NFL: megvan az új Saints védelmi edző és a Jax-logó

HERCZEG ÁDÁM (BOWL.HU)HERCZEG ÁDÁM (BOWL.HU)
Vágólapra másolva!
2013.02.06. 10:04
null
Az új Jaguars-logó (Fotó: Action Images)
Beindult a nagyüzem a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) nagydöntőjét követően, játékoselbocsátásokra, edzőkinevezésre és még egy logóváltásra is sor került.

 

Michael Boley útját kiadta a New York Giants. A 31 éves linebacker a 15. hét előtt a védelmi játékok 92 százalékában a pályán volt, utána viszont Spencer Paysingert és Jacquian Williamst favorizálta helyette Tom Coughlin. Boley fizetése 4.25 millió dollár lett volna az új idényben, kivágásával 3.1 milliót spórolnak meg az Óriások.

A Nemzeti Sport Online szakmai 
együttműködő partnere a Bowl.hu
A Nemzeti Sport Online szakmai együttműködő partnere a Bowl.hu
Frostee Rucker is repült Clevelandből. A tavaly tavasszal 5 millió dolláros aláírási bónuszt kapó defensive end 4 sacket tudott felmutatni holott minden fordulóban kezdő volt. Amellett, hogy a Browns új, 3–4-es védelmi rendszerében nincs helye, 2.5 millió dollárt nyernek az elküldésével, de még így is nagy hiba volt a leigazolása.

Rob Ryan lesz a Saints védőkoordinátora. A Dallasból kirúgott edző Steve Spagnuolót váltja, és 3–4-es rutinja miatt esett rá a választás, hiszen a New Orleans is sémát vált. Ryant korábban a Ramsszel is kapcsolatba hozták, de az a kinevezés kútba esett.

A Detroit további két játékosától vált meg. Stephen Peterman az elmúlt három évet végigjátszotta RG poszton, 2012-ben azonban a legtöbb QB siettetést jegyezte (36) így nem lesz fájó a búcsú. Kyle Vandenbosch három éve szolgálja az oroszlánokat, de megkopott pass rush képességeit jól mutatja az idén bemutatott 3.5 sack. Rajtuk kívül az elkapó Titus Young már korábban elbocsátásra került. A játékosok kivágása 8.5 millió dollárnyi mozgásteret biztosít a Lions számára.

Titus Young közben már gazdára is lelt. A St.Louis Rams hoppolta el a problémás elkapót a waiverről.

Jacksonville-ben nem a játékoskeret változott, hanem az új dizájn. Elsőként a csapat logóját mutatták be, ami némi frissítésen ment keresztül.

A holt szezon eseményeiről bővebben ide kattintva olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik