Találatok a Bragantino címkére

Találatok száma: 3

Videó: botrány - újabb lelátói zavargás Brazíliában

2014-02-07 14:21:39

Brazíliában, a paulista állami labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában a Bragantino 2–0-ra nyert a Corinthians ellen. A találkozón újabb lelátói zavargások törtek ki, a brazil rohamrendőrök gumibotokkal szorították vissza a hazaiakra támadó Bragantino-szurkolókat. Íme!

videó botrány Corinthians Brazília Bragantino

Brazília: Pato újra betalált, csodagól a túloldalon - videó

2013-02-25 07:37:53

Ötödik bajnokiján a második gólját szerezte meg az AC Milantól januárban a Corinthianshoz szerződött Alexandre Pato, akinek találata is segített együttesének a 2–2-es döntetlen elérésében a Bragantino otthonában. A pontszerzés végül Paolo Guerrerónak volt köszönhető, a Bayern München és a Hamburg korábbi perui támadója a 96. percben értékesített büntetőt, beállítva a végeredményt. A nap gólját azonban az ellenfél szerezte, Leo Jaime különleges mozdulattal juttatta vezetéshez a Bragantinót.

paulista bajnokság Paolo Guerrero Leo Jaime Corinthians Brazília Bragantino

Videó: Neymar tétova büntetővel mentett pontot a Santosban

2013-01-28 11:05:47

A brazil Paulista állami labdarúgó-bajnokságban a Santos  idegenben 2–2-t játszott a Bragantinóval. A hazaiak a 91. percig vezettek 2–1-re, de akkor jött Neymar, és egy szokatlan nekifutással (vagy inkább nekitoporgással) belőtte az egyenlítést jelentő büntetőt.

videó-gól videó Santos Neymar Bragantino