Találatok a CSZKA Moszkva címkére

Találatok száma: 385

El: Bizonyítanom kell Rossinak, hogy tényleg jó formában vagyok – Dibusz

2019-11-08 01:51:30

Az idegenbeli siker után a Ferencváros a Groupama Arénában gól nélküli döntetlent játszott a CSZKA Moszkvával az Európa-liga H-csoportjának 4. fordulójában. A találkozó után Botka Endrével és Dibusz Dénessel beszélgetett az NSO Tv stábja.

videó NSO Tv Fradi Ferencváros FTC Európa-liga

El: varázslatos Akinfejev; balszerencsés CSZKA; mit sem érő első pont – lapszemle

2019-11-08 08:26:12

Az orosz sajtó egy része örül, hogy a CSZKA végre pontot szerzett az Európa-liga 2019–2020-as kiírásában, a többség azonban megjegyzi, a budapesti döntetlen sem ér sokat a moszkvai csapatnak, amelynek „csak matematikai és hihetetlen körülmények között" lehet esélye az egyenes kieséses szakaszba jutni. Míg a moszkvai meccs után többen szidták, ezúttal mindenhol elismerően beszélnek a rutinos kapus, Igor Akinfejev teljesítményéről (több helyen a ferencvárosi Dibusz Dénes védéseit is megemlítik), miközben bűnbaknak leginkább a hosszú hetek óta gólképtelen, a Groupama Arénában is több helyzetet elpuskázó Fjodor Csalovot kiáltják ki.

Viktar Hancsarenka Szerhij Rebrov Ferencváros FTC Európa-liga El-csoportkör

El: a CSZKA-edző szerint a Fradi-szurkolók is „tehetnek” arról, hogy nem rúgtak gólt

2019-11-08 00:54:29

Az idegenbeli siker után a Ferencváros a Groupama Arénában gól nélküli döntetlent játszott a CSZKA Moszkvával az Európa-liga H-csoportjának 4. fordulójában. A találkozó utáni sajtótájékoztatón így értékeltek a vezetőedzők.

Viktar Hancsarenka Szerhij Rebrov Fradi Ferencváros FTC Európa-liga

Kép: Szijjártó Puskás-mezzel mondott köszönetet Akinfejevnek

2019-11-08 00:52:33

Igor Akinfejev, a CSZKA Moszkva kapusa alig egy hete dedikált mezt ajándékozott Szijjártó Péternek születésnapja alkalmából. A csütörtöki Ferencváros–CSZKA Moszkva Európa-liga-csoportmeccs után a külügyminiszter egy Puskás-mezzel mondott köszönetet a 111-szeres orosz válogatott futballistának, aki ezúttal ifjabb Szijjártó Péternek adta oda a mezét.

Szijjártó Péter Igor Akinfejev Fradi Ferencváros FTC Európa-liga

El: óriási élőkép, Rossi a lelátón, Tokmac Nguen a kapuban – galéria

2019-11-08 00:36:05

Mint ismert, a Ferencváros hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a CSZKA Moszkvával a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 4. fordulójában. A találkozót óriási élőkép vezette fel, kilátogatott Marco Rossi szövetségi kapitány is, de a labdával ellentétben csak Tokmac Nguen került a kapuba.

Tokmac Nguen Marco Rossi Fradi Ferencváros FTC Európa-liga

El: a Ferencváros döntetlenre végzett a CSZKA Moszkvával

2019-11-07 22:24:16

Az idegenbeli siker után a Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott az eddig pont nélkül álló vendégével, az orosz CSZKA Moszkvával a labdarúgó Európa-liga csütörtöki játéknapján, és továbbra is a H-csoport 3. helyén áll. A másik mérkőzésen az éllovas Espanyol a 35. perctől kettős emberelőnyben játszott a Ludogorec ellen, ennek megfelelően nagy verést mért bolgár vendégére (6–0).

Ludogorec Fradi Ferencváros FTC Európa-liga Espanyol

El: szurkolói összecsapások és előállítások az FTC–CSZKA előtt

2019-11-07 21:13:28

Több embert előállított a rendőrség azt követően, hogy összecsaptak a magyar és az orosz szurkolók a Ferencváros–CSZKA Moszkva Európa-liga-mérkőzés előtt.

szurkolói rendbontás Ferencváros FTC Európa-liga CSZKA Moszkva

Idehaza sem kapott ki a Ferencváros a CSZKA Moszkvától

2019-11-07 20:34:59

Az idegenbeli siker után a Ferencvárosban a Groupama Arénában gól nélküli döntetlent játszott a CSZKA Moszkvával az Európa-liga H-csoportjának 4. fordulójában. A csoport másik mérkőzésén az Espanyol odahaza hat gólt rúgott a Ludogorecnek!

onlive! közvetítés Ludogorec H-csoport Fradi Ferencváros

El: egy változás az FTC-ben Moszkvához képest – kezdők

2019-11-07 19:46:16

A sérült Sigér Dávid helyett Michal Skvarka kezd a Ferencvárosban a CSZKA Moszkva elleni Európa-liga-csoportmérkőzésen. Ez az egyetlen változás Szerhij Rebrov csapatában a két héttel ezelőtti, moszkvai mérkőzéshez képest. A találkozó 21 órakor kezdődik a Groupama Arénában.

kezdőcsapatok Michal Skvarka Ferencváros FTC Európa-liga El-csoportkör

El: egyéves kihagyás után a csapattal tartott, de játszani most sem fog a CSZKA sztárja

2019-11-07 18:24:04

Alan Dzagojev ugyan elutazott Budapestre, de térdsérülése miatt még nem léphet pályára a Groupama Arénában – erősítette meg a CSZKA Moszkva fehérorosz edzője, Viktar Hancsarenka (oroszosan Viktor Goncsarenko).

CSZKA Moszkva Alan Dzagojev

El: Ne tegyünk úgy, mintha a CSZKA rossz csapat lenne – Rebrov

2019-11-06 17:10:56

Megtartotta a Ferencváros a CSZKA Moszkva elleni Európa-liga-csoportmérkőzés előtti sajtótájékoztatóját: Szerhij Rebrov vezetőedző és Isael válaszolt az újságírók kérdéseire.

Szerhij Rebrov Isael Ferencváros FTC Európa-liga El-csoportkör

El: régi ismerős fújja a sípot az FTC–CSZKA meccsen

2019-11-04 17:33:17

Az északmacedón Alekszandar Sztavrev vezeti csütörtökön az FTC és a CSZKA Moszkva Európa-liga-mérkőzését.

bíróküldés Ferencváros FTC Európa-liga El-csoportkör CSZKA Moszkva

El: hogyan végződik a Ferencváros–CSZKA meccs?

2019-11-01 14:42:16

Jövő csütörtökön már a negyedik fordulót rendezik meg a labdarúgó Európa-liga csoportkörében, a Ferencváros ezúttal a CSZKA Moszkvát fogadja. A magyar bajnok Oroszországban Varga Roland kései góljával nyerni tudott, ön szerint most jön az újabb bravúr?

szavazás all-in Fradi Ferencváros FTC Európa-liga

El: Megalázott CSZKA; szégyenletes kudarc; remekül cserélő Rebrov – lapszemle

2019-10-25 09:02:54

Az orosz újságok a moszkvaiak pocsék helyzetkihasználását és a rutinos kapust, Igor Akinfejevet hibáztatják a CSZKA Moszkva Ferencvárostól elszenvedett vereségéért. Több lap is kiemeli, az orosz klubok e heti kudarcainak komoly következménye lehet a 2021–2022-es európai kupaidényre nézve; miközben szinte biztosra veszik, a CSZKA számára a csoportkör jelenti a végállomást az Európa-liga jelenlegi kiírásában.

Szerhij Rebrov Ferencváros FTC Európa-liga El-csoportkör CSZKA Moszkva

El: a 3. forduló eredményei és a tabellák egy helyen

2019-10-24 18:13:38

Csütörtökön a harmadik fordulóval folytatódott a labdarúgó Európa-liga küzdelemsorozata. Fussa át mind a 12 csoport 24 meccsének összes eredményeit, tekintse át a tabellákat.

élő eredménykövetés Fradi Ferencváros FTC Európa-liga El

El: masszív moszkvai élőkép, Varga R. csókja – képgaléria

2019-10-24 23:37:53

A Varga Roland hajrában szerzett góljával a Ferencváros Moszkvában 1–0-ra legyőzte a CSZKA-t az Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában. Tekintse meg a találkozóról készült legjobb képeinkből álló galériát!

Varga Roland Fradi Ferencváros FTC Európa-liga El

El: Még most is kiráz a hideg; csak arra figyeltem, ne hibázzak – Varga R.

2019-10-24 22:37:21

A Varga Roland hajrában szerzett góljával a Ferencváros Moszkvában 1–0-ra legyőzte a CSZKA-t az Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában. A válogatott szélső a lefújást követően elmondta, csak arra koncentrált a gólja előtt, hogy ne hibázzon, illetve beszélt a mellőzöttségéről is.

Varga Roland Fradi Ferencváros FTC Európa-liga El

El: Nem baj, hogy nem unatkoztam, hűvös volt… – Dibusz

2019-10-24 21:03:01

A Varga Roland hajrában szerzett góljával a Ferencváros Moszkvában 1–0-ra legyőzte a CSZKA-t az Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában. A találkozót követően Szerhij Rebrov, a zöld-fehérek vezetőedzője értékelte a mérkőzést, és beszélt a folytatásról is. A meccset közvetítő Sport TV kamerája előtt Dibusz Dénes is megszólalt.

magyar labdarúgás Ferencváros Európa-liga Dibusz Dénes CSZKA Moszkva