Találatok a Andrea Dovizioso címkére

Találatok száma: 45

MotoGP: Dovizioso kiesett, Márquez negyedszer világbajnok!

2017-11-12 15:00:59

A címvédő Marc Márquez a harmadik helyen ért célba a gyorsaságimotoros-vb szezonzáró futamán, a Valenciai Nagydíjon, ezzel öt éven belül negyedszer nyerte meg a világbajnokságot. Az egyetlen versenyző, aki letaszíthatta volna a trónról, Andrea Dovizioso volt, aki kiesett.

MotoGP  Marc Márquez  Dani Pedrosa  Andrea Dovizioso 

MotoGP: Márquezé a pole, Dovizioso csak a kilencedik helyen

2017-11-11 16:56:08

A gyorsaságimotoros-világbajnokság évadzáró Valenciai Nagydíján a királykategóriában az összetettben vezető Marc Márquez indulhat az élről, a 21 pontos hátránnyal második Andrea Dovizioso viszont csak a kilencedik helyen zárta a kvalifikációt.

MotoGP  Marc Márquez  Andrea Dovizioso 

MotoGP: Nem én vagyok a favorit – Jorge Lorenzo

2017-11-11 08:19:53

Az időmérő edzésekkel folytatódik szombaton a gyorsasági motoros világbajnokság szezonzárója Valenciában. A pénteki napon Jorge Lorenzo végzett az élen a királykategóriában.

MotoGP  Jorge Lorenzo  Dani Pedrosa  Andrea Dovizioso 

MotoGP: Dovizioso nyert, Marc Márquez még nem világbajnok

2017-10-29 08:57:10

Az olasz Andrea Dovizioso nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíját, és mivel Marc Márquez csak a negyedik helyen zárt, még nem dőlt el a vb-cím sorsa. Igaz, a 24 éves spanyol előnye az utolsó futam előtt 21 pont, így ha legalább a 11. helyen végez, biztosan megszerzi összetettbeli hatodik elsőségét.

MotoGP  Marc Márquez  Andrea Dovizioso 

MotoGP: Márquez idei legrosszabb időmérője, míg csapattársa a pole-ban

2017-10-28 09:59:14

Bár Marc Márquez csak a hetedik helyet szerezte meg a mai MotoGP-kvalifikáción Sepangban – ami az idei legrosszabb időmérőjének számít –, így is nagy esélye van rá, hogy vasárnap megszerezze a hatodik világbajnoki címét.

gyorsaságimotoros-vb  MotoGP  Marc Márquez  Andrea Dovizioso 

MotoGP: Márquez tökéletes, Dovizioso katasztrofális időmérőt futott

2017-10-21 08:34:09

Ennél szélsőségesebben nem is alakulhatott volna a mai MotoGP-kvalifikáció Phillip Islanden. Három futammal a bajnokság vége előtt csupán 11 pont választja el egymástól a két éllovast, Marc Márquezt és Andrea Doviziosót.

gyorsaságimotoros-vb  MotoGP  Marc Márquez  Jorge Lorenzo  Andrea Dovizioso 

MotoGP: „Két problémám mindig akad, Dovizioso és Márquez”

2017-10-15 13:00:34

A gyorsaságimotoros-vb Japán Nagydíjáról már beszámoltunk, most lássuk, hogyan értékelték a versenyt a királykategória dobogósai.

MotoGP  Marc Márquez  Danilo Petrucci  Andrea Dovizioso 

MotoGP: Dovizioso óriási hajrában előzte meg Márquezt

2017-10-15 08:34:32

A gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíján, Motegiben, a királykategóriában az olasz Andrea Dovizioso (Ducati) óriási csatában legyőzte a spanyol Marc Márquezt (Honda), így csökkenteni tudta a vb-éllovassal szemben a hátrányát az összetettben. A Moto2-ben a spanyol Alex Márquez győzött, míg az olasz Franco Morbidelli a nyolcadik hellyel is növelte az előnyét összetettben. A Moto3-ban elmaradt a bajnokavatás, a futamgyőztes Romano Fenati csökkentette a hátrányát.

gyorsaságimotoros-vb  MotoGP  Marc Márquez  Andrea Dovizioso 

MotoGP: Márquez tovább menetel, Rossi nagyot mentett

2017-09-24 15:14:16

Marc Márquez szezonbeli ötödik futamgyőzelmét aratta a gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragóniai Nagydíján. A Repsol Honda spanyol pilótája így 16 ponttal meglógott az ezúttal csak a hetedik helyen záró Andrea Doviziosótól a pontversenyben. A királykategóriában három spanyol állhatott fel a dobogóra, miután Márquez mögött két honfitársa, Dani Pedrosa és Jorge Lorenzo futott be. A még nem teljesen egészséges Valentino Rossi láthatóan elfáradt a futam végére, de így is beért az ötödik pozícióban.

gyorsaságimotoros-vb  Valentino Rossi  MotoGP  Moto3  Moto2  Marc Márquez 

MotoGP: Márquez motorja elfüstölt, Dovizioso nyert, és újra vezet

2017-08-27 17:56:53

Sok minden úgy történt a Brit Nagydíjon, ahogy arra számítani lehetett, de persze az élet most is megkeverte a lapokat annyira, hogy ismét nyílt legyen a bajnoki küzdelem. Ehhez a verseny legnagyobb drámája kellett, nevezetesen amikor a húszkörös viadal 14. körében Marc Márquez alatt elfüstölt a Hondája.

MotoGP  Moto3  Moto2  Marc Márquez  Andrea Dovizioso 

MotoGP: Elküldtem Marcot melegebb éghajlatra – Dovizoso

2017-08-13 21:04:27

Ahogy számos alkalommal, a MotoGP ma is megmutatta, hogy miért a legizgalmasabb és legjobb világbajnoki sorozat a motorsportok között. A futam első felében egy hetes fogat, majd a végén Andrea Dovizioso és Marc Márquez mutatott be olyan versenyzést, amit nem lehetett alacsony pulzussal végig nézni.

MotoGP  Marc Márquez  Andrea Dovizioso 

MotoGP: Dovizioso nyerte a nagy csatát Spielbergben

2017-08-13 15:46:06

A Ducatival versenyző Andrea Dovizioso sikerével zárult a gyorsaságimotoros-világbajnokság Osztrák Nagydíja. Az olasz pilóta két spanyol, Marc Márquez és Dani Pedrosa előtt végzett a sok előzéssel tarkított száguldásban.

gyorsaságimotoros-vb  MotoGP  Marc Márquez  Andrea Dovizioso 

MotoGP: „Nem tudom, hogyan nyertük meg ezt a két versenyt”

2017-06-11 22:08:04

Mint beszámoltunk róla, Andrea Dovizioso, a Ducati versenyzője nyerte meg a gyorsaságimotoros-vb 2017-es Katalán Nagydíjának futamát a királykategóriában – az olasznak ez volt zsinórban a második sikere. A futamot követően a főszereplők értékelték a történteket.

Valentino Rossi  MotoGP  Maverick Vinales  Marc Márquez  Andrea Dovizioso 

MotoGP: Doviziosóé a Katalán Nagydíj is, egyre szorosabb az állás

2017-06-11 14:50:36

Andrea Dovizioso, a Ducati versenyzője nyerte meg a gyorsaságimotoros-vb 2017-es Katalán Nagydíjának futamát a királykategóriában – az olasznak ez volt zsinórban a második sikere. Mögötte a remekül motorozó Marc Márquez ért célba, míg a harmadik az élről rajtoló Dani Pedrosa lett.

Álex Márquez  MotoGP  Moto3  Moto2  Marc Márquez  Joan Mir 

MotoGP: Minden olasz pilóta ilyen versenyről álmodik – Rossi

2017-06-05 07:50:18

A fenti mondatot Valentino Rossitól idéztük, aki Mattia Pasini versenyét jellemezte így, de az igazság az, hogy ez a gyorsaságimotoros-vb vasárnapi Olasz Nagydíjának az összes győzteséről elmondható. Kemény meccsek voltak, és mindegyik első helynek megvan a maga története.

gyorsaságimotoros-vb  Valentino Rossi  MotoGP  Moto3  Moto2  Mattia Pasini 

MotoGP: a vb-éllovas Vinalesé a pole Mugellóban, Rossi a 2.

2017-06-03 15:44:03

A spanyol Maverick Vinales indulhat az élről a gyorsaságimotoros-vb Olasz Nagydíjának vasárnapi futamán, Mugellóban. Vinales mellől, a második helyről csapattársa, Valentino Rossi rajtolhat, míg a harmadik pozíciót a szintén olasz Andrea Dovizioso szerezte meg.

Valentino Rossi  MotoGP  Maverick Vinales  Andrea Dovizioso 

MotoGP: továbbra is életveszélyes Hayden állapota

2017-05-19 19:05:06

Fagyos hangulatban telik a MotoGP Le Mans-i hétvégéje. Persze mindenki teszi a dolgát, és igyekszik maximálisan arra koncentrálni, miközben valami pozitív hírre vár Nicky Haydenről.

Valentino Rossi  Nicky Hayden  MotoGP  Marc Márquez  Andrea Dovizioso 

MotoGP: Kivel kocsmáznék? Csakis Colinnal – Valentino Rossi

2017-03-22 19:24:36

A technikai és a kommunikáció fejlődésével a sportolók, a sportágak és a szervezők is igyekeznek lépést tartani, és közelebb hozni a rajongás tárgyát vagy személyét a nézőkhöz. Nincs ezzel másképp a MotoGP-sorozat jogtulajdonosa, a Dorna sem, akik idei újításként a központi sajtótájékoztató végén szurkolói kérdéseket tesznek fel, amiket a social media csatornákon lehet beküldeni.

Valentino Rossi  MotoGP  Maverick Vinales  Marc Márquez  Jorge Lorenzo  Dani Pedrosa 

MotoGP: Az utolsó kört végigsírtam – Dovizioso

2016-10-30 19:18:51

Ahogy korábban arról már beszámoltunk, Andrea Dovizioso nyerte meg a MotoGP sepangi versenyét. Az olasz pilóta hét év után győzött újra a királykategóriában, így érthető módon hatalmas terhet hagyhat végre maga mögött.

gyorsaságimotoros-vb  MotoGP  Andrea Dovizioso 

MotoGP: már nagyon kijárt neki – 2653 nap után nyert ismét

2016-10-30 10:39:15

Andrea Dovizioso nyerte a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíját a királykategóriában. Az olasz versenyző 2653 nap után ünnepelhetett újra futamgyőzelmet a MotoGP-ben, ahol ezzel a kilencedik nyertest avatták a szezonban. Valentino Rossi második helyével az összetettben is bebiztosította az ezüstérmét.

gyorsaságimotoros-vb  Valentino Rossi  MotoGP  Andrea Dovizioso