Találatok a Andrea Dovizioso címkére

Találatok száma: 36

MotoGP: Márquez motorja elfüstölt, Dovizioso nyert, és újra vezet

2017-08-27 17:56:53

Sok minden úgy történt a Brit Nagydíjon, ahogy arra számítani lehetett, de persze az élet most is megkeverte a lapokat annyira, hogy ismét nyílt legyen a bajnoki küzdelem. Ehhez a verseny legnagyobb drámája kellett, nevezetesen amikor a húszkörös viadal 14. körében Marc Márquez alatt elfüstölt a Hondája.

MotoGP  Moto3  Moto2  Marc Márquez  Andrea Dovizioso 

MotoGP: Elküldtem Marcot melegebb éghajlatra – Dovizoso

2017-08-13 21:04:27

Ahogy számos alkalommal, a MotoGP ma is megmutatta, hogy miért a legizgalmasabb és legjobb világbajnoki sorozat a motorsportok között. A futam első felében egy hetes fogat, majd a végén Andrea Dovizioso és Marc Márquez mutatott be olyan versenyzést, amit nem lehetett alacsony pulzussal végig nézni.

MotoGP  Marc Márquez  Andrea Dovizioso 

MotoGP: Dovizioso nyerte a nagy csatát Spielbergben

2017-08-13 15:46:06

A Ducatival versenyző Andrea Dovizioso sikerével zárult a gyorsaságimotoros-világbajnokság Osztrák Nagydíja. Az olasz pilóta két spanyol, Marc Márquez és Dani Pedrosa előtt végzett a sok előzéssel tarkított száguldásban.

gyorsaságimotoros-vb  MotoGP  Marc Márquez  Andrea Dovizioso 

MotoGP: „Nem tudom, hogyan nyertük meg ezt a két versenyt”

2017-06-11 22:08:04

Mint beszámoltunk róla, Andrea Dovizioso, a Ducati versenyzője nyerte meg a gyorsaságimotoros-vb 2017-es Katalán Nagydíjának futamát a királykategóriában – az olasznak ez volt zsinórban a második sikere. A futamot követően a főszereplők értékelték a történteket.

Valentino Rossi  MotoGP  Maverick Vinales  Marc Márquez  Andrea Dovizioso 

MotoGP: Doviziosóé a Katalán Nagydíj is, egyre szorosabb az állás

2017-06-11 14:50:36

Andrea Dovizioso, a Ducati versenyzője nyerte meg a gyorsaságimotoros-vb 2017-es Katalán Nagydíjának futamát a királykategóriában – az olasznak ez volt zsinórban a második sikere. Mögötte a remekül motorozó Marc Márquez ért célba, míg a harmadik az élről rajtoló Dani Pedrosa lett.

Álex Márquez  MotoGP  Moto3  Moto2  Marc Márquez  Joan Mir 

MotoGP: Minden olasz pilóta ilyen versenyről álmodik – Rossi

2017-06-05 07:50:18

A fenti mondatot Valentino Rossitól idéztük, aki Mattia Pasini versenyét jellemezte így, de az igazság az, hogy ez a gyorsaságimotoros-vb vasárnapi Olasz Nagydíjának az összes győzteséről elmondható. Kemény meccsek voltak, és mindegyik első helynek megvan a maga története.

gyorsaságimotoros-vb  Valentino Rossi  MotoGP  Moto3  Moto2  Mattia Pasini 

MotoGP: a vb-éllovas Vinalesé a pole Mugellóban, Rossi a 2.

2017-06-03 15:44:03

A spanyol Maverick Vinales indulhat az élről a gyorsaságimotoros-vb Olasz Nagydíjának vasárnapi futamán, Mugellóban. Vinales mellől, a második helyről csapattársa, Valentino Rossi rajtolhat, míg a harmadik pozíciót a szintén olasz Andrea Dovizioso szerezte meg.

Valentino Rossi  MotoGP  Maverick Vinales  Andrea Dovizioso 

MotoGP: továbbra is életveszélyes Hayden állapota

2017-05-19 19:05:06

Fagyos hangulatban telik a MotoGP Le Mans-i hétvégéje. Persze mindenki teszi a dolgát, és igyekszik maximálisan arra koncentrálni, miközben valami pozitív hírre vár Nicky Haydenről.

Valentino Rossi  Nicky Hayden  MotoGP  Marc Márquez  Andrea Dovizioso 

MotoGP: Kivel kocsmáznék? Csakis Colinnal – Valentino Rossi

2017-03-22 19:24:36

A technikai és a kommunikáció fejlődésével a sportolók, a sportágak és a szervezők is igyekeznek lépést tartani, és közelebb hozni a rajongás tárgyát vagy személyét a nézőkhöz. Nincs ezzel másképp a MotoGP-sorozat jogtulajdonosa, a Dorna sem, akik idei újításként a központi sajtótájékoztató végén szurkolói kérdéseket tesznek fel, amiket a social media csatornákon lehet beküldeni.

Valentino Rossi  MotoGP  Maverick Vinales  Marc Márquez  Jorge Lorenzo  Dani Pedrosa 

MotoGP: Az utolsó kört végigsírtam – Dovizioso

2016-10-30 19:18:51

Ahogy korábban arról már beszámoltunk, Andrea Dovizioso nyerte meg a MotoGP sepangi versenyét. Az olasz pilóta hét év után győzött újra a királykategóriában, így érthető módon hatalmas terhet hagyhat végre maga mögött.

gyorsaságimotoros-vb  MotoGP  Andrea Dovizioso 

MotoGP: már nagyon kijárt neki – 2653 nap után nyert ismét

2016-10-30 10:39:15

Andrea Dovizioso nyerte a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíját a királykategóriában. Az olasz versenyző 2653 nap után ünnepelhetett újra futamgyőzelmet a MotoGP-ben, ahol ezzel a kilencedik nyertest avatták a szezonban. Valentino Rossi második helyével az összetettben is bebiztosította az ezüstérmét.

gyorsaságimotoros-vb  Valentino Rossi  MotoGP  Andrea Dovizioso 

MotoGP: két olasz az élen, a világbajnok a 4. helyről indulhat

2016-10-29 12:00:19

Két olasz, Andrea Dovizioso és Valentino Rossi szerezte meg az első két helyet a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíjának időmérő edzésén a MotoGP kategóriában. A harmadik helyről a spanyol Jorge Lorenzo, míg a negyedikről a világbajnok Marc Márquez indulhat. A Moto2-ben a francia Johann Zarco, a Moto3-ban a dél-afrikai Brad Binder rajtolhat a pole pozícióból.

Valentino Rossi  MotoGP  Moto3  Moto2  Marc Márquez  Johann Zarco 

MotoGP: történelmi siker – hat év után nyert ismét a Ducati

2016-08-14 19:15:17

Andrea Iannone révén hat év után nyert ismét futamot a Ducati a MotoGP-ben. Az olasz versenyző csapattársát, Andrea Doviziosót előzte meg az Osztrák Nagydíjon. A Moto2-ben a francia Johann Zarco, a Moto3-ban a spanyol Joan Mir nyert.

MotoGP  Ducati  Andrea Iannone  Andrea Dovizioso 

MotoGP: három olasz az élen, Rossi kikapott honfitársától

2016-08-13 18:52:35

Három olasz versenyző bizonyult a leggyorsabbnak a gyorsaságimotoros-világbajnokság Osztrák Nagydíjának időmérő edzésén a királykategóriában. Az első helyről Andrea Iannone indulhat a vasárnapi futamon, a második helyet Valentino Rossi szerezte meg, míg a harmadik Andrea Dovizioso lett. A Moto2-ben a francia Johann Zarco, a Moto3-ban a spanyol Joan Mir szerezte meg az első rajthelyet.

gyorsaságimotoros-vb  Valentino Rossi  MotoGP  Moto3  Moto2  Andrea Iannone 

MotoGP: 12 esés másfél óra alatt, no és egy motorlopás!

2016-06-25 15:35:49

Őrült szombat délutánt okozott az eső Assenben, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíjának helyszínén. A Moto3-asok időmérője alatt kezdett esni, ami alaposan felforgatta a királykategória negyedik szabadedzését és időmérőjét is.

motorsport  MotoGP  Moto3  Moto2  Andrea Dovizioso 

Gyorsaságimotoros-vb: Dovizioso marad a Ducatinál

2016-05-17 20:05:17

Az olasz Andrea Dovizioso két évvel meghosszabbította szerződését a gyorsaságimotoros-világbajnokság MotoGP kategóriájában szereplő Ducati csapatánál.

gyorsaságimotoros-vb  gyorsasági motor  Ducati  Andrea Dovizioso 

MotoGP: új gumi, új elektronika, régi győztes

2016-03-20 20:35:37

Jorge Lorenzo átmentette világbajnoki formáját a gyorsaságimotoros-világbajnokságév idei első versenyére, és magabiztosan, okos motorozással megnyerte a Katari Nagydíjat MotoGP-ben.

gyorsaságimotoros-vb  MotoGP  Marc Márquez  Jorge Lorenzo  Andrea Dovizioso 

MotoGP: Összecsináltam magam Szardínián - Dovizioso

2015-06-12 19:38:55

Andrea Dovizioso élete élményével hangolt a hétvégi Katalán Nagydíjra. Az összetettben jelenleg harmadik helyen álló MotoGP-pilóta Mugellóban kapott egy fuvart a kétszeres ralivilágbajnok Sébastien Ogier-től, aki a Ducati vendége volt az olasz versenyen.

rali-vb  Sébastien Ogier  MotoGP  Andrea Dovizioso 

MotoGP: „Márquez mögött menni a legnagyobb hiba!”

2015-05-29 19:40:39

A gyorsaságimotoros-világbajnokság (MotoGP) mugellói szabadedzései nagyjából azt az eredményt hozták, amit várhattunk. De senki ne gondolja azt, hogy a következő két nap is ilyen egyértelmű lesz!

Mugello  MotoGP  Marc Márquez  Andrea Dovizioso 

MotoGP: Ez a Ducati jobb, mint az enyém volt - Rossi

2015-04-13 10:44:46

Valentino Rossi remekül bánik az újságírókkal (amennyiben számára érdekes és értékes a kérdés) és a szavakkal. Ezt az austini versenyt követő sajtótájékoztatón ismét bizonyította, amikor arról kérdezték, hogy vajon a mostani Ducatival versenyképesebb lenne-e, mint abban a bizonyos két évben a sajátjával. A kérdés oka nem meglepő, hiszen Katar után itt is remekelt az olasz márka, mindkét versenyzőjük harcban volt a dobogós helyezésekért.

Valentino Rossi  MotoGP  Marc Márquez  Andrea Dovizioso