NFL: Reed Houstonban, a Bears elköszönt Urlachertől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.03.21. 14:24
Sajtóhírek szerint a bajnok Baltimore Ravenst elhagyó Ed Reed megegyezett a Houston Texansszal, így 11 év után északkeletről délre költözik, ahol várhatóan kétéves szerződést köt az NFL Déli csoportjának győztesével. Miközben Reedre lecsapott a Texans, egy másik veterán védő, Brian Urlacher szabad prédává vált, miután a Chicago Bears lemondott szerződésének meghosszabbításáról.

Reed az nfl.com újságírójának címzett üzenetében azt írta, hogy „még semmi sem hivatalos, de ha nem jön közbe bökkenő, aláírok a Texanshoz.”

A 34 éves Reed a Ravens játékosaként 31 interceptiont és 601 szerelést jegyzett, a visszavonuló Ray Lewis és a Clevelandbe szerződő Paul Kruger mellett a baltimore-i védelem oszlopának számított.

Brian Urlacher 13 évig állt a Bears szolgálatában, s bár szabadügynökké vált a szezon végeztével, a Chicago úgy érezte, le kell zárnia a linebacker korszakát. „A Bears nem tudott megállapodni Urlacherrel a 2013-as idényre szóló szerződésről” – írta a klub közleménye, hozzátéve, mindkét fél továbblépett, s másokkal tárgyal. A Chicago Tribune szerint a Bears egy évre 2 millió dollárt kínált a kopasz védőnek, ami „nem ajánlat volt, hanem ultimátum.”

Bennfentesek szerint a Dallas érdeklődik Urlacher iránt, de az sem elképzelhetetlen, hogy a 34 éves amerikai visszavonul.

A holt szezon történéseiről ide kattintva olvashat, s megtekintheti az edzőváltások és a fontosabb szabadügynökök listáját is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik