Találatok a Bekker Roland címkére

Találatok száma: 3

Magyar gól a Gladbachban – hiányposzton tűnt fel egy tehetség

2018-09-26 13:57:58

A Nemzeti Sport Online-on már beszámoltunk róla, hogy az U17-es válogatott Bekker Roland a Mol Vidi FC-től a német Mönchengladbachhoz szerződött. A héten már a románok elleni korosztályos Eb-selejtezőre készülő balhátvéd a Nemzeti Sport Online megkeresésére bővebben is beszélt a klubváltás hátteréről, a németországi körülményekről. Menedzsere, Schultz Levente szakmai szempontból értékelte a tehetséget.

légiósok U17 Schultz Levente Bekker Roland

Vidi: a Fraditól jött tehetség aláírt a Mönchengladbachhoz

2018-09-04 21:40:16

Májusban a Mol Vidi FC hivatalos honlapja alapján már megírtuk, hogy a klub U17-es válogatott tehetsége, Bekker Roland a német Bundesligában szereplő Borussia Mönchengladbach korosztályos csapatához utazott próbajátékra. A 2016–2017-es szezonban még a Ferencváros utánpótlásában futballozó balhátvéd kedden pedig már arról számolt be a közösségi oldalán, hogy profi szerződést kötött a német klubbal.

magyar átigazolás légiósok Mol Vidi FC Ferencváros Borussia Mönchengladbach Bekker Roland

Videoton: újabb fiatal szerepelt próbajátékon Németországban

2018-05-21 10:17:02

Novemberben Torvund Alexander vett részt próbajátékon a német Bundesligában szereplő Borussia Mönchengladbachnál, ezúttal pedig egy másik Videoton-játékos, a 16 esztendős Bekker Roland kapott meghívást a német csapattól.

Videoton NB I Bundesliga Borussia Mönchengladbach Bekker Roland