Találatok a Andrea Kobetic címkére

Találatok száma: 8

Női kézilabda: Andrea Kobetic mégis marad Siófokon?

2020-05-03 08:36:40

A Siófok női kézilabdacsapata tárgyal a horvát balátlövővel, Andrea Kobeticcsel, és nemcsak arról, hogy a pályán erősítse a csapatot, hanem a karrierje befejezése után is maradjon a menedzsmentben.

Siófok KC Fodor János Andrea Kobetic Siófok kézilabda kézilabda átigazolás női kézilabda

Női kézi: Kobetic akkor is visszavonul, ha BL-be jut a Siófok

2020-02-26 18:47:37

Andrea Kobetic, a Siófok KC női kézilabdacsapatának játékosa az M4 Sport Kézilabda Magazin című műsorának nyilatkozott. A 34 éves horvát balátlövő elárulta, tartja magát a korábbi elhatározásához, miszerint idén nyáron visszavonul a profi sporttól.

női kézilabda Siófok kézilabda Siófok KC Andrea Kobetic

Női kézi: Többet sohasem mondom, hogy az idény végén befejezem – Kobetic

2019-08-16 08:19:12

Miután megszerezte első nemzetközi trófeáját, az EHF-kupát, még egy évre aláírt Siófokra Andrea Kobetic, aki a magyar klub miatt másodszor halasztotta el visszavonulását.

női kézilabda kézilabda Siófok kézilabda Siófok KC Siófok Andrea Kobetic

Női kézi EHF-kupa: Vicces volt, hogy elsőre nem tudtam felemelni a trófeát – Nze Minko

2019-05-12 03:48:46

Megvan az első nemzetközi kupagyőzelme a Siófok női kézilabdacsapatának, s ezúttal – a két elvesztett Bajnokok Ligája-döntő után – Andrea Kobetic is ünnepelhetett. Tette mindezt az Esbjerg elleni EHF-kupa-döntő utáni, szurkolókkal közös fieszta közepette. Estelle Nze Minkónak egyébként kisebb gondja akadt, amikor csapatkapitányként fel kellett emelnie a győztesnek járó trófeát, Silje Solberg pedig csaknem sírt, hiszen sajnálta ikertestvérét, Sannát, aki a vesztes csapatban játszott. De ezen gyorsan túltette magát.

női kézilabda EHF-kupa Siófok KC Silje Solberg Estelle Nze Minko Esbjerg Andrea Kobetic

Női kézi NB I: a Siófok legyőzte az FTC-t, gyakorlatilag bajnok az ETO

2019-04-24 19:00:00

A Siófok 30–29-re legyőzte a Ferencvárost a női kézilabda NB I rangadóján, ezzel fájó pontokat rabolt el a zöld-fehér együttestől. Az FTC 2915 nap után kapott ki hazai pályán más magyar csapattól, mint a Győri ETO.

Siófok FTC kézilabda Andrea Kobetic női kézilabda női kézilabda NB I

Női kézi: négy kulcsjátékossal hosszabbított a Siófok

2019-04-06 18:03:50

A Siófok KC szerződést hosszabbított négy meghatározó játékosával: Andrea Kobetic, Silje Solberg, Simone Böhme és Camille Aoustin a következő idényben is a Balaton partján kézilabdázik, továbbá marad a szakmai stábban Tor Odvar Moen segítője, Bent Dahl – adta hírül szombaton a hivatalos honlapján az NB I-es női csapat.

Siófok kézilabda Siófok KC Simone Böhme Silje Solberg Camille Aoustin Andrea Kobetic

Női kézi EHF-kupa: szenzációs Kobetic, győzött a Siófok

2019-01-05 19:34:46

A Siófok hazai pályán 25–21-re legyőzte a dán Herning-Ikastot a női kézilabda EHF-kupa B-csoportjának első fordulójában. A meccs hőse a 11 gólig jutó Andrea Kobetic volt.

női kézilabda EHF-kupa női kézi EHF-kupa Siófok Ikast Andrea Kobetic