Találatok a Alekszandr Bolsunov címkére

Találatok száma: 16

Sílövő vk: Bö három lövőhibával is győzni tudott

2020-03-09 00:12:44

A csehországi Nové Mestóban a tömegrajtos versenyekkel folytatódott a sílövő világkupa. A győzelmet a férfiaknál a norvég Johannes Bö, míg a nőknél pedig honfitársnője, Tiril Eckhoff szerezte meg. A sífutók oslói 50 km-es versenyét az orosz Alekszandr Bolsunov nyerte, ugyanitt a síugrók versenye viszont elmaradt, csakúgy, mint az alpesi sízők kvitfjelli szuper-G-je.

sílövő-vk sílövészet sífutó-vk sífutás Tiril Eckhoff Johannes Bö

Sílövő vb: Roeiseland már három aranynál és öt éremnél tart

2020-02-21 11:59:05

Az olaszországi Antholzban a vegyes párosok versenyével folyatódott a sílövő világbajnokság. A győzelmet a norvég Marte Olsbu Roeiseland és Johannes Bö szerezte meg. Előbbi immár harmadik világbajnoki címét ünnepelhette, emellett pedig két bronzérmet is szerzett, míg utóbbi két arany mellett két ezüstig jutott eddig a vb-n.

sílövő-vb sílövészet sífutó-vk sífutás Therese Johaug Marte Olsbu Roeiseland

Alpesisí-vk: Meillard először nyert, és szakági győztes lett

2020-02-09 15:40:45

A francia Chamonix-ban férfi párhuzamos óriás-műlesikló, a német Garmischban női szuper-G futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. Előbbieknél a győzelmet a svájci Loic Meillard – aki pályafutása során először nyert vk-versenyt, de ezzel megnyerte a szakági összesítést –, utóbbiaknál pedig a svájci Corinne Suter szerezte meg.

sífutó-vk sífutás alpesisí-vk alpesi sí Therese Johaug Loic Meillard

Síugró-vk: hazai pályán nem ment a lengyeleknek a csapatversenyben

2020-01-26 03:44:33

A lengyelországi Zakopane-ban csapatversennyel folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet a németek szerezték meg a norvégok és a szlovénok előtt, míg a házigazda lengyelek csak ötödikek lettek.

északi összetett síugró-vk síugrás sílövő-vk sílövészet sífutó-vk

Síugró-vk: Kubacki nem akadt legyőzőre Titisee-Neustadtban

2020-01-20 00:50:01

A németországi Titisee-Neustadtban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet a szombati verseny után vasárnap is a Négysencversenyt is megnyerő lengyel Dawid Kubacki szerezte meg a japán Kobayasi Rjoju és a szlovén Timi Zajc előtt.

síugró-vk síugrás sílövő-vk sílövészet sífutó-vk sífutás

Sílövő-vk: hatalmas francia fölény a férfiak váltóversenyén

2020-01-18 16:24:57

A németországi Ruhpoldingban zajló sílövő-világkupán a franciák nyerték a férfiak váltóversenyét a legutóbbi hat alkalommal győztes norvégok, illetve az osztrákok előtt. A Nové Mestó-i sífutó-világkupán az összetett éllovasok, azaz az orosz Alekszandr Bolsunov és a norvég Therese Johaug nyert 15, illetve 10 kilométeren.

sílövő-vk sílövészet sífutó-vk sífutás Therese Johaug Alekszandr Bolsunov

Tour de Ski: Johaug és Bolsunov nyert összetettben

2020-01-05 16:59:16

Az olaszországi Val Di Fiemmében, immár hagyományosan az Alpe Cermis megmászásával, ám rendhagyó módon tömegrajtos versennyel zárult a sífutók Tour de Ski sorozata. Ahogyan az várható volt, a nőknél az éllovas norvég Therese Johaug megtartotta első helyét, míg a férfiaknál a norvég Johannes Hösflot Klaebónak nem sikerült ugyanez, itt az orosz Alekszandr Bolsunov győzött.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Therese Johaug Simen Hegstad Krüger Alekszandr Bolsunov

Tour de Ski: Östberg és Bolsunov is sikeresen üldözött

2020-01-01 14:33:52

Az olaszországi Toblachban klasszikus stílusú 15 és 10 km-es üldözéses versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski sorozata. A férfiaknál az orosz Alekszandr Bolsunov, a nőknél a norvég Ingvild Flugstad Östberg ért elsőként a célba.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Ingvild Flugstad Östberg Alekszandr Bolsunov

Síugró-vk: egy tized döntött a vikersundi sírepülőversenyen

2019-03-17 19:49:20

A norvégiai Vikersundban sírepülőversennyel folytatódott a síugró-világkupa. A győzelmet a szlovén Domen Prevc szerezte meg, de a síugrásban létező legkisebb különbséggel.

északi összetett síugró-vk síugrás sírepülés sífutó-vk sífutás

Sífutás: két és fél órát ment az aranyért a nagy klasszikuson

2019-03-09 16:49:49

Nagy orosz fölényt hozott a sífutás egyik legrangosabb világkupaversenye, az oslói 50 km-es klasszikus stílusú viadal. Az első négy helyen orosz végzett, közülük Alekszandr Bolsunov volt a legjobb.

sífutás Oslo Johannes Hösflot Klaebo Alekszandr Bolsunov

Síugrás: Kobajasi egyre közelebb a végső győzelemhez

2019-02-17 17:57:19

Kobajasi Rjoju győzelmével ért véget Willingenben a férfi síugrók világkupaversenye. A japán klasszis szokatlanul nagy, 21.6 pontos előnnyel végzett az élen. Ezzel 475 pontra növelte előnyét az összetettben, miközben már csak hat verseny van hátra.

síugrás sífutás Kobajasi Rjoju Kerttu Niskanen Alekszandr Bolsunov

Sífutás: eltiltották, visszatért, már a második versenyét nyerte

2018-12-01 16:17:32

Therese Johaug nyerte meg a nők 10 kilométeres sífutását a világkupa-sorozatban. Az olimpiai bajnok norvég a rukai viadal után ezúttal Lillehammerben volt a leggyorsabb ezen a távon.

északi összetett sífutás Therese Johaug Sjur Röthe Julija Bjelorukova Jarl Magnus Riiber

Sífutó-vk: Johaug győzelemmel tért vissza, Bolsunov duplázott

2018-11-25 15:57:14

A finnországi Rukában férfi és női klasszikus stílusú 15 és 10 km-es versennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet a férfiaknál az orosz Alekszandr Bolsunov, a nőknél pedig a norvég Therese Johaug szerezte meg. Ugyanitt az északiösszetett-vk csapatversenyét a németek nyerték.

Alekszandr Bolsunov Therese Johaug sífutás sífutó-vk északi összetett

Sífutó-vk: orosz dupla a rukai idénynyitó sprintben

2018-11-24 15:38:43

A finnországi Rukában férfi és női klasszikus stílusú sprintversennyel kezdődött a sífutók 2018–2019-es világkupa-sorozata. A győzelmet mindkét nemben orosz versenyző, a hölgyeknél Julija Belorukova, a férfiaknál Alekszandr Bolsunov szerezte meg. Ugyanitt az északiösszetett-vk-ban az osztrák Mario Seidl nyerte meg az idénynyitó versenyt.

északi összetett sífutó-vk sífutás Mario Seidl Julia Belorukova Alekszandr Bolsunov

Sífutó-vk: Björgen és Bolsunov nyerte az idényzárót

2018-03-18 15:37:24

A svédországi Falunban férfi és női szabadstílusú üldözéses versennyel zárult a sífutók vk-döntője. A győzelmet a hölgyeknél a norvég Marit Björgen, a férfiaknál az orosz Alekszandr Bolsunov szerezte meg.

sífutó-vk sífutás Marit Björgen Johannes Hösflot Kläbo Heidi Weng Alekszandr Bolsunov

Síugró-vk: nyomasztó norvég fölény, de nincs világcsúcs

2018-03-17 18:41:41

A norvégiai Trondheimben folytatódott a síugrók világkupa-sorozata, ezúttal sírepülő-csapatversenyt rendeztek, amelyet a házigazdák nyertek meg. A svédországi Falunban folytatódott a sífutó vk-döntő, a németországi Klingenthalban pedig északiösszetett-viadalra került sor.

északi összetett síugró-vk síugrás sírepülés sífutó-vk sífutás