NFL: Oaklandből érkezett Baltimore-ba Ed Reed utódja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.03.27. 22:26
A bajnoki címvédő Baltimore Ravens megtalálta a távozó Ed Reed utódját: az eddigi NFL-karrierjét az Oakland Raidersben töltő Michael Huff safety három évre írt alá, újabb lyukat betömve a Ravens távozói miatt keletkezett rések egyikét.

A Super Bowl óta visszavonult Ray Lewis linebacker, s eligazoltReed, a szintén safety Bernard Pollard, a cornerback Cary Williams, a védőfalból Paul Kruger, valamint Daniel Ellerbe linebacker.

A Baltimore-ba szerződők listájára Huff előtt feliratkozott Elvis Dumervil (Denver), aki Kruger helyére érkezett, valamint két védőfalember, Chris Canty a New York Giantsből és Marcus Spears Dallasból. Szakértők szerint a két legnagyobb fogás, Huff és Dumervil 32 millió euróért jobb erőt jelent, mint Kruger és a korosodó Reed, akik ráadásul 55 milliót kerestek volna ugyanezen időszak alatt.

A Jacksonville-t elhagyó Greg Jones fullback Houstonba szerződött, hogy Maurice Jones-Drew után Arian Foster előtt tisztogassa az utat a futásoknál.

A San Diego Chargers felbontotta Jared Gaither támadófalember szerződését, így hatmillió dollárt szabadított fel a fizetési plafon alatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik