NFL: megtalálták Urlacher utódját, idegenben nyit a Ravens

Vágólapra másolva!
2013.03.23. 08:25
A Chicago Bears a Denver Broncost elhagyó DJ Williamsszel pótolta a távozó Brian Urlachert. A Baltimore Ravens az elmúlt évek első bajnoka lesz, amely nem hazai pályán, hanem idegenben játssza az idénynyitót – az ok a város baseballcsapatának menetrendje.

A 30 éves DJ Williams pár éve a liga egyik legjobb belső linebackere volt, de az előző szezonja során előjöttek korábbi fegyelmi problémái. Eltiltást kapott, összesen hét meccsen játszott, azokból is csak az egyiken kezdőként. Magas fizetése miatt is megvált tőle a Broncos, de Chicagóban hisznek benne, hogy Williams újra a régi lehet – annyira azért nem, hogy egy évnél hosszabb szerződést kínáljanak neki.

Előfordulhat, hogy annak ellenére Chicagóban kezdődik a következő NFL-idény, hogy a Bears be sem jutott a rájátszásba. A Chicago ugyanis ama nyolc csapat között van, amely vendégül látja a bajnok Baltimore-t. A Ravens ugyanis megtöri a 2002 óta fennálló hagyományt, amely szerint a bajnok otthonában kezdődik az idény, a baltimore-i baseballcsapat, az Orioles ugyanis szintén szeptember 5-én játszik hazai meccset, és logisztikai okokból átteszik a Ravens találkozóját idegenbe.

A Chicago mellett a Detroit, a Buffalo, a Miami, a Denver, a Pittsburgh, a Cleveland és a Cincinnati fogadja a bajnokot, a szakértők szerint a legpikánsabb a denveri összecsapás lenne, hiszen a rájátszásban a Broncost hosszabbításban búcsúztatta a Ravens, így jó visszavágó kerekedne az összecsapásból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik