Randy Moss négy hét után távozik a Vikingstől

Vágólapra másolva!
2010.11.01. 21:09
null
Brett Favre és Randy Moss csupán négy meccsen játszott együtt (Fotó: Action Images)
Mindössze négy héttel azt követően, hogy a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Minnesota Vikings megszerezte Randy Mosst a New England Patriotstól, a liga egyik legjobb elkapója távozik a minneapolisi csapattól.

Az nfl.com értesülései szerint a Minnesota kirakta a csapat keretéből Randy Mosst, aki 1998 és 2004 már játszott a Vikingeknél. A 33 éves, hétszeres Pro Bowl-választott wide receiver mindössze négy hete tért vissza a Minnesotához a New England Patriotstól.

Érdekesség, hogy a két csapat vasárnap éppen egymás ellen lépett pályára, de Mossnak nem sikerült emlékezetessé tennie visszatérését Bostonba: mindössze egy elkapással zárta a találkozót, amelyet a Hazafiak nyertek meg 28–18-ra.

A meccs után Moss csalódottan nyilatkozott, mondván, új csapatánál nem hallgatták meg tanácsait azzal kapcsolatban, hogy hogyan érdemes készüli a Pats ellen – ez mindenképpen furcsa, hiszen az elkapó mindent tudott a New England támadójátékairól.

A Vikings hivatalosan nem erősítette meg a hírt, de a csapat linebackere, Ben Leber elmondta, hogy Brad Childress vezetőedző már hétfőn délután közölte a játékosokkal, hogy Moss távozik az együttestől.

Childress annyit elárult, hogy a még most is a liga egyik legjobb elkapójának tartott játékos nem tért vissza az együttessel Minneapolisba, hanem Bostonban maradt, hogy a családjával lehessen.

Az NFL szabályainak értelmében Mossnak 24 órája van arra, hogy egy másik csapat leigazolja a jelenlegi szerződésében foglalt feltételek mellett, amennyiben ez nem történik meg, szabadügynök lesz.

Moss, akit a negyedik játékhetet követően szerzett meg a Vikings, mindössze négy meccsen lépett pályára második minnesotai korszakában, ezeken 13 passzt kapott el, összesen 174 yarddal és két touchdownnal segítette csapatát.

A hírek szerint a Seattle Seahawks és a Miami Dolphins is érdeklődik az elkapó iránt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik