Találatok a Benjamin Mendy címkére

Találatok száma: 6

Man. City: 52 millióért érkezik a Monaco játékosa – sajtóhír

2017-07-22 14:50:53

A BBC arról számolt be, hogy a Manchester City és az AS Monaco megegyezett egymással Benjamin Mendy átigazolása ügyében: az angol klub 52 millió fontot fizet a francia válogatott védőért.

nemzetközi átigazolás  francia átigazolás  angol átigazolás  Premier League  Monaco  Manchester City 

AS Monaco: oda a fél álomcsapat, mit lép a Hamuzsírkirály?

2017-07-21 09:39:48

Tart a fesztiválok dandárja, végre felértékelődik a tanári pálya, kezdődik a gyümölcsvita a lekvár- és a pálinkalobbi között, legszívesebben elutaznánk last minute-be, túl vagyunk minden idők legjobb alapozásán, és mint a bolond, dolgozunk, hogy majd kicsit pihenhessünk – azaz idén is elérkeztünk a nyári átigazolási idényhez. Szokásunk szerint az angolokkal kezdtük heti transzferkörsétánkat, az olaszokkal folytattuk, hogy Németországon át elérkezzünk a Ligue 1-be.

nyári transzfersorozat  Youri Tielemans  Thomas Lemar  Kamil Glik  Fabinho  Bernardo Silva 

Guardiola: dupla sztahanovista mozgalom indul!

2017-07-10 16:36:34

Tart a fesztiválok dandárja, végre felértékelődik a tanári pálya, kezdődik a gyümölcsvita a lekvár- és a pálinkalobbi között, mosolyogva nyitjuk fel a gázszámlás borítékot, legszívesebben elutaznánk last minutébe, túl vagyunk minden idők legjobb alapozásán, és mint a bolond, dolgozunk, hogy majd kicsit pihenhessünk – azaz idén is elérkeztünk a nyári átigazolási idényhez.

nyári transzfersorozat  nemzetközi átigazolás  angol átigazolás  Pep Guardiola  Manchester City  Kyle Walker 

Man. City: 40 millióért újabb Monaco-játékos érkezhet – sajtóhír

2017-06-01 12:44:56

A Sky Sports információi szerint a Manchester City közel áll ahhoz, hogy 40 millió fontért szerződtesse a Monaco futballistáját, Benjamin Mendyt.

nemzetközi átigazolás  francia átigazolás  angol átigazolás  Monaco  Manchester City  Benjamin Mendy 

Két balhátvéd 28 millióért, Falcao Sólyomból Bumeráng lett

2016-07-21 15:52:12

Itt a nyár, az izzadás, az üdülés és a pálinkafőzés ideje – ha szeretne verejték, idegenforgalmi és jövedéki adó nélkül is jól szórakozni, önt is várja a labdarúgó-topligák transzferidőszaka! Itt is folyik a lé, elküldenek embereket (és néha bennünket is) egzotikus éghajlatokra és tájakra, és igen egészségesen el lehet bódulni a köröttünk röpködő összegektől. Szokásunk szerint az angol, az olasz és a német után a francia topligával folytatjuk transzferológiai körsétánkat.

nyári transzfersorozat  nemzetközi átigazolások  francia átigazolások  PSG  Olympique Marseille  Olympique Lyon 

Ligue 1: az OM hosszabbított a PL-kiszemelt házi gólkirályával

2016-01-06 21:16:32

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique Marseille két kulcsemberével is szerződést hosszabbított.

Benjamin Mendy  Marseille  Michy Batshuayi  Tottenham  angol átigazolás  szerződéshosszabbítás