NFL: tovább hadakozik a Broncos és a Patriots

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.17. 18:37
null
Julian Edelman továbbra is a Patriots-szurkolókat örvendeztetheti meg (Fotól: Action Images)
Tovább zajlik a hadakozás a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) Amerikai konferenciájában szereplő Denver Broncos és New England Patriots között, erősített a Buffalo Bills és a Miami Dolphins, jó nevű szabadügynökök a Dallas Cowboysnál.

 

A szélső hátvédek piaca továbbra sem pang, Miami Dolphins csapott le a St. Louisban magas fizetése miatt nem marasztalt Cortland Finneganre (2 éves szerződést kötött)

A Raiderstől távozott belső védőfalembere, Vance Walker (13 millió/3 év), aki a csoportrivális Kansas City Chiefshez tette át székhelyét.

Szintén csoportriválistól erősített a Buffalo Bills, Brandon Spikes, a New England Patriots korábbi linebackere egy évre írt alá (3.25 millió dollárért cserébe), mellette még érkezett a futó Anthony Dixon is az együtteshez.

A New England Patriots és a Denver Broncos folytatja a hadakozást, előbbi Julian Edelmant újraigazolta, majd Brandon LaFell-lel (11 millió/3 év) erősítette meg elkapósorát (sőt, Kenny Brittet is teszteli a csapat), utóbbi pedig Emmanuel Sandersszel tette ugyanezt (15 millió/3 év).

Rodgers viszont fellélegezhet kicsit, Peppersszel 
legfeljebb az edzésen találkozhat ezentúl
Rodgers viszont fellélegezhet kicsit, Peppersszel legfeljebb az edzésen találkozhat ezentúl

A Green Bay Packers nagyvadra ment, a Chicago Bearst elhagyó Julius Peppers három év alatt 30 millió dollárt kereshet a „sajtfejűeknél".

A New Orleans Saints 20.5 millió dollárért öt évre visszaigazolta Zach Strief támadófalembert, a Philadelphia Eagles pedig Nate Allen söprögetőnek adott újabb egy évet – 1 millió dollár fizetés mellett.

Az eddig jobbára csak játékosokat veszítő Carolina Panthers (az elkapósorból Steve Smith, Brandon LeFell és Ted Ginn is új csapatnál folytatja például) Roman Harpert szerezte meg söprögetősorába (4.5 millió/2 év), a Cleveland Browns pedig a korábbi houstoni Ben Tate-tel képzeli el a futóposztot a következő két évben (7 millió dollárért cserébe).

A Minnesota Vikings belső falemberét, Charlie Johnsont (2.5 millió/2 év), a Cincinnati Bengals linebackerét, Vincent Reyt, a New York Jets irányítósiettetőjét, Calvin Pace-t igazolta újra (5 millió/2 év), a New York Giants pedig Walter Thurmond (3.5 millió/1év) cornerbackkel és Quentin Demps söprögetővel növelte keretét – és próbajátékon vesz részt Dominique Rodgers-Cromartie.

A Washington Redskins megvált középső támadófalemberétől, Will Montgomerytől, a Tennessee Titans irányítójától, Ryan Fitzpatricktől, a Dallas Cowboysnál viszont látogatóba érkezett Henry Melton, Jared Allen és Brandon Weeden is.

Edzőváltások, hosszabbítások, átigazolások, sérülések – minden, ami a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014-es idénye előtti uborkaszezon során történik, egy helyen!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik