NFL: p-est – megállíthatatlan a Packers, a Panthers és a Pats

Vágólapra másolva!
2015.10.19. 07:45
null
Rodgers vezérletével továbbra is szárnyal a Packers (Fotó: Reuters)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) vasárnap esti rangadói a p betűs csapatoké volt. Nyert a Carolina Panthers, a Green Bay Packers és a New England Patriots is, mind a három csapat megtartotta ezzel százszázalékos mérlegét. Magára talált a San Francisco 49ers, amely négy vereség után győzött ismét.

Sokan a New Englandet és a Green Bayt tartják a Super Bowl első számú várományosainak. A két együttes ellentétes felépítésű mérkőzést játszott, de mindkettő megtartotta hibátlan mérlegét a végére.

A Patriots a szünetre egypontos hátránnyal ment, a második félidőben azonban két touchdownig jutott, míg ellenfele csak hat pontig. Mióta az Indianapolis Colts Andrew Luckot draftolta, mind az öt alkalommal vereséget szenvedett a Patstől. Tom Bradyék 2007 óta először indították öt meccsen öt győzelemmel a szezont, akkor 16–0-ig meneteltek.

A Packers ugyanakkor az első félidőben tarolt, az Aaron Rodgers vezette támadósor megállíthatatlannak tűnt. Philip Rivers azonban szezonbeli egyik legjobb teljesítményét nyújtotta, így a San Diego Chargers igencsak megnehezítette a Sajtfejűek feladatát, akik végül 27–20-ra nyertek. A Super Bowl-éra óta másodszor áll 6–0-lal Mike McCarthy együttese (legutóbb 2011-ben indította a szezont így).

A Carolina Panthers hátránnyal ment a szünetre, ám a második félidőben megfordította a találkozót a Seattle Seahawks ellen, míg a San Francisco 49-ers a Baltimore Ravensszel szemben győzött 25–20-ra.

A negyedik és az ötödik hibátlan csapat, a Cincinnati Bengals és a Denver Broncos vasárnap korábban nyert, azokról a meccsekről ide kattintva olvashat!.

NFL 2015, ALAPSZAKASZ
6. FORDULÓ

Seattle Seahawks–Carolina Panthers 23–27
Green Bay Packers–San Diego Chargers 27–20
San Francisco 49ers–Baltimore Ravens 25–20
Indianapolis Colts–New England Patriots 27–34

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik