas – hol másutt? – Ibizán tölti a szabadságát a Konföderációs Kupa után, és vele tartott gyermekének anyja, Daniella Semaan is. A 38 éves hölgy már most remek formában van, alig három hónappal a szülés után. Baráti társaságban a tengerparton amúgy is jól telik az idő, és a formás Daniella mintás bikinije jól „ment" Cesc meghatározhatatlan stílusú fürdő(rövid)nadrágjához. A pár mellett meglátták a fényképészek Lionel Messi asszonyát is. A karcsú Antonella – amíg Leo haknizik – elválaszthatatlan barátnője, Daniella (és Cesc) társaságában pihent.

sztárpár Lionel Messi Daniella Semaan Cesc Fabregas Antonella Roccuzzo

Fabregas apa lett a PSG elleni BL-meccs alatt

2013-04-11 16:56:22

Dupla öröm érte szerda este Cesc Fábregast: a Barcelona futballistája a BL-továbbjutás mellett első gyermeke, Lia is.

sztárcsemete Daniella Semaan Cesc Fábregas

Messi és Fabregas barátnője együtt vásárolgattak Londonban - képek

2013-02-09 14:22:27

Az FC Barcelona két ászának barátnője (mivel hivatalosan nem házaspárok) azzal örvendeztette meg a rajongókat, hogy közös képet tett közzé egy közösségi oldalon. Fabregas párja, Daniella Semaan és Messi párja, Antonella Roccuzzo vidáman mosolyog a kamerába. Képaláírást is mellékeltek: „Londonban Antóval.” Vagyis néhány napot Londonban töltöttek, amíg párjuk a válogatottnál teljesítette a kötelességét.

Lionel Messi Daniella Semaan Cesc Fabregas Antonella Roccuzzo