NFL: vizsgálat a Jets csinos riporternőt inzultáló játékosai ellen - videó

Vágólapra másolva!
2010.09.13. 14:33
null
Érthető, hogy a Jets játékosai miért figyeltek fel a riporternőre
Vizsgálatot indítottak az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New York Jets ellen, mivel a hírek szerint egy edző és a csapat több játékosa inzultált egy mexikói riporternőt, aki riportot készített az együttes mexikói-amerikai irányítójával, Mark Sanchezzel.

 

A beszámolók és a felvételek tanúsága szerint a mexikói TV Azteca rendkívül csinos munkatársa, Inés Sainz a figyelem középpontjában volt a Jets szombati edzésén, és a csapat egyik edzője szándékosan felé dobta a labdákat. A hírek szerint az öltözőben többen is megpróbáltak kikezdeni a hölggyel.

Az NFL szóvivője, Greg Aiello bejelentette, hogy megvizsgálják az ügyet, és a klub szóvivője, Mike Tannenbaum is arról számolt be, hogy elemzik a helyzetet, és tárgyalást kezdeményeztek a női sportújságírók szövetségének vezetőivel.

A New York-iak szóvivője elmondta, még a Baltimore Ravens elleni, hétfői szezonnyitó meccs előtt beszélnek a játékosokkal az esetről a csapatértekezleten.

A Jets részéről közleményben jelentették ki, hogy mindent megtesznek a jövőben, hogy a média munkatársai megfelelő körülmények között dolgozhassanak, míg Inés Sainz egy riportban elmondta (videónkon), nem érezte magát komoly veszélyben a Jetsnél, és a New York-iak vezetője személyesen kért bocsánatot tőle az incidensért.

 

INÉS SAINZ ÉS A JETS ESETE
 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik