Hullámvölgy!

Vágólapra másolva!
2014.10.27. 10:10
A Sheffield Wednesday otthonában csak 0:0-t játszott a Norwich, ami azt jelenti, hogy a legutóbbi 5 meccséből csak 3 pontot tudtak összekaparni. ...

A Sheffield Wednesday otthonában csak 0:0-t játszott a Norwich, ami azt jelenti, hogy a legutóbbi 5 meccséből csak 3 pontot tudtak összekaparni.A Sheffield Wednesday otthonában csak 0:0-t játszott a Norwich, ami azt jelenti, hogy a legutóbbi 5 meccséből csak 3 pontot tudtak összekaparni.

A Sheffield Wednesday elleni kezdőnk így festett: Ruddy-Whittaker,Martin,Turner,Olsson-Howson,Tettes,Ojidja(46' O'Neil),Johnson(66' Redmond)-Grabban,Jerome.

Padon maradt: Rudd,J. Murphy,Miquel,Hooper és Hooiveld.

A Sheffield az egy pontot a kapusának, Westwood-nak köszönheti, aki hárította a Norwich helyzeteit. Ezt Adams is kiemelte a mérkőzés utáni nyilatkozatában.

A kanáriak mostanság nem büszkélkedhetnek a teljesítményükkel, mert az elmúlt 5 meccsen 3 döntetlent és 2 vereséget értek el.

A csapat még éppen, hogy Play-Off-ot érő helyen, 1 ponttal megelőzve a szintén bugdácsoló Nottingham Forest-et.

A következő meccsen a Bolton fogadják a kanáriak, ami azt jelenti, hogy hazai pályán javíthatnak Adams-ék. Egyébként a hazai pályán elért eredmények sem olyan jók, 2 győzelem mellett 4 döntetlent és 1 vereséget ért el a csapat.

Tehát idegenben jobbak a kanáriak, mint otthon. A Bolton pedig kezd egyre jobban játszani, amióta Neil Lennon átvette a gárdát.

Neil Lennon eddigi mérlege a Bolton kispadján: 2 győzelem, 1 vereség. Külön érdekesség, hogy Bassong a Watford-ban állandó kezdő lett!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik