NFL: újabb klasszis a Patsnél, Steve Smith Baltimore-ban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.15. 00:49
null
A kőkemény Brandon Browner mellett senki nem mehet biztosra (Fotó: Action Images)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots Darrelle Revis megszerzése után tovább turbózta hátvédsorát, a Seattle Seahawks korábbi játékosa Brandon Browner is aláírt.

 

A felfüggesztését maga mögött tudó, az első négy mérkőzésen ennek ellenére eltiltott 29 éves cornerback/söprögető 3 évre 17 millió dollárért írt alá a Hazafiakhoz.

A Green Bay Packers egyéves szerződéshosszabbításban egyezett meg védőfalemberével, B. J. Rajival, korábbi centere, Evan Dietrich-Smith viszont a Tampa Bay Buccaneershez igazolt.

A Chicago Bears szurkolói is pozitív hírt kaptak, a Budapestet imádó Charles Tillmanexkluzív interjú itt – további egy évre aláírt a csapathoz.

A Baltimore Ravens három évre leigazolta a Carolina Panthers korábbi elkapóját, Steve Smitht – 11.5 millió dollárért – , a New York Giants volt játékosa, Hakeem Nicks pedig az Indianapolis Colts elkapósorát erősíti majd a jövőben.

A Miami Dolphins Shelley Smithszel erősítette meg támadófalának belsejét, 2 évre 5.5 millió dollárért írt alá. A Tennessee Titans négyéves szerződést kötött a korábbi Ravens-támadófalember Michael Oher-ral, aki ezen időszak alatt 20 millió dollárt kereshet.

A San Francisco 49ers egyéves kontraktusban egyezett meg a korábbi Vikings-cornerback Chris Cookkal, a 49ersből Tarell Brown az Oaklandhez szerződött, csakúgy, mint a Houston védőfalembere, Antonio Smith, a Denver Broncos korábbi szélső hátvédje, Dominique Rodgers-Cromartie pedig a hírek szerint New Yorkba repül, hogy a Jetscel tárgyaljon.

Edzőváltások, hosszabbítások, átigazolások, sérülések – minden, ami a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014-es idénye előtti uborkaszezon során történik, egy helyen!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik